Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Локшина з морепродуктами

Локшина з морепродуктами

21-03-2015, 21:11
994
Локшина з морепродуктами
У нашому розумінні локшина - це різновид макаронних виробів. Адже є ще і рисова, гречана, і яєчна локшина. Зараз ми вам розповімо, як смачно приготувати локшину з морепродуктів.
Гречана локшина з морепродуктами і овочами
Інгредієнти:

  • локшина гречана - 200 г;

  • цукіні - 100 г;

  • баклажани - 100 г;

  • свіжі печериці - 100 г;

  • стручкова квасоля - 50 г;

  • оливкова олія - 3 ст. ложки;

  • соєвий соус - 20 мл;

  • петрушка - 20 г;

  • кунжут - 15 ст. ложки;

  • варено-морожені креветки - 400 р.


  • Приготування
    Креветки опускаємо в киплячу воду і після закипання варимо 2 хвилини. Також у киплячу воду опускаємо гречану локшину і варимо 5 хвилин. Печериці, цукіні і баклажани ріжемо соломкою. На сковороді розігріваємо оливкову олію, обсмажуємо на ньому овочі, квасоля близько 7 хвилин на невеликому вогні. Після цього додаємо креветки, кунжут, соєвий соус , подрібнену петрушку і локшину. Перемішуємо і смажимо близько 2 хвилин, помішуючи.
    Рецепт китайської локшини з морепродуктів
    Інгредієнти:

  • локшина удон або рисова локшина - 1 упаковка;

  • соус для обжарювання морепродуктів - 5 ст. ложок;

  • креветки - 500 г;

  • гребінці - 500 р.


  • Приготування
    Локшину замочуємо в окропі, поки вона не зм'якне, потім відкидаємо на друшляк. Креветки розморожуємо і чистимо. На сковороді розігріваємо соус, як тільки він почне закипати, додаємо креветки і гребінці. Обсмажуємо 5 хвилин, помішуючи. Потім вимикаємо вогонь, викладаємо локшину і перемішуємо. За смаком можна додати ще трохи соєвого соусу.
    Рецепт яєчної локшини з морепродуктами
    Інгредієнти:

  • яєчна локшина - 200 г;

  • помідори - 2 шт.;

  • суміш морепродуктів - 600 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • подрібнена петрушка - 1 ст. ложка;

  • подрібнену цибулю - 1 ст. ложка;

  • цибуля зелена (піря) - 2 шт.;

  • соєвий соус - 5 ст. ложок;

  • чебрець - 4 стебла;

  • чорний мелений перець - за смаком;

  • рослинна олія - 30 мл


  • Приготування
    Яєчну локшину варимо згідно інструкції. Морепродукти промиваємо й обсушуємо. Цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на олії хвилини 2 потім додаємо нарізані кубиками помідори, перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини. Перекладаємо підготовлені овочі на тарілку, а в цю ж сковороду викладаємо морепродукти і смажимо на сильному вогні 2-3 хвилини. До морепродуктів додаємо овочі, подрібнену зелень, соєвий соус і чебрець. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо 5-7 хвилин на невеликому вогні. Потім вимикаємо вогонь і даємо настоятися ще 5 хвилин. Яєчну локшину викладаємо на блюдо, в центрі робимо поглиблення і викладаємо морепродукти з овочами.
    Рецепт локшини з морепродуктів
    Інгредієнти:

  • китайська яєчна локшина - 600 г;

  • креветки, мідії - 300 г;

  • соєвий соус - 30 мл;

  • рисове вино - 1 ст. ложка;

  • херес - 1 ст. ложка;

  • часник - 2 зубчики;

  • паростки бамбука - 300 г;

  • зелена цибуля - 3 стебла;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • гострий перець - 1 шт.;

  • рослинна олія - 30 мл;

  • корінь імбиру - 15 р.


  • Приготування
    Креветки, мідії розморожуємо. Пропускаємо через прес часник. Змішуємо херес, рисове вино, соєвий соус і заливаємо отриманою сумішшю морепродукти. Прибираємо їх в холодильник на півгодини. Гострий і солодкий перець, цибулю і паростки бамбука нарізаємо соломкою, корінь імбиру очищаємо і тремо на дрібній тертці. Китайську яєчну локшину відварюємо. Морепродукти обсмажуємо на рослинному маслі. Потім викладаємо в тарілку, а в цій же сковороді обсмажуємо овочі, потім додаємо локшину, морепродукти і перемішуємо. Локшина з морепродуктами по-китайськи готова.
    Рецепт рисової локшини з морепродуктів
    Інгредієнти:

  • локшина рисова - 100 г;

  • морепродукти заморожені - 200 г;

  • петрушка, соєвий соус, кунжут - за смаком;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль, перець - за смаком;

  • рослинна олія для смаження.


  • Локшина з морепродуктами
    Приготування
    Рисову локшину замочуємо в гарячій воді хвилин на 10 а потім у підсоленій воді відварюємо до готовності. Розморожуємо морепродукти, промиваємо їх і обсушуємо. На сковороду наливаємо олію, розігріваємо його, додаємо подрібнений часник і обсмажуємо його. Після цього викладаємо морепродукти, солимо і перчимо їх по смаку. Готуємо 3 хвилини, а потім вливаємо соєвий соус. Ще хвилини через 3 додаємо кунжут. Перемішуємо і викладаємо рисову локшину. Знову все акуратно перемішуємо. Розкладаємо страву по тарілках, посипаємо подрібненою зеленню петрушки і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Паста з морепродуктами
    Паста з морепродуктами
    Паста - відоме італійське блюдо готується з додаванням різних інгредієнтів. Її роблять з різними соусами - вершковими, томатними з додаванням сиру,
    Гречана локшина - рецепт
    Гречана локшина - рецепт
    Гречана локшина робиться з гречаної муки, і відповідно відрізняється своїм коричневим кольором. І сьогодні ми розповімо про те, що можна приготувати
    Локшина з яйцем
    Локшина з яйцем
    Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів
    Рисова локшина з креветками
    Рисова локшина з креветками
    Ви пробували рисову локшину? Напевно, можливо, навіть вживаєте в їжу регулярно. А ви знаєте, що існує безліч смачних рецептів, основу яких становить
    Рисова локшина з овочами
    Рисова локшина з овочами
    Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш
    Суп з локшиною і яловичиною
    Суп з локшиною і яловичиною
    Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся