Рисова локшина з креветками

Зверніть увагу, що для вдалого страви дуже важливо, щоб ваша локшина була не сира і не кашоподібна. Тому для початку потрібно розібратися, як правильно варити рисову локшину. Тут існує безліч варіантів, в залежності від її товщини та інших факторів, тому краще всього слідувати інструкції на упаковці.
Рисова локшина з морепродуктів - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Рисову локшину зваріть за рецептом на упаковці і відкиньте на друшляк, щоб вона скла. Часник почистіть і подрібніть, а потім обсмажте в сковороді на оливковій олії. Влийте до нього соус, потім покладіть морепродукти і обсмажте все разом протягом 10 хвилини, періодично змішуючи.
В кінці перекладіть локшину в сковороду, знову все добре перемішайте і подавайте до столу, посипавши при бажанні чорним меленим перцем.
Рисова локшина з креветками - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Креветки очистити, а зубчики часнику роздушіть ножем. Перекладіть їх в сковороду з розігрітим маслом і смажте 2 хвилини, періодично помішуючи. Додайте рубану зелень петрушки і перемішайте. Після чого влийте вино і тушкуйте, поки хоча б половина рідини не випарується.
Помідори наріжте шматочками і разом з соком і гострим перцем відправте в сковороду. Все добре перемішайте, накрийте кришкою і тушкуйте 5 хвилин. Рисову локшину приготуйте згідно інструкції на пакеті, перекладіть її в сковороду, перемішайте і подавайте до столу.
Рисова локшина з кальмарами
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте локшину так, як зазначено на упаковці виробника і залиште її стікати. Брокколі вимити, розділити на суцвіття і бланшируйте в солоній воді 3 хвилини. Злийте воду і поки відставте капусту. Кальмари наріжте невеликими смужками, а цибулю - великими кубиками.
Масло розігрійте в сковороді або воке і обсмажте цибулю з кальмарами протягом 2 хвилин на сильному вогні. Потім покладіть до них брокколі і смажте ще кілька хвилин. Після чого викладіть в сковороду локшину, додайте соус і цукор і прогрійте все разом на сильному вогні ще 3-4 хвилини. Відразу ж подавайте до столу.
Рисова локшина з мідіями
Інгредієнти:

Приготування
У болгарського перцю видаліть насіння, промийте його і наріжте соломкою. Зелений цибулю, кінзу і часник подрібніть. Імбир натріть на дрібній тертці. Розігрійте олію на сковороді і обсмажте протягом хвилини часник з імбиром. Додайте перець і готуйте ще 3 хвилини.
Потім покладіть в сковороду мідії, перемішайте все, і смажте хвилин 5-6. Локшину зваріть, згідно з рецептом на пачці. Натріть Цедру лимона і відправте до мідій разом з кінзою і локшиною. Прогрійте страву ще близько 3 хвилин і подавайте на стіл, посипавши зеленою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї

Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно

Рисова запіканка - рецепт
Бажаєте харчуватися і смачно, і корисно? Включіть в свій раціон таке блюдо, як рисова запіканка. Готувати його можна з різних інгредієнтів, які

Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів

Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш

Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся