Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | комментариям | алфавиту
171
0

Лагман з яловичини

Лагман - це неймовірно смачне поєднання локшини і соусу з м'яса і овочів. Традиційно його готують з баранини, але ми пропонуємо трохи видозмінити рецепт і зробимо його на основі з яловичини. Вийде теж дуже смачно, адже основну технологію приготування страви постараємося зберегти.
182
0

Манти - рецепт

Манти - чудове блюдо узбецької кухні, яке дуже популярно і в наших краях. І абсолютно виправдано. Неймовірно соковита і чудово ароматна начинка, загорнута в ніжне тісто - викликає тільки захоплення, у того хто спробує це чудове блюдо.
154
0

Виноградні листя для долми на зиму

Долма - це прекрасне блюдо, дуже схожу із звичними нам голубцями. Головна особливість цієї страви - замість капусти в основі використовують молоді виноградні листя. І для того, щоб продовжити сезонність цієї страви придумали кілька способів заготівлі листя на зиму.
153
0

Як приготувати долму з виноградного листя?

Долма - це традиційне блюдо узбецької кухні, і зовні дуже нагадують звичні для нас голубці. Однак ті відмінності, які є між цими двома стравами роблять долму особливою. Розповімо кілька оригінальних варіантів приготування цієї чудової страви з використанням виноградного листя.
133
0

Манти з гарбузом і м'ясом

Різноманітність наповнень для узбецьких мантів - вражає. Їх роблять з різного м'яса з додаванням великої кількості овочів. Докладно розповімо тільки самі оригінальні рецепти, в яких основними інгредієнтами начинки виступлять традиційна баранина і гарбуз.
162
0

Тісто на манти по-узбецьки - рецепт

Справжні узбецькі манти славляться розмаїттям начинок, якими наповнюють це чудове блюдо, віддалено нагадує звичні нам пельмені. Однак запорукою вдалих мантів є правильне тісто, якому присвячена ця стаття.
126
0

Долма з свіжого виноградного листя – рецепт

Долма - це чудова страва, яке віддалено нагадує голубці, проте має свої неповторні особливості. Так, головною перевагою страви є основа - вона складається з молодих виноградних листків, що надає цій страві легку кислинку.
188
0

Лагман – рецепт

Щоб лагман вийшов смачним, наваристим, одним словом - правильним, потрібно витримати кілька основних правил. У цій статті розкриємо декілька секретів правильного приготування узбецького лагмана. Ви побачите - блюдо зовсім не складна, зате результат завжди вражає.
158
0

Узбецькі манти

Чудове і неймовірно популярне блюдо узбецької кухні, манти, широко поширена в багатьох країнах. У статті детально опишемо найбільш традиційний рецепт цього особливого страви. Розповімо, як зробити справжні узбецькі манти з бараниною і гарбузом.
419
0

Класичний плов - рецепт

Деякі кулінари не бажають братися за приготування справжнього плову, марно вважаючи, що цей процес стомлюючий. Проте все не так клопітно і переконатися в цьому допоможуть рецепти з даної статті. Докладно опишемо, як зробити класичний плов двома способами.