Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка в приготуванні, вона відіграє важливу роль в процесі травлення: сприяє нормалізації мікрофлори кишечника. Зазвичай капусту квасять з натертою морквою і сіллю, іноді додаючи кмин, яблуко або журавлину. Окремої популярністю користується рецепт квашеної капусти з буряком. Як і в будь-якому іншому справі - в цьому важливо врахувати кілька моментів, від яких залежить успіх усієї операції! Мабуть, самий головний нюанс - безпосередньо капуста, яку ви збираєтеся квасити. Вона повинна бути білокачанної, не мерзлої і соковитою. На смак «правильна» капуста - солодкий і соковитий. Також, не варто використовувати йодовану сіль - вона зробить капусту м'якою, не хрусткою. Квашена капуста чудово поєднується з маринованими огірками і ріпчастою цибулею, з невеликим додаванням соняшникової олії. Такий нехитрий салат стане прекрасним доповненням до гарніру. Інгредієнти:
Рекомендуємо добрі рецепти
Як правильно квасити капусту?
Квашена капуста - частий гість на столах, особливо в зиязикай час. Вона дуже корисна для організму, так і подати її можна практично до будь-якої
Квашена капуста з журавлиною
Рецептів приготування квашеної капусти досить багато. Для закваски в неї додають моркву, кмин, насіння кропу, які надають їй своєрідний неповторний
Вінегрет з солоним оселедцем
Вінегрет з оселедцем Вінегрет відноситься до холодних закусок. За кордоном його називають «російським салатом». Можна зробити його виключно овочевим,