Пиріг-квітка Легкий в приготуванні і бюджетний пиріг з доступних продуктів. Менше ніж через годину, ви отримаєте чудовий соковитий пиріг з горіховою ноткою. Порадує вас і зовнішній вигляд пирога - він виходить у вигляді квітки з горіховою серединкою. Для даної кількості продуктів краще використовувати форму маленького діаметру. Тоді пиріг вийде досить високим і чітко буде видно форма квітки. Для великої форми кількість продуктів треба подвоїти.
Інгредієнти: Масло вершкове 85 г Цукор 50 г Цукор ванільний 10 г Яйця курячі 2 шт. Сметана 2 ст. л. Розпушувач 0.5 ч. л. Сіль 1 щіпка Борошно пшеничне 125 г Яблуко 1 шт. Горіхи волоські 50 г Інструкції Крок 1 Для приготування яблучно-горіхового пирога нам знадобиться борошно, цукор, ванільний цукор, яйця, горіхи, яблуко, сметана, масло. Крок 2 З'єднати масло кімнатної температури, цукор і ванільний цукор. Добре розтерти. Крок 3 Вмішати в масляну масу по одному яйця. Крок 4 Додати сметану. Крок 5 Вмішати муку з розпушувачем і сіллю. Крок 6 Викласти тісто у змащену форму діаметром 18 див Крок 7 Зверху на тісто викласти очищені часточки яблук по колу, формуючи квітка. Притиснути яблука так, щоб тісто увійшло між часточками. Крок 8 В центр пирога викласти горіхи. Крок 9 Випікати 30 хвилин при 180°С.