Квашена капуста з журавлиною

Як приготувати квашену капусту з журавлиною?
Інгредієнти:
Приготування
Отже, спочатку готуємо всі інгредієнти. З капусти, знімаємо верхні листочки, розрізаємо качан на 4 частини, акуратно вирізаємо качан і тонко шаткуємо овоч. Моркву чистимо, промиваємо і натираємо на крупній тертці. Яблука розрізаємо навпіл, видаляємо серцевини, обрізаємо шкірку і подрібнюємо соломкою. Журавлину і смородину промиваємо і просушуємо. Тепер беремо глибоку ємність і змішуємо в неї капусту і моркву. Додаємо сіль і гарненько перемішуємо.
У банку кладемо капустяний лист. На нього викладаємо трохи капусти і гарненько приминаем. Потім продовжуємо в наступній послідовності: половина ягід, трохи капусти, яблука, чверть капусти, ягоди, капуста. Зверху накриваємо капустяним листом і ставимо гніт. Накриваємо все марлею і залишаємо на 3 дні при кімнатній температурі.

Якщо вам сподобався наш рецепт, рекомендуємо також приготувати мариновану цвітну капусту , вийде оригінально і смачно.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з капусти з перцем
Овочеві салати - це чудовий здоровий перекус, а також доповнення до основних страв. І зараз ми розповімо, як зробити корисний салатик з капусти з

Квашена капуста - рецепт
Квашена капуста не раз виручала нас в холодну пору, коли хочеться чого-небудь овочевого, але вибір не великий. До того ж, з квашеної капусти можна

Рецепт маринованої капусти з буряком
Маринована капуста з буряком - це чудова закуска на святковий стіл, а також відмінне доповнення до будь-якого гарніру. У нашій статті ми розповімо

Капуста по-вірменськи
Якщо ви любитель чого-небудь гостренького і солоненького, тоді рецепти з нашої статті для вас. Пропонуємо вам зробити чудову квашену капусту

Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка