Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Рецепт Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем

Рецепт Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем

25-12-2014, 21:54
4 511
Рецепт Заливний пиріг з зеленою цибулею і яйцем

Готуємо заливний пиріг Смачний пиріг! Сметанне тісто для нього готується дуже швидко, по консистенції не густе, схоже на тісто для оладок. Для начинки потрібно саме зелений лук, і бажано побільше. Аромат у вже готового пирога приголомшливий, ми з працею дочекалися, поки можна було спробувати шматочок, адже їсти цей пиріг потрібно після повного його охолодження - гарячого або ще теплого пирога структура тесту дуже ніжна! Такий закусочний пиріг можна подавати замість хліба до перших страв! Інгредієнти:
  • Сметана 400 г
  • Борошно пшеничне 280 г
  • Розпушувач 10 г
  • Сіль 0.5 ч. л.
  • Цукор 2 ст. л.
  • Яйця курячі 2 шт.
  • Вершкове Масло-160 г
  • Сіль 1 щіпка
  • Олія соняшникова рафінована 3 ст. л.
  • Яйця курячі 3 шт.
  • Цибуля зелена 120 г
  • Перець чорний мелений 1 щіпка
  • Інструкції
  • Крок 1 Для приготування заливного пирога нам знадобляться наступні продукти: яйця курячі, зелений лук (1 дуже великий або 2 середніх пучка), сметана 15 % жирності, борошно пшеничне, розпушувач, цукор, сіль, олія соняшникова рафінована, масло вершкове, перець чорний мелений.
  • Крок 2 Розтоплюємо в мікрохвильовій печі або на водяній бані вершкове масло, додаємо до нього цукор, сіль, сметану. Перемішуємо.
  • Крок 3 Яйця збиваємо окремо, вливаємо яєчну суміш до масляно-сметанною.
  • Крок 4 Перемішуємо за допомогою віночка.
  • Крок 5 Борошно з'єднайте з розпушувачем, додаємо в тісто.
  • Крок 6 Ще раз вимішуємо тісто, щоб воно стало однорідної консистенції.
  • Крок 7 Відварюємо 3 яйця, чистимо їх. Цибуля моєму, подрібнюємо.
  • Крок 8 Злегка обсмажуємо зелений лук на рафінованій соняшниковій олії до м'якості цибулі.
  • Крок 9 Яйця нарізаємо дрібними кубиками, з'єднайте з цибулею, солимо і перчимо начинку.
  • Крок 10 Перемішуємо.
  • Крок 11 У форму для запікання викладаємо половину тіста, розрівнюємо поверхню.
  • Крок 12 На тісто викладаємо яєчно-цибульну начинку, розрівнюємо її.
  • Крок 13 На начинку викладаємо тісто, знову розрівнюємо, покриваючи начинку.
  • Крок 14 Випікаємо пиріг при 200 °C близько 35-40 хвилин.
  • Крок 15 Після того, як пиріг буде готовий, перекладаємо його на блюдо, накриваємо чистим рушником і даємо повністю охолонути! Тільки потім нарізаємо пиріг на порції і подаємо до столу!

  • Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з яйцем і шпинатом «Мімоза»
    Пиріг з яйцем і шпинатом «Мімоза»
    Закусочний пиріг «Мімоза» Цей пиріг із серії закусочних. Його можна їсти з першими і другими стравами замість хліба, а також з чаєм, кавою, соком.