Локшина з морепродуктами
У нашому розумінні локшина - це різновид макаронних виробів. Адже є ще і рисова, гречана, і яєчна локшина. Зараз ми вам розповімо, як смачно приготувати локшину з морепродуктів.
Гречана локшина з морепродуктами і овочами
Інгредієнти:
локшина гречана - 200 г;
цукіні - 100 г;
баклажани - 100 г;
свіжі печериці - 100 г;
стручкова квасоля - 50 г;
оливкова олія - 3 ст. ложки;
соєвий соус - 20 мл;
петрушка - 20 г;
кунжут - 15 ст. ложки;
варено-морожені креветки - 400 р.
Приготування
Креветки опускаємо в киплячу воду і після закипання варимо 2 хвилини. Також у киплячу воду опускаємо гречану локшину і варимо 5 хвилин. Печериці, цукіні і баклажани ріжемо соломкою. На сковороді розігріваємо оливкову олію, обсмажуємо на ньому овочі, квасоля близько 7 хвилин на невеликому вогні. Після цього додаємо креветки, кунжут, соєвий соус , подрібнену петрушку і локшину. Перемішуємо і смажимо близько 2 хвилин, помішуючи.
Рецепт китайської локшини з морепродуктів
Інгредієнти:
локшина удон або рисова локшина - 1 упаковка;
соус для обжарювання морепродуктів - 5 ст. ложок;
креветки - 500 г;
гребінці - 500 р.
Приготування
Локшину замочуємо в окропі, поки вона не зм'якне, потім відкидаємо на друшляк. Креветки розморожуємо і чистимо. На сковороді розігріваємо соус, як тільки він почне закипати, додаємо креветки і гребінці. Обсмажуємо 5 хвилин, помішуючи. Потім вимикаємо вогонь, викладаємо локшину і перемішуємо. За смаком можна додати ще трохи соєвого соусу.
Рецепт яєчної локшини з морепродуктами
Інгредієнти:
яєчна локшина - 200 г;
помідори - 2 шт.;
суміш морепродуктів - 600 г;
цибуля - 1 шт.;
подрібнена петрушка - 1 ст. ложка;
подрібнену цибулю - 1 ст. ложка;
цибуля зелена (піря) - 2 шт.;
соєвий соус - 5 ст. ложок;
чебрець - 4 стебла;
чорний мелений перець - за смаком;
рослинна олія - 30 мл
Приготування
Яєчну локшину варимо згідно інструкції. Морепродукти промиваємо й обсушуємо. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії хвилини 2 потім додаємо нарізані кубиками помідори, перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини. Перекладаємо підготовлені овочі на тарілку, а в цю ж сковороду викладаємо морепродукти і смажимо на сильному вогні 2-3 хвилини. До морепродуктів додаємо овочі, подрібнену зелень, соєвий соус і чебрець. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин на невеликому вогні. Потім вимикаємо вогонь і даємо настоятися ще 5 хвилин. Яєчну локшину викладаємо на блюдо, в центрі робимо поглиблення і викладаємо морепродукти з овочами.
Рецепт локшини з морепродуктів
Інгредієнти:
китайська яєчна локшина - 600 г;
креветки, мідії - 300 г;
соєвий соус - 30 мл;
рисове вино - 1 ст. ложка;
херес - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
паростки бамбука - 300 г;
зелена цибуля - 3 стебла;
солодкий перець - 1 шт.;
гострий перець - 1 шт.;
рослинна олія - 30 мл;
корінь імбиру - 15 р.
Приготування
Креветки, мідії розморожуємо. Пропускаємо через прес часник. Змішуємо херес, рисове вино, соєвий соус і заливаємо отриманою сумішшю морепродукти. Прибираємо їх в холодильник на півгодини. Гострий і солодкий перець, цибулю і паростки бамбука нарізаємо соломкою, корінь імбиру очищаємо і тремо на дрібній тертці. Китайську яєчну локшину відварюємо. Морепродукти обсмажуємо на рослинному маслі. Потім викладаємо в тарілку, а в цій же сковороді обсмажуємо овочі, потім додаємо локшину, морепродукти і перемішуємо. Локшина з морепродуктами по-китайськи готова.
Рецепт рисової локшини з морепродуктів
Інгредієнти:
локшина рисова - 100 г;
морепродукти заморожені - 200 г;
петрушка, соєвий соус, кунжут - за смаком;
часник - 2 зубчики;
сіль, перець - за смаком;
рослинна олія для смаження.
Приготування
Рисову локшину замочуємо в гарячій воді хвилин на 10 а потім у підсоленій воді відварюємо до готовності. Розморожуємо морепродукти, промиваємо їх і обсушуємо. На сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, додаємо подрібнений часник і обсмажуємо його. Після цього викладаємо морепродукти, солимо і перчимо їх по смаку. Готуємо 3 хвилини, а потім вливаємо соєвий соус. Ще хвилини через 3 додаємо кунжут. Перемішуємо і викладаємо рисову локшину. Знову все акуратно перемішуємо. Розкладаємо страву по тарілках, посипаємо подрібненою зеленню петрушки і подаємо до столу.
Гречана локшина з морепродуктами і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Креветки опускаємо в киплячу воду і після закипання варимо 2 хвилини. Також у киплячу воду опускаємо гречану локшину і варимо 5 хвилин. Печериці, цукіні і баклажани ріжемо соломкою. На сковороді розігріваємо оливкову олію, обсмажуємо на ньому овочі, квасоля близько 7 хвилин на невеликому вогні. Після цього додаємо креветки, кунжут, соєвий соус , подрібнену петрушку і локшину. Перемішуємо і смажимо близько 2 хвилин, помішуючи.
Рецепт китайської локшини з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Локшину замочуємо в окропі, поки вона не зм'якне, потім відкидаємо на друшляк. Креветки розморожуємо і чистимо. На сковороді розігріваємо соус, як тільки він почне закипати, додаємо креветки і гребінці. Обсмажуємо 5 хвилин, помішуючи. Потім вимикаємо вогонь, викладаємо локшину і перемішуємо. За смаком можна додати ще трохи соєвого соусу.
Рецепт яєчної локшини з морепродуктами
Інгредієнти:
Приготування
Яєчну локшину варимо згідно інструкції. Морепродукти промиваємо й обсушуємо. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії хвилини 2 потім додаємо нарізані кубиками помідори, перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини. Перекладаємо підготовлені овочі на тарілку, а в цю ж сковороду викладаємо морепродукти і смажимо на сильному вогні 2-3 хвилини. До морепродуктів додаємо овочі, подрібнену зелень, соєвий соус і чебрець. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин на невеликому вогні. Потім вимикаємо вогонь і даємо настоятися ще 5 хвилин. Яєчну локшину викладаємо на блюдо, в центрі робимо поглиблення і викладаємо морепродукти з овочами.
Рецепт локшини з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Креветки, мідії розморожуємо. Пропускаємо через прес часник. Змішуємо херес, рисове вино, соєвий соус і заливаємо отриманою сумішшю морепродукти. Прибираємо їх в холодильник на півгодини. Гострий і солодкий перець, цибулю і паростки бамбука нарізаємо соломкою, корінь імбиру очищаємо і тремо на дрібній тертці. Китайську яєчну локшину відварюємо. Морепродукти обсмажуємо на рослинному маслі. Потім викладаємо в тарілку, а в цій же сковороді обсмажуємо овочі, потім додаємо локшину, морепродукти і перемішуємо. Локшина з морепродуктами по-китайськи готова.
Рецепт рисової локшини з морепродуктів
Інгредієнти:
Приготування
Рисову локшину замочуємо в гарячій воді хвилин на 10 а потім у підсоленій воді відварюємо до готовності. Розморожуємо морепродукти, промиваємо їх і обсушуємо. На сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, додаємо подрібнений часник і обсмажуємо його. Після цього викладаємо морепродукти, солимо і перчимо їх по смаку. Готуємо 3 хвилини, а потім вливаємо соєвий соус. Ще хвилини через 3 додаємо кунжут. Перемішуємо і викладаємо рисову локшину. Знову все акуратно перемішуємо. Розкладаємо страву по тарілках, посипаємо подрібненою зеленню петрушки і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Паста з морепродуктами
Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,
Гречана локшина - рецепт
Гречана локшина робиться з гречаної муки, і відповідно відрізняється своїм коричневим кольором. І сьогодні ми розповімо про те, що можна приготувати
Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів
Рисова локшина з креветками
Ви пробували рисову локшину? Напевно, можливо, навіть вживаєте в їжу регулярно. А ви знаєте, що існує безліч смачних рецептів, основу яких становить
Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш
Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся