Готуємо заливний пиріг Смачний пиріг! Сметанне тісто для нього готується дуже швидко, по консистенції не густе, схоже на тісто для оладок. Для начинки потрібно саме зелений лук, і бажано побільше. Аромат у вже готового пирога приголомшливий, ми з працею дочекалися, поки можна було спробувати шматочок, адже їсти цей пиріг потрібно після повного його охолодження - гарячого або ще теплого пирога структура тесту дуже ніжна! Такий закусочний пиріг можна подавати замість хліба до перших страв!
Інгредієнти: Сметана 400 г Борошно пшеничне 280 г Розпушувач 10 г Сіль 0.5 ч. л. Цукор 2 ст. л. Яйця курячі 2 шт. Вершкове Масло-160 г Сіль 1 щіпка Олія соняшникова рафінована 3 ст. л. Яйця курячі 3 шт. Цибуля зелена 120 г Перець чорний мелений 1 щіпка Інструкції Крок 1 Для приготування заливного пирога нам знадобляться наступні продукти: яйця курячі, зелений лук (1 дуже великий або 2 середніх пучка), сметана 15 % жирності, борошно пшеничне, розпушувач, цукор, сіль, олія соняшникова рафінована, масло вершкове, перець чорний мелений. Крок 2 Розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані вершкове масло, додаємо до нього цукор, сіль, сметану. Перемішуємо. Крок 3 Яйця збиваємо окремо, вливаємо яєчну суміш до масляно-сметанною. Крок 4 Перемішуємо за допомогою віночка. Крок 5 Борошно з'єднайте з розпушувачем, додаємо в тісто. Крок 6 Ще раз вимішуємо тісто, щоб воно стало однорідної консистенції. Крок 7 Відварюємо 3 яйця, чистимо їх. Цибуля моєму, подрібнюємо. Крок 8 Злегка обсмажуємо зелений лук на рафінованій соняшниковій олії до м'якості цибулі. Крок 9 Яйця нарізаємо дрібними кубиками, з'єднайте з цибулею, солимо і перчимо начинку. Крок 10 Перемішуємо. Крок 11 У форму для запікання викладаємо половину тіста, розрівнюємо поверхню. Крок 12 На тісто викладаємо яєчно-цибульну начинку, розрівнюємо її. Крок 13 На начинку викладаємо тісто, знову розрівнюємо, покриваючи начинку. Крок 14 Випікаємо пиріг при 200 °C близько 35-40 хвилин. Крок 15 Після того, як пиріг буде готовий, перекладаємо його на блюдо, накриваємо чистим рушником і даємо повністю охолонути! Тільки потім нарізаємо пиріг на порції і подаємо до столу!