Салат з пекінської капусти
Пекінська капуста з кунжутом Багато людей намагаються якомога частіше вживати в їжу такі цінні продукти, як свіжий зелений салат і білокачанна капуста, знаючи про їх корисних для організму властивості. Але є овоч, який об'єднує в собі як смакові, так і поживні якості того й іншого продукту - це пекінська капуста. Її іноді називають китайською, так як вперше цей овоч був завезений в нашу країну саме з Піднебесної. З-за такого довгого подорожі до наших прилавків, а також тому, що тоді пекінська капуста вважалася екзотикою, коштувала вона спочатку зовсім недешево і тому не викликала у покупців особливого ентузіазму. Потім, з допомогою дієтологів та інших спеціалістів по здоровому харчуванню, люди стали розуміти, що це дійсно дуже цінний і смачний продукт. Тому зараз вона користується попитом круглий рік і не зникає з прилавків магазинів і ринків. Та й коштувати пекінська капуста стала набагато дешевше, тому що її навчилися вирощувати і у нас. Найкраще вживати пекінську капусту в свіжому вигляді, готуючи з неї зелені салати і бутерброди. Тільки майте на увазі, що найцінніша її частина - це не самі зелені листочки, а їх білі щільні підстави і прожилки. Саме у них знаходиться основна частина вітамінів, і саме вони надають капусті соковитість. Тому обов'язково використовуйте їх під час приготування салату. Отже, приступимо до приготування салату з пекінської капусти і перцю. Інгредієнти:
Рекомендуємо добрі рецепти
Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка