Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - класичне блюдо східної кухні. Ми пропонуємо вам кілька рецептів цього смачного і ситного страви, приготовані на різний манер.
Інгредієнти:
яловичі кістки - 1 кг;
вода - 3 л;
ріпчаста цибуля - 2 шт.;
шматочок імбиру 5 см;
аніс - 5 зірочок;
кориця - 2 палички;
перець горошком - 1 ч. ложка;
гвоздика - 5 шт;
насіння коріандру - 1 ст. ложка;
рибний соус - 2 ст. ложки;
сік лайма - 2 ст. ложки;
рисова локшина - 100 г;
яловичий стейк - 200 г;
бобові паростки - 110 г;
зелена цибуля - 3 пера;
перець чилі -1 шт.;
листя м'яти - 1/2 ст.;
листя коріандру - 1/2 ст.
Приготування
Яловичі кістки заливаємо водою, додаємо цибулю, аніс, кориця, чорний перець, часник і коріандр. Залишаємо все на великому вогні доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо бульйон 3 години, не забуваючи періодично знімати утворюється на поверхні пінку. Остуджуємо яловичий бульйон і проціджуємо його, після чого повторно ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Додаємо рибний соус, сік лайма і все перемішуємо. Приправляємо майбутній суп сіллю і перцем за смаком.
Локшину заливаємо гарячою водою і залишаємо так на 5 хвилин. Розкладаємо локшину по тарілках разом з тонкими скибочками сирої яловичини. Рисову локшину з яловичиною заливаємо гарячим бульйоном. Поверх супу викладаємо бобові паростки, нарізану цибулю, чилі, м'яту і коріандр.
Інгредієнти:
гречана локшина - 120 г;
гриби шиітаке - 1 л;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
зелена цибуля;
яловичий бульйон - 1 л;
імбир - невеликий шматочок;
молодий зелений горошок - 1 жменя;
соєвий соус - 2-3 ст. ложки;
відварна яловичина - 200 г;
свіжа петрушка;
сіль.
Приготування
Відварюємо локшину до готовності і промиваємо під струменем холодної води. Яловичий бульйон ставимо на плиту і додаємо в нього нарізані гриби, горошок в стручках, морква, часник, цибулю і нарізану соломкою імбир. Доводимо до кипіння і варимо до готовності овочів. Тепер суп доповнюємо соєвим соусом, сіллю за смаком і прибираємо з вогню.
На дно глибокої тарілки кладемо нарізану соломкою варену яловичину, за нею гречану локшину, а вже після ароматний бульйон з овочами. Гречана локшина з яловичиною готова, залишається прикрасити її подрібненою зеленню і перцем чилі, за бажанням, і можна подавати до столу.
Локшина з яловичиною по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Яловичі кістки заливаємо водою, додаємо цибулю, аніс, кориця, чорний перець, часник і коріандр. Залишаємо все на великому вогні доводимо до кипіння. Зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо бульйон 3 години, не забуваючи періодично знімати утворюється на поверхні пінку. Остуджуємо яловичий бульйон і проціджуємо його, після чого повторно ставимо на вогонь і доводимо до кипіння.
Додаємо рибний соус, сік лайма і все перемішуємо. Приправляємо майбутній суп сіллю і перцем за смаком.
Локшину заливаємо гарячою водою і залишаємо так на 5 хвилин. Розкладаємо локшину по тарілках разом з тонкими скибочками сирої яловичини. Рисову локшину з яловичиною заливаємо гарячим бульйоном. Поверх супу викладаємо бобові паростки, нарізану цибулю, чилі, м'яту і коріандр.
Рецепт супу-локшини з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо локшину до готовності і промиваємо під струменем холодної води. Яловичий бульйон ставимо на плиту і додаємо в нього нарізані гриби, горошок в стручках, морква, часник, цибулю і нарізану соломкою імбир. Доводимо до кипіння і варимо до готовності овочів. Тепер суп доповнюємо соєвим соусом, сіллю за смаком і прибираємо з вогню.
На дно глибокої тарілки кладемо нарізану соломкою варену яловичину, за нею гречану локшину, а вже після ароматний бульйон з овочами. Гречана локшина з яловичиною готова, залишається прикрасити її подрібненою зеленню і перцем чилі, за бажанням, і можна подавати до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з локшиною
Салати з локшиною відносяться здебільшого до східної кухні. Вони можуть виступати не тільки в якості закуски, але і стати цілком повноцінним другим
Салат з яловичиною і помідорами
Салат з яловичиною та помідорами - чудове блюдо як для святкового столу, так і повсякденного меню. Давайте розглянемо декілька простих і
Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно
Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів
Суп з качкою і локшиною
Качині супи зустрічаються досить часто в східній кухні, зокрема, в тайській і китайської. І сьогодні ми підкажемо вам, як зварити суп з качкою та
Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш