Салат з оселедцем
Нове подання оселедця Якщо вам набридло до кожного свята возитися з традиційною «Оселедцем під шубою», але і відязикатися від цієї смачної рибки ви не можете, то приготуйте абсолютно новий салат, складений із, здавалось би, зовсім несумісних між собою продуктів. Смак цього салату дуже ніжний, з неяскраво вираженим оселедцевим смаком, і тому незвичайний. Приготуйте салат з оселедцем обов'язково хоча б заради того, щоб ваші гості в подиві піднімали брови і випитували у вас, що ж ви в нього поклали. Для салату потрібно брати справжню, цілу рибу і обробити її, відокремивши від шкіри і кісток. Звичайно, з готовим філе оселедця з красивою баночки метушні менше, але смак страви буде зовсім не таким, яким повинен бути. Ще один основний інгредієнт салату - яйця, але не курячі, а перепелині. У багатьох країнах вони набагато популярніші, ніж курячі, і не вважаються таким делікатесом, як у нас. В Японії, наприклад, їх продають не тільки в продуктових магазинах, але навіть у кіосках, які торгують газетами, а у школах перепелиними яйцями годують учнів перед початком занять. Інгредієнти:
Рекомендуємо добрі рецепти
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,