Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Лагман з курки

4-01-2015, 22:40
1 033
Лагман з курки
Лагман - досить популярне національне середньоазіатську страва народів, що проживають в Казахстані, Китаї та Киргизії. Ми пропонуємо вам поринути у традиції цих країн і приготувати смачний і ситний лагман з курки, який все неодмінно оцінять по достоїнству.

Рецепт лагмана з куркою


Інгредієнти:

  • куряче філе - 800 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • макарони «Гнізда» - 250 г;

  • помідор - 2 шт.;

  • аджика - 1 ч. ложка;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати лагман з куркою. М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками невеликої величини. Цибулини чистимо від лушпиння, шаткуємо півкільцями. Морква промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо невеликими кубиками. Помідори обдаємо окропом, обережно знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть дрібними шматочками.
    Макарони «Гнізда» відварюємо в злегка підсоленій воді до готовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Далі беремо велику сковороду, наливаємо в неї масло, розігріваємо і викладаємо курячі шматочки. Обсмажуємо до золотавої скоринки протягом 15 хвилин. Потім додаємо до м'яса порізану цибульку, перемішаємо і пасеруємо ще 10 хвилин.
    Після цього висипаємо морква, приправляємо все чорним перцем горошком, викладаємо аджику , розмішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10. У самому кінці приготування додаємо порізані помідори і кілька ложок томатної пасти. Готовий лагман з курки по-узбецьки солимо до смаку, перемішуємо, викладаємо в сковороду готові макарони і розкладаємо по порційних тарілках.

    Лагман з курки


    Інгредієнти:

  • філе куряче - 1 кг;

  • олія рослинна;

  • спеції;

  • цибулина - 2 шт.;

  • часник - 3 зубчики;

  • бульйон - 1 ст.;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • макаронні вироби;

  • баклажани - 2 шт.;

  • білокачанна капуста - 400 г;

  • морква - 1 шт.;

  • помідор - 3 шт.;

  • зелена цибуля - 1 пучок;

  • приправи.


  • Приготування
    Давайте розберемо ще один варіант, як готувати лагман з курки. Філе промиваємо, нарізаємо довгими шматочками і обсмажуємо на сковороді. Потім додаємо нашатковану капусту і тушкуємо на маслечко хвилин 10. В окремій сковороді пасеруємо окремо: моркву, нарізану соломкою цибулю - півкільцями, перекладаємо їх у тарілочку; баклажани і болгарський перчик, нарізану соломкою, обсмажуємо помідори, нарізані часточками. Тепер всі овочі додаємо до м'яса, солимо, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні близько 20 хвилин. Відварюємо макарони в підсоленій воді і подаємо на стіл разом з приготовленими овочами і м'ясом.

    Лагман з курки в мультиварці


    Інгредієнти:

  • куряче філе - 500 г;

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • цибулина - 1 шт.;

  • вода;

  • морква - 1 шт.;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • редька - 05 шт.;

  • локшина;

  • спеції, часник - за смаком.


  • Приготування
    Рецепт готування лагмана з куркою в мультиварці досить простий. Цибулю, моркву, часник чистимо, подрібнюємо, перекладаємо в
    Лагман з курки
    чашу, додаємо трохи масла й обсмажуємо 5 хвилин. Потім додаємо в каструлю нарізану шматочками курку і готуємо на режимі «Смаження» до тих пір, поки м'ясо не змінить свій колір. Після цього викладаємо нашатковану соломкою редьку, подрібнену картоплю, помідори і перчик з томатною пастою. Заливаємо все водою, приправляємо спеціями і солимо за смаком.
    Готуємо на програмі «Гасіння» приблизно одну годину. В іншій ємності окремо відварюємо локшину для лагмана. На сервірувальні тарілки викладаємо спочатку локшину, а потім зверху всі інші інгредієнти з мультиварки. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву за бажанням свіжою зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Соте з баклажанів
    Соте з баклажанів
    Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо
    Лагман в мультиварці
    Лагман в мультиварці
    Лагман - неймовірно смачне, ситне блюдо східної кухні. Зварити його можна на плиті, але ми хочемо розповісти про рецепти готування лагмана в
    Лагман по-узбецьки
    Лагман по-узбецьки
    Лагман - відоме і популярне блюдо узбецької кухні, яке досить часто з'являється на нашому столі. Його готують переважно з баранини, різних овочів і
    Як приготувати лагман з яловичини?
    Як приготувати лагман з яловичини?
    Лагман з яловичини - це популярне блюдо узбецької кухні, запозичене у китайців. Основним інгредієнтом такої страви є домашня локшина. Подається
    Лагман з баранини
    Лагман з баранини
    Лагман - страва, популярне в країнах Середньої Азії: Узбекистані, Казахстані, Киргизії. Його головними інгредієнтами є м'ясо і локшина. І зараз ми
    Смажений лагман
    Смажений лагман
    Лагман - популярне блюдо в країнах Середньої Азії. Готується воно з локшини і м'яса, а інші інгредієнти залежать від рецепту. Ця страва може бути як