Салат із зеленим горошком
Зелений горошок - цікава основа для багатьох салатів. Його можна використовувати не тільки у свіжому, але і в консервованому вигляді, поєднуючи з різними продуктами і роблячи салати на будь-який смак. Він чудово поєднується з м'ясом, морепродуктами, куркою, овочами, горішками і т. д. В якості заправки добре підходить рослинне масло, різні соуси, сік лимона і майонез. Пропонуємо вам кілька рецептів приготування салату із зеленим горошком.
Салат з консервованим зеленим горошком
Інгредієнти:
мариновані гриби - 300 г;
консервований зелений горошок - 100 г;
зелена цибуля - 100 р;
яйце - 2 шт.;
сметана - 80 мл;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Спочатку відварюємо круто яйця, чистимо їх, остуджуємо і дрібненько ріжемо ножем. Потім з'єднуємо з рубаним зеленим луком і крупно порубаними маринованими грибами . З зеленого горошку зливаємо всю заливку, додаємо його до решти інгредієнтів, підсолюємо до смаку, заправляємо сметаною і гарненько перемішуємо. Яйця за бажанням, можете замінити солодким болгарським перчиком!
Салат з капустою і зеленим горошком
Інгредієнти:
морська капуста - 200 г;
сир твердий - 100 г;
яйце - 3 шт.;
консервований горошок - 50 г;
цибулина - 1 шт.;
майонез для заправки;
спеції.
Приготування
Варені яйця чистимо, подрібнюємо і змішуємо з тертим сиром. Потім додаємо дрібно нарізану цибульку, віджату від соку морську капусту і зелений горошок. Готовий салат перемішуємо, заправляємо спеціями і заправляємо за смаком майонезом.
Простий салат із зеленим горошком
Інгредієнти:
картопля - 400 г;
морква - 1 шт.;
консервований зелений горошок - 50 г;
яєчний білок - 2 шт.;
столовий оцет - 30 мл;
спеції.
Для соусу:
яєчний жовток;
лимонний сік;
столова гірчиця - 25 г;
масло рослинне - 75 мл.
Приготування
Картоплю і моркву відварюємо в мундирі, очищаємо і нарізаємо довільними шматочками. Білки варених яєць шаткуємо кубиками, додаємо до них зелений горошок, овочі, заправляємо оцтом, солимо, перемішуємо і витримуємо протягом 15 хвилин. Цим часом поки давайте зробимо заправку. Для цього жовтки протираємо крізь сито, додаємо гірчицю, вливаємо рослинне масло і лимонний сік. Гарненько перемішуємо і виливаємо готовий соус в салат.
Овочевий салат із зеленим горошком
Інгредієнти:
консервований зелений горошок - 200 г;
огірки - 100 г;
помідори - 100 г;
свіжа зелень;
спеції.
Для заправки:
волоські горіхи - 100 г;
часник - 2 зубчики;
масло рослинне - 50 мл;
лимонний сік - 1 ст. ложка.
Приготування
Огірки і помідори нарізаємо кубиками, додаємо зелений горошок, солимо і перемішуємо. Ядра волоських горіхів подрібнюємо, часник видавлюємо через прес, вливаємо рослинне масло і лимонний сік, добре розмішуємо. Отриманою сумішшю заправляємо пісний салат із зеленого горошку і прикрашаємо зеленою цибулею і гілочками кропу.
Салат із зеленим горошком, яйцями і капустою
Інгредієнти:
свіжий огірок - 3 шт.;
зелений горошок - 200 г;
капуста пекінська - 150 г;
яйце - 3 шт.;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Огірки нарізаємо брусочками і додаємо горошок, капусту, нашатковану соломкою, зелень. Відварені курячі яйця натираємо на крупній тертці і заправляємо салат майонезом.
Салат з огірком і зеленим горошком
Інгредієнти:
свіжі огірки - 350 г;
консервований зелений горошок - 400 г;
яйце - 3 шт.;
сухарики - для прикраси;
листя салату;
майонез;
спеції.
Приготування
Огірки шаткуємо кубиками. Яйця натираємо на середній тертці. Зелений салат розриваємо руками. З'єднуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом і прикрашаємо сухариками.
Салат з консервованим зеленим горошком
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку відварюємо круто яйця, чистимо їх, остуджуємо і дрібненько ріжемо ножем. Потім з'єднуємо з рубаним зеленим луком і крупно порубаними маринованими грибами . З зеленого горошку зливаємо всю заливку, додаємо його до решти інгредієнтів, підсолюємо до смаку, заправляємо сметаною і гарненько перемішуємо. Яйця за бажанням, можете замінити солодким болгарським перчиком!
Салат з капустою і зеленим горошком
Інгредієнти:
Приготування
Варені яйця чистимо, подрібнюємо і змішуємо з тертим сиром. Потім додаємо дрібно нарізану цибульку, віджату від соку морську капусту і зелений горошок. Готовий салат перемішуємо, заправляємо спеціями і заправляємо за смаком майонезом.
Простий салат із зеленим горошком
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Картоплю і моркву відварюємо в мундирі, очищаємо і нарізаємо довільними шматочками. Білки варених яєць шаткуємо кубиками, додаємо до них зелений горошок, овочі, заправляємо оцтом, солимо, перемішуємо і витримуємо протягом 15 хвилин. Цим часом поки давайте зробимо заправку. Для цього жовтки протираємо крізь сито, додаємо гірчицю, вливаємо рослинне масло і лимонний сік. Гарненько перемішуємо і виливаємо готовий соус в салат.
Овочевий салат із зеленим горошком
Інгредієнти:
Для заправки:
Приготування
Огірки і помідори нарізаємо кубиками, додаємо зелений горошок, солимо і перемішуємо. Ядра волоських горіхів подрібнюємо, часник видавлюємо через прес, вливаємо рослинне масло і лимонний сік, добре розмішуємо. Отриманою сумішшю заправляємо пісний салат із зеленого горошку і прикрашаємо зеленою цибулею і гілочками кропу.
Салат із зеленим горошком, яйцями і капустою
Інгредієнти:
Приготування
Огірки нарізаємо брусочками і додаємо горошок, капусту, нашатковану соломкою, зелень. Відварені курячі яйця натираємо на крупній тертці і заправляємо салат майонезом.
Салат з огірком і зеленим горошком
Інгредієнти:
Приготування
Огірки шаткуємо кубиками. Яйця натираємо на середній тертці. Зелений салат розриваємо руками. З'єднуємо всі інгредієнти в мисці, заправляємо майонезом і прикрашаємо сухариками.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з куркою і горошком
Зелений горошок надає стравам цікаву текстуру. У салатах його можна використовувати як в свіжому, так і в консервованому або замороженому вигляді. І
Салат з кальмарами і картоплею
Кальмари - дієтичний морепродукт, який широко використовується в кулінарії. Він чудово поєднується з багатьма інгредієнтами. І зараз ми розповімо, як
Салат з консервованих кальмарів
Салат з консервованих кальмарів - це смачне і пікантне блюдо, яке можна віднести до розряду делікатесних страв. У нашій статті ми розберемося кілька
Літній салат з капустою
Літній салат з капустою - це варіант смачною легкої закуски, чудове поєднання корисних і доступних овочів. Давайте приготуємо цей салатик з
Зелений горошок - рецепти
Зелений горошок смачний і сам по собі, але якщо додавати її в різноманітні страви, то можна надати їм якусь оригінальність і пікантність. Давайте