Локшина з яйцем
З мінімальної кількості інгредієнтів можна приготувати дуже багато різних страв. Приклад тому - локшина з яйцем, яка може стати італійським або китайським гарніром, або доповнити простий курячий бульйон .
Інгредієнти:
курячий бульйон - 1 л;
вода - 1 1/2 ст.;
соєвий соус - 3 ст. ложки;
часник - 3 зубчики;
тертий імбир - 1 ч. ложка;
рисова локшина - 120 г;
крохмаль - 2 ст. ложки;
яйця - 2 шт.;
відварна курятина - 350 г;
зелену цибулю.
Приготування
Для приготування супу з яйцем і локшиною бульйон змішуємо з водою і доводимо до кипіння. Додаємо імбир, часник, соєвий соус і варимо все разом 10 хвилин. Зубчики часнику витягаємо і кладемо в бульйон локшину. Варимо локшину 4 хвилини.
Крохмаль розводимо в 2 столових ложках води і додаємо в готовий суп, щоб зробити його гущі. Яйця збиваємо виделкою і виливаємо в каструлю, безперервно помішуючи вміст. Перед подачею курячий суп з локшиною і яйцем посипаємо нарізаною цибулею.
Інгредієнти:
яєчна локшина/спагетті - 250 г;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
бекон - 3 скибочки;
тертий пармезан - 3/4 ст.;
яйця - 2 шт.;
сіль, перець.
Приготування
Відварюємо локшину в підсоленій воді. Тим часом на сковороді обсмажуємо шматочки бекону. Викладаємо локшину в сковороду з витопленим жиром і перемішуємо, додавши пару столових ложок рідини, в якій варилася локшина. Заливаємо локшину яєчним білком, перемішуємо і посипаємо сиром, після чого перемішуємо ще раз. Викладаємо пасту на тарілку, посипаємо обсмаженим беконом і кладемо поверх сирий яєчний жовток.
Інгредієнти:
рисова локшина - 250 г;
рослинна олія - 4 ст. ложки;
яйця - 4 шт.;
сіль, перець;
часник - 2 зубчики;
бок чой - 2 головки;
зелена цибуля - 2 пера;
чилі - за смаком;
соєвий соус - 2-3 ч. ложки.
Приготування
Відварюємо локшину відповідно до інструкції на упаковці. Яйця збиваємо з 1/2 ч. ложки солі. У сковороді розігріваємо 2 ст. ложки олії і обсмажуємо на ньому яйця, постійно помішуючи їх виделкою в процесі приготування. Перекладаємо готові яйця на тарілку, сковороду протираємо і заливаємо в неї нову порцію масла. На цей раз на неї обсмажуємо зелень 2-3 хвилини. Якщо бок чой вам знайти не вдалося, замінити його можна пекінською капустою. В останні 30 секунд готування відправляємо на сковороду нарізану зелену цибулю і часник. Змішуємо вміст сковороди з яйцем і локшиною, поливаємо блюдо соєвим соусом.
Рецепт супу-локшини з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування супу з яйцем і локшиною бульйон змішуємо з водою і доводимо до кипіння. Додаємо імбир, часник, соєвий соус і варимо все разом 10 хвилин. Зубчики часнику витягаємо і кладемо в бульйон локшину. Варимо локшину 4 хвилини.
Крохмаль розводимо в 2 столових ложках води і додаємо в готовий суп, щоб зробити його гущі. Яйця збиваємо виделкою і виливаємо в каструлю, безперервно помішуючи вміст. Перед подачею курячий суп з локшиною і яйцем посипаємо нарізаною цибулею.
Локшина з сиром і яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо локшину в підсоленій воді. Тим часом на сковороді обсмажуємо шматочки бекону. Викладаємо локшину в сковороду з витопленим жиром і перемішуємо, додавши пару столових ложок рідини, в якій варилася локшина. Заливаємо локшину яєчним білком, перемішуємо і посипаємо сиром, після чого перемішуємо ще раз. Викладаємо пасту на тарілку, посипаємо обсмаженим беконом і кладемо поверх сирий яєчний жовток.
Рисова локшина з яйцем
Інгредієнти:
Приготування
Відварюємо локшину відповідно до інструкції на упаковці. Яйця збиваємо з 1/2 ч. ложки солі. У сковороді розігріваємо 2 ст. ложки олії і обсмажуємо на ньому яйця, постійно помішуючи їх виделкою в процесі приготування. Перекладаємо готові яйця на тарілку, сковороду протираємо і заливаємо в неї нову порцію масла. На цей раз на неї обсмажуємо зелень 2-3 хвилини. Якщо бок чой вам знайти не вдалося, замінити його можна пекінською капустою. В останні 30 секунд готування відправляємо на сковороду нарізану зелену цибулю і часник. Змішуємо вміст сковороди з яйцем і локшиною, поливаємо блюдо соєвим соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно
Гречана локшина - рецепт
Гречана локшина робиться з гречаної муки, і відповідно відрізняється своїм коричневим кольором. І сьогодні ми розповімо про те, що можна приготувати
Суп з качкою і локшиною
Качині супи зустрічаються досить часто в східній кухні, зокрема, в тайській і китайської. І сьогодні ми підкажемо вам, як зварити суп з качкою та
Рисова локшина з креветками
Ви пробували рисову локшину? Напевно, можливо, навіть вживаєте в їжу регулярно. А ви знаєте, що існує безліч смачних рецептів, основу яких становить
Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш
Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся