Зелений горошок - рецепти

Рецепт різотто з зеленим горошком
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо в сотейнику і обсмажуємо на ньому дрібно нарізану цибулю. Через 10 хвилин обсмажування додаємо на сковороду рис і продовжуємо готування ще хвилину. Тим часом можна зайнятися зеленим горошком, його слід покласти в блендер і збити з овочевим бульйоном .
Поверх рису і цибулі наливаємо вино і даємо йому повністю випарується. Зверху виливаємо першу невелику порцію бульйону, достатню для того, щоб покрити рис. Варимо рис , помішуючи, до повного випаровування вологи, і знову додаємо рідина. Готовий рис з зеленим горошком, приготований за цим простому рецептом, посипаємо пармезаном і скроплюємо оливковою олією.
Рецепт страви з зеленим горошком
Інгредієнти:
Приготування
Бекон обсмажуємо до хрускоту і розламуємо. Змішуємо всі інгредієнти для салату разом. У блендері збиваємо оцет з маслом, лимонним соком і гірчицею. Заливаємо заправкою салат, перемішуємо і подаємо до столу. Свіжий зелений горошок, в такому простому рецепті, виходить ще солодший і смачніше.
Рецепт пюре із зеленого горошку
Інгредієнти:
Приготування
Горох відварюємо до м'якості в підсоленій воді. Пересипаємо відвареної горошок в блендер, додаємо свіжу м'яту і пюрируем всі разом до однорідної консистенції. Додаємо в пюре шматочок вершкового масла і перемішуємо.
Рецепт вінегрету з зеленим горошком
Інгредієнти:
Приготування
Коренеплоди відварюємо в підсоленій воді, чистимо і нарізаємо кубиками. Ріпчасту цибулю подрібнюємо і змішуємо з готовими овочами. Додаємо в суміш горошок і заправляємо салат сумішшю оцту і рослинного масла. Сіль і перець додаємо за смаком.
Рецепт курки з зеленим горошком
Інгредієнти:

Приготування
Змішуємо соєвий соус з водою, соком лайма і крохмалем. Куряче філе нарізаємо соломкою, солимо, перчимо і обсмажуємо 3-4 хвилини. Додаємо на сковороду часник, імбир, дрібно нарізану моркву і горох. Смажимо все ще 5-7 хвилин, при необхідності підливаючи масло. Як тільки морква стане м'якою, заливаємо все раніше приготовленою сумішшю з лайма і соусу, і продовжуємо готування ще хвилину.
Готова курятина хороша і сама по собі, але для більшої ситності страву можна доповнити мискою рису або рисовою локшиною. Подавати курятину з горошком слід посипавши дрібно нарізаною цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пюре із зеленого горошку
Пюре із зеленого горошку чудово підійде до будь-якої м'ясної страви. Такий смачний і ситний овочевий гарнір неодмінно сподобається і дорослим, і

Рецепти закусок на день народження
Якщо вам набридли на День народження традиційні варіанти закусок - олів'є", «оселедець під шубою» та інші салати з майонезними заправками, тоді

Смажений рис
Більшість з нас готують рис звичним способом, відварюючи рис у воді або на пару. Але чи знайомі ви зі східним гарніром з смаженого рису? Ні, тоді

Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся

Різотто з шинкою
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різноманітних овочів або м'яса. І сьогодні мова піде про дивовижному різотто