Гречана локшина - рецепт
Рецепти страв з гречаної локшини досить прості в приготуванні, але вразять вас чудовим смаком і своєю оригінальністю. Давайте ж розглянемо з вами деякі з них.
Інгредієнти:
гречана локшина - 300 г;
куряче філе - 200 г;
болгарський перець - 1 шт.;
перець чилі - за смаком;
соус соєвий - за смаком;
вершкове масло - на смак;
олія оливкова - за смаком;
цибулина - 1 шт.;
печериці - 200 г;
кукурудза міні - 5 шт.;
соус «Табаско» - за смаком;
спеції.
Приготування
Рецепт приготування гречаної локшини досить проста і не відніме у вас багато часу. Отже, локшину відварюємо в підсоленій воді. Курку обсмажуємо на вершковому маслечко. Окремо пасеруємо подрібнений болгарський перчик, потім додаємо цибулька і готуємо овочі на повільному вогні.
На іншій сковороді обсмажуємо печериці, викладаємо маленьку кукурудзу. Далі усі готові інгредієнти додаємо до гречаної локшини і продовжуємо тушкувати страву на повільному вогні ще хвилини 3 вливаючи кілька крапель соєвого соусу і «Табаско». Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо кількома кільцями гострого перчика чилі.
Інгредієнти:
морква - 1 шт.;
черешкова селера - 3 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
баклажан - 05 т.;
цукіні - 05 шт.;
кабачок - 05 шт.;
креветки - 300 г;
червоний цибуля - 1 шт.;
зелена цибуля - 30 р;
стручковий горох - 70 г;
гречана локшина - 120 г;
олія кукурудзяна - 5 ст. ложок;
кунжутне масло - 2 ст. ложки;
насіння кунжуту - щіпка;
коньяк - 30 мл;
соус соєвий - 50 мл
Для локшини:
імбир;
часник - 2 зубчики;
олія кукурудзяна - 50 мл
Приготування
Стебла селери чистимо, нарізаємо невеликими шматочками. Морква шаткуємо полудольками, а болгарський перчик подрібнюємо трикутниками. Баклажан, кабачки, цукіні і червоний рубаємо цибулю кружальцями. Відварюємо локшину в сотейнику і переходимо до приготування часниково-імбирною пасти.
Для цього беремо корінь імбиру, подрібнюємо його разом із зубчиками часнику і кукурудзяним маслом за допомогою блендера. Креветки чистимо, знімаємо панцир, видаляємо кишкову вену і розрізаємо вздовж на половину довжини. Сковороду прогріваємо, наливаємо кукурудзяне масло, кидаємо морепродукти і обсмажуємо хвилинки 3. Потім додаємо моркву, селеру, болгарський перчик, все перемішуємо і перемішуємо. Пасеруємо овочі до м'якості, викладаємо баклажани, наливаємо трохи коньяку і підпалюємо. Після випаровування алкоголю, кладемо червоний цибуля, цукіні і кабачки. Поливаємо все соєвим соусом і соусом чилі.
Після цього викладаємо в сковороду гречану локшину, додаємо трохи молодого горошку і знімаємо страву з вогню, кидаючи туди бобові паростки і зелений лук. Посипаємо зверху кунжутним насінням, додаємо часниково-імбирну пасту і знову ретельно перемішуємо. Викладаємо приготовану суміш в глибоке блюдо і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
цибулина - 1 шт.;
м'ясний фарш - 500 г;
яйце - 1 шт.;
спеції;
рослинна олія;
часник - 2 зубчики;
томатна паста - 2 ст. ложки;
вода - 05 склянки;
гречана локшина.
Приготування
М'ясний фарш з'єднуємо з подрібненою цибулею, додаємо яйце, спеції і перемішуємо. Потім формуємо невеликі фрикадельки і обсмажуємо на олії. Окремо пасеруємо очищений часник, кладемо томатну пасту і вливаємо трохи води. Доводимо суміш до кипіння, проварюємо 5-7 хвилин, після чого викладаємо фрикадельки і тушкуємо їх хвилин 15. У киплячій воді відварюємо паралельно локшину, відкидаємо на друшляк, а потім подаємо на стіл з фрикадельками , поливаючи блюдо соусом.
Рецепт гречаної локшини з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт приготування гречаної локшини досить проста і не відніме у вас багато часу. Отже, локшину відварюємо в підсоленій воді. Курку обсмажуємо на вершковому маслечко. Окремо пасеруємо подрібнений болгарський перчик, потім додаємо цибулька і готуємо овочі на повільному вогні.
На іншій сковороді обсмажуємо печериці, викладаємо маленьку кукурудзу. Далі усі готові інгредієнти додаємо до гречаної локшини і продовжуємо тушкувати страву на повільному вогні ще хвилини 3 вливаючи кілька крапель соєвого соусу і «Табаско». Перед подачею на стіл прикрашаємо блюдо кількома кільцями гострого перчика чилі.
Рецепт гречаної локшини з овочами
Інгредієнти:
Для локшини:
Приготування
Стебла селери чистимо, нарізаємо невеликими шматочками. Морква шаткуємо полудольками, а болгарський перчик подрібнюємо трикутниками. Баклажан, кабачки, цукіні і червоний рубаємо цибулю кружальцями. Відварюємо локшину в сотейнику і переходимо до приготування часниково-імбирною пасти.
Для цього беремо корінь імбиру, подрібнюємо його разом із зубчиками часнику і кукурудзяним маслом за допомогою блендера. Креветки чистимо, знімаємо панцир, видаляємо кишкову вену і розрізаємо вздовж на половину довжини. Сковороду прогріваємо, наливаємо кукурудзяне масло, кидаємо морепродукти і обсмажуємо хвилинки 3. Потім додаємо моркву, селеру, болгарський перчик, все перемішуємо і перемішуємо. Пасеруємо овочі до м'якості, викладаємо баклажани, наливаємо трохи коньяку і підпалюємо. Після випаровування алкоголю, кладемо червоний цибуля, цукіні і кабачки. Поливаємо все соєвим соусом і соусом чилі.
Після цього викладаємо в сковороду гречану локшину, додаємо трохи молодого горошку і знімаємо страву з вогню, кидаючи туди бобові паростки і зелений лук. Посипаємо зверху кунжутним насінням, додаємо часниково-імбирну пасту і знову ретельно перемішуємо. Викладаємо приготовану суміш в глибоке блюдо і подаємо на стіл.
Рецепт китайської гречаної локшини з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясний фарш з'єднуємо з подрібненою цибулею, додаємо яйце, спеції і перемішуємо. Потім формуємо невеликі фрикадельки і обсмажуємо на олії. Окремо пасеруємо очищений часник, кладемо томатну пасту і вливаємо трохи води. Доводимо суміш до кипіння, проварюємо 5-7 хвилин, після чого викладаємо фрикадельки і тушкуємо їх хвилин 15. У киплячій воді відварюємо паралельно локшину, відкидаємо на друшляк, а потім подаємо на стіл з фрикадельками , поливаючи блюдо соусом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Локшина з морепродуктами
Існує кілька різновидів локшини. Це не тільки макаронні вироби, вона також буває рисова, гречана, яєчна. І сьогодні ми розберемося, як її смачно
Локшина з яйцем
Локшина з яйцем-це смачно і дуже просто. Таке поєднання може бути як другою, так і першою стравою. Давайте розглянемо декілька незвичайних варіантів
Лагман з курки
Лагман - національне блюдо країн Середньої Азії: Узбекистану, Казахстану, Киргизії. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами створення
Рисова локшина з креветками
Ви пробували рисову локшину? Напевно, можливо, навіть вживаєте в їжу регулярно. А ви знаєте, що існує безліч смачних рецептів, основу яких становить
Рисова локшина з овочами
Рисова локшина - продукт, поширений в Японії, Китаї, Таїланді, В'єтнамі. З неї готують багато незвичайних страв, але сьогодні ми поговоримо про більш
Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся