Літній салат з капустою

Літній салат з капустою і редисом
Інгредієнти:
Приготування
Капусту дрібненько шаткуємо, присипаємо за смаком сіллю і розминаємо руками, щоб вона пустила сік і стала трохи м'якше. Редиску миємо й нарізаємо півкільцями, а петрушку дрібно рубаємо ножем. Тепер перекладаємо всі інгредієнти в салатник, солимо, поливаємо рослинним маслом і перемішуємо.
Літній салат з капустою і ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для початку давайте підготуємо всі інгредієнти. Для цього беремо капусту, знімаємо з неї верхні брудні листя і шаткуємо її тоненькою соломкою. Далі нарізаємо точно також копчену ковбасу. Моркву чистимо, промиваємо і подрібнюємо на терочке. Яйця відварюємо хвилин 10 остуджуємо, очищаємо і натираємо на середній тертці. Далі викладаємо всі інгредієнти в миску: капусту, яйця, морква, ковбасу, зелений горошок і трохи підсолюємо. Заправляємо за смаком майонезом і гарненько перемішуємо.
Літній салат з пекінської капустою
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Чисті листя пекінської капусти нарізаємо тоненькими смужками і перекладаємо в миску. Додаємо нарізані соломкою яблука, салатний огірок, сцеженную консервовану кукурудзу і дрібно натертий сир. Все добре перемішуємо і переходимо до заправки для салату. Для цього гірчицю з'єднуємо з оцтом, вливаємо масло, кладемо майонез і заливаємо отриманою сумішшю наш салат, подсаливая його за смаком. Прибираємо страву на 30 хвилин у холодильник, а потім подаємо до столу.
Літній салат з китайською капустою
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Яйця відварюємо, чистимо і ріжемо кружальцями. Капусту шаткуємо тоненькою соломкою, а морква подрібнюємо скибочками і разом з горошком відварюємо в підсоленій воді хвилин 5 а потім відкидаємо на друшляк. Для соусу з'єднуємо майонез з лимонним соком. Тепер перекладаємо всі інгредієнти в миску, заправляємо соусом, перемішуємо і прикрашаємо свіжою зеленню.
Рецепт літнього салату з капустою
Інгредієнти:

Приготування
Для приготування річного салату з капустою і морквою качан промиваємо холодною водою і нарізаємо тоненькою соломкою. Цибулину і моркву чистимо і подрібнюємо на крупній терочке, а часник пропускаємо через прес. Всі овочі перекладаємо в глибоку миску, заправляємо рослинним маслом, оцтом і посипаємо сіллю. Гарненько перемішуємо і подаємо готовий салат до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з морквою, капустою і буряком
Салат з морквою, капустою і буряком - вітамінне блюдо, яке відмінно очищає кишечник і прискорює обмін речовин. Приготувати його досить нескладно.

Салат зі свіжої моркви
Морква - дуже корисний і смачний овоч, багатий вітаміном А. І зараз ми поділимося з вами поживними і оригінальними рецептами салатів зі свіжої

Салат із зеленим горошком
Зелений горошок добре поєднується з багатьма продуктами: м'ясом, овочами, морепродуктами, горішками і т. д. І зараз ми підкажемо вам кілька цікавих і

Салат з редису і огірків
У літній сезон, коли багато свіжих овочів можна часто готувати легкі і вітамінні салати. І сьогодні ми підкажемо вам кілька універсальних рецептів

Салат з капусти і моркви з оцтом
Салат з капусти і моркви з оцтом - відмінне джерело вітамінів і мікроелементів для нашого організму. Також ці речовини покращують роботу

Грецький салат з пекінської капустою
Грецький салат вважається однією з найбільш вишуканих і смачних закусок. А якщо до нього додати пекінську капусту, то блюдо придбає незвичайний