Салат зі свіжої моркви
Салат зі свіжої моркви - це поживне і дуже корисна страва. Такої кількості вітамінів не містить в собі ні один інший овочевий салат. Давайте скоріше вже приготуємо його і пригости гостей. Пропонуємо вам кілька нескладних рецептів салату зі свіжої моркви!
Рецепт салату зі свіжої капусти та моркви з оцтом
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 200 г;
сіль - за смаком;
морква - 100 г;
оцет - 1 ст. ложка;
свіжа зелень - для прикраси.
Приготування
Пропорції для цього салату зі свіжої капусти і моркви вибираємо самостійно, за смаком. Отже, капусту тонко шаткуємо, посипаємо сіллю, і розминаємо руками так, щоб овоч став м'яким і пустив сік. Морква чистимо, натираємо на крупній терочке і перемішуємо з капустою. Потім заправляємо блюдо оцтом, поливаємо рослинним маслом, прикрашаємо дрібно нарізаною свіжою зеленню, і гарненько перемішуємо. Ну ось і все, поживний і корисний салат зі свіжою капустою і морквою з оцтом готовий!
Салат зі свіжої моркви та чорносливу
Інгредієнти:
морква - 400 г;
чорнослив - 200 г;
спеції;
сметана - 05 ст.
Приготування
Очищену і вимиту сиру моркву натираємо на крупній тертці або тонко шаткуємо ножем. Чорнослив промиваємо в теплій воді, заливаємо окропом і залишаємо приблизно на 15-20 хвилин. Потім воду зливаємо, нарізаємо його соломкою і з'єднуємо з морквою. Посипаємо по смаку цукром, солимо, перемішуємо, викладаємо в салатник і рясно поливаємо сметаною.
Салат зі свіжої буряків, моркви і капусти
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 300 г;
морква - 100 г;
яблуко - 200 г;
сметана - 100 г;
цукор - 50 г;
свіжа зелень - за смаком.
Приготування
Свіжу капусту очищаємо від забруднених листя, видаляємо качан і знімаємо грубі стебла. Шаткуємо овоч тонкою соломкою і перекладаємо в глибоку миску. Яблука чистимо від шкірки, виймаємо серцевину і нарізаємо їх точно також. Моркву натираємо на крупній терочке.
Далі змішуємо всі інгредієнти з капустою, посипаємо блюдо сіллю, цукром і гарненько перемішуємо. При подачі на стіл поливаємо салат зі свіжою морквою сметаною і посипаємо зеленню.
Салат зі свіжої капусти з морквою, болгарським перцем
Інгредієнти:
білокачанна капуста - 200 г;
перець болгарський - 1 шт.;
масло рослинне - 4 ст. ложки;
морква - 1 шт.;
цибулина червона - 1 шт.;
зелень кропу - 1 пучок;
спеції.
Приготування
Білокачанну капусту обробити і дрібно шаткуємо. Свіжу моркву чистимо, натираємо на крупній терочке і змішуємо з капустою. Додаємо за смаком сіль, ретельно розминаємо овочі руками і залишаємо приблизно на 15 хвилин, щоб вони пустили сік. А цим часом готуємо поки все інше: болгарський перчик очищаємо від насіння і рубаємо тонкою соломкою. Червоний цибулю нарізаємо півкільцями. Тепер з'єднуємо всі овочі і додаємо до них дрібно нарубану зелень. Заправляємо готовий салатик рослинним маслом і гарненько перемішуємо.
Салат зі свіжої буряків і моркви
Інгредієнти:
буряк - 500 г;
оцет - 1 ч. ложка;
морква - 500 г;
олія оливкова - 1 ч. ложка;
спеції;
петрушка - за смаком;
сік лимонний - 1 ч. ложка.
Приготування
Сирий буряк і моркву ретельно промиваємо, очищаємо від бруду і витираємо насухо рушником. Потім овочі натираємо на крупній терочке, або подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна. У невеликій ємності змішуємо оцет, рослинне масло, лимонний сік і сіль. Гарненько все перемішуємо до однорідності і заливаємо подрібнені овочі приготовленої заправкою. Зверху прикрашаємо салат свіженької петрушкою і подаємо до столу.
Рецепт салату зі свіжої капусти та моркви з оцтом
Інгредієнти:
Приготування
Пропорції для цього салату зі свіжої капусти і моркви вибираємо самостійно, за смаком. Отже, капусту тонко шаткуємо, посипаємо сіллю, і розминаємо руками так, щоб овоч став м'яким і пустив сік. Морква чистимо, натираємо на крупній терочке і перемішуємо з капустою. Потім заправляємо блюдо оцтом, поливаємо рослинним маслом, прикрашаємо дрібно нарізаною свіжою зеленню, і гарненько перемішуємо. Ну ось і все, поживний і корисний салат зі свіжою капустою і морквою з оцтом готовий!
Салат зі свіжої моркви та чорносливу
Інгредієнти:
Приготування
Очищену і вимиту сиру моркву натираємо на крупній тертці або тонко шаткуємо ножем. Чорнослив промиваємо в теплій воді, заливаємо окропом і залишаємо приблизно на 15-20 хвилин. Потім воду зливаємо, нарізаємо його соломкою і з'єднуємо з морквою. Посипаємо по смаку цукром, солимо, перемішуємо, викладаємо в салатник і рясно поливаємо сметаною.
Салат зі свіжої буряків, моркви і капусти
Інгредієнти:
Приготування
Свіжу капусту очищаємо від забруднених листя, видаляємо качан і знімаємо грубі стебла. Шаткуємо овоч тонкою соломкою і перекладаємо в глибоку миску. Яблука чистимо від шкірки, виймаємо серцевину і нарізаємо їх точно також. Моркву натираємо на крупній терочке.
Далі змішуємо всі інгредієнти з капустою, посипаємо блюдо сіллю, цукром і гарненько перемішуємо. При подачі на стіл поливаємо салат зі свіжою морквою сметаною і посипаємо зеленню.
Салат зі свіжої капусти з морквою, болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Білокачанну капусту обробити і дрібно шаткуємо. Свіжу моркву чистимо, натираємо на крупній терочке і змішуємо з капустою. Додаємо за смаком сіль, ретельно розминаємо овочі руками і залишаємо приблизно на 15 хвилин, щоб вони пустили сік. А цим часом готуємо поки все інше: болгарський перчик очищаємо від насіння і рубаємо тонкою соломкою. Червоний цибулю нарізаємо півкільцями. Тепер з'єднуємо всі овочі і додаємо до них дрібно нарубану зелень. Заправляємо готовий салатик рослинним маслом і гарненько перемішуємо.
Салат зі свіжої буряків і моркви
Інгредієнти:
Приготування
Сирий буряк і моркву ретельно промиваємо, очищаємо від бруду і витираємо насухо рушником. Потім овочі натираємо на крупній терочке, або подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна. У невеликій ємності змішуємо оцет, рослинне масло, лимонний сік і сіль. Гарненько все перемішуємо до однорідності і заливаємо подрібнені овочі приготовленої заправкою. Зверху прикрашаємо салат свіженької петрушкою і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з капусти з перцем
Овочеві салати - це чудовий здоровий перекус, а також доповнення до основних страв. І зараз ми розповімо, як зробити корисний салатик з капусти з
Салат з буряка і капусти
Овочеві салати дуже корисні для нашого організму. Вони збуджують апетит і постачають наш організм необхідними вітамінами. І сьогодні ми розповімо, як
Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.
Салат з моркви і яблук
Салат з моркви і яблук - це легка закуска, яку зробити досить просто. Така страва неодмінно оцінять ті, хто дотримуються дієти і стежать за своєю
Літній салат з капустою
Літній салат з капустою - це варіант смачною легкої закуски, чудове поєднання корисних і доступних овочів. Давайте приготуємо цей салатик з
Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу