Салат з печених перців Запікання вважається одним з найбільш корисних видів теплової обробки. Даний рецепт закуски з перців простий у приготуванні, а також страва може подаватися як салат або як начинка для бутербродів, грінок. Перці вкрай бажано брати з товстої м'якоттю. Якщо після запікання перець помістити в харчовій пакет це дозволить легше зняти з них шкірку. Цибулину потрібно брати невелику або ж половинку великої.
Інгредієнти: Перець солодкий 4 шт. Лук фіолетовий 1 шт. Олія оливкова 1 ст. л. Оцет бальзамічний темний 1 ч. л. Сіль 1 г Інструкції Крок 1 Підготувати продукти для приготування закуски: солодкий перець, цибулю і спеції. Крок 2 Перці промити, викласти у вогнетривку форму. Поставити в духовку і запікати 30 хвилин при температурі 200 °C. Гарячі перці вийняти з духовки, покласти в харчовій пакет на 15 хвилин. Крок 3 Цибулю почистити і дрібно нарізати. Крок 4 З перців зняти шкірку. Крок 5 Цибулю викласти зверху, полити оливковою олією і бальзамічним оцтом і трохи посолити. Залишити на ніч у холодильнику. Крок 6 Потім акуратно видалити плодоніжку і насіння, м'якоть крупно нарізати. Подавати разом з цибулею.