Лагман з курки

Рецепт лагмана з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати лагман з куркою. М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками невеликої величини. Цибулини чистимо від лушпиння, шаткуємо півкільцями. Морква промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо невеликими кубиками. Помідори обдаємо окропом, обережно знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть дрібними шматочками.
Макарони «Гнізда» відварюємо в злегка підсоленій воді до готовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Далі беремо велику сковороду, наливаємо в неї масло, розігріваємо і викладаємо курячі шматочки. Обсмажуємо до золотавої скоринки протягом 15 хвилин. Потім додаємо до м'яса порізану цибульку, перемішаємо і пасеруємо ще 10 хвилин.
Після цього висипаємо морква, приправляємо все чорним перцем горошком, викладаємо аджику , розмішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10. У самому кінці приготування додаємо порізані помідори і кілька ложок томатної пасти. Готовий лагман з курки по-узбецьки солимо до смаку, перемішуємо, викладаємо в сковороду готові макарони і розкладаємо по порційних тарілках.
Лагман з курки
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемо ще один варіант, як готувати лагман з курки. Філе промиваємо, нарізаємо довгими шматочками і обсмажуємо на сковороді. Потім додаємо нашатковану капусту і тушкуємо на маслечко хвилин 10. В окремій сковороді пасеруємо окремо: моркву, нарізану соломкою цибулю - півкільцями, перекладаємо їх у тарілочку; баклажани і болгарський перчик, нарізану соломкою, обсмажуємо помідори, нарізані часточками. Тепер всі овочі додаємо до м'яса, солимо, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні близько 20 хвилин. Відварюємо макарони в підсоленій воді і подаємо на стіл разом з приготовленими овочами і м'ясом.
Лагман з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт готування лагмана з куркою в мультиварці досить простий. Цибулю, моркву, часник чистимо, подрібнюємо, перекладаємо в

Готуємо на програмі «Гасіння» приблизно одну годину. В іншій ємності окремо відварюємо локшину для лагмана. На сервірувальні тарілки викладаємо спочатку локшину, а потім зверху всі інші інгредієнти з мультиварки. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву за бажанням свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Соте з баклажанів
Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо

Лагман в мультиварці
Лагман - неймовірно смачне, ситне блюдо східної кухні. Зварити його можна на плиті, але ми хочемо розповісти про рецепти готування лагмана в

Лагман по-узбецьки
Лагман - відоме і популярне блюдо узбецької кухні, яке досить часто з'являється на нашому столі. Його готують переважно з баранини, різних овочів і

Як приготувати лагман з яловичини?
Лагман з яловичини - це популярне блюдо узбецької кухні, запозичене у китайців. Основним інгредієнтом такої страви є домашня локшина. Подається

Лагман з баранини
Лагман - страва, популярне в країнах Середньої Азії: Узбекистані, Казахстані, Киргизії. Його головними інгредієнтами є м'ясо і локшина. І зараз ми

Смажений лагман
Лагман - популярне блюдо в країнах Середньої Азії. Готується воно з локшини і м'яса, а інші інгредієнти залежать від рецепту. Ця страва може бути як