Лагман з курки
Лагман - досить популярне національне середньоазіатську страва народів, що проживають в Казахстані, Китаї та Киргизії. Ми пропонуємо вам поринути у традиції цих країн і приготувати смачний і ситний лагман з курки, який все неодмінно оцінять по достоїнству.
Інгредієнти:
куряче філе - 800 г;
цибулина - 2 шт.;
макарони «Гнізда» - 250 г;
помідор - 2 шт.;
аджика - 1 ч. ложка;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати лагман з куркою. М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками невеликої величини. Цибулини чистимо від лушпиння, шаткуємо півкільцями. Морква промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо невеликими кубиками. Помідори обдаємо окропом, обережно знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть дрібними шматочками.
Макарони «Гнізда» відварюємо в злегка підсоленій воді до готовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Далі беремо велику сковороду, наливаємо в неї масло, розігріваємо і викладаємо курячі шматочки. Обсмажуємо до золотавої скоринки протягом 15 хвилин. Потім додаємо до м'яса порізану цибульку, перемішаємо і пасеруємо ще 10 хвилин.
Після цього висипаємо морква, приправляємо все чорним перцем горошком, викладаємо аджику , розмішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10. У самому кінці приготування додаємо порізані помідори і кілька ложок томатної пасти. Готовий лагман з курки по-узбецьки солимо до смаку, перемішуємо, викладаємо в сковороду готові макарони і розкладаємо по порційних тарілках.
Інгредієнти:
філе куряче - 1 кг;
олія рослинна;
спеції;
цибулина - 2 шт.;
часник - 3 зубчики;
бульйон - 1 ст.;
перець болгарський - 1 шт.;
макаронні вироби;
баклажани - 2 шт.;
білокачанна капуста - 400 г;
морква - 1 шт.;
помідор - 3 шт.;
зелена цибуля - 1 пучок;
приправи.
Приготування
Давайте розберемо ще один варіант, як готувати лагман з курки. Філе промиваємо, нарізаємо довгими шматочками і обсмажуємо на сковороді. Потім додаємо нашатковану капусту і тушкуємо на маслечко хвилин 10. В окремій сковороді пасеруємо окремо: моркву, нарізану соломкою цибулю - півкільцями, перекладаємо їх у тарілочку; баклажани і болгарський перчик, нарізану соломкою, обсмажуємо помідори, нарізані часточками. Тепер всі овочі додаємо до м'яса, солимо, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні близько 20 хвилин. Відварюємо макарони в підсоленій воді і подаємо на стіл разом з приготовленими овочами і м'ясом.
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
томатна паста - 2 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
вода;
морква - 1 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
редька - 05 шт.;
локшина;
спеції, часник - за смаком.
Приготування
Рецепт готування лагмана з куркою в мультиварці досить простий. Цибулю, моркву, часник чистимо, подрібнюємо, перекладаємо в чашу, додаємо трохи масла й обсмажуємо 5 хвилин. Потім додаємо в каструлю нарізану шматочками курку і готуємо на режимі «Смаження» до тих пір, поки м'ясо не змінить свій колір. Після цього викладаємо нашатковану соломкою редьку, подрібнену картоплю, помідори і перчик з томатною пастою. Заливаємо все водою, приправляємо спеціями і солимо за смаком.
Готуємо на програмі «Гасіння» приблизно одну годину. В іншій ємності окремо відварюємо локшину для лагмана. На сервірувальні тарілки викладаємо спочатку локшину, а потім зверху всі інші інгредієнти з мультиварки. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву за бажанням свіжою зеленню.
Рецепт лагмана з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати лагман з куркою. М'ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо шматочками невеликої величини. Цибулини чистимо від лушпиння, шаткуємо півкільцями. Морква промиваємо, зрізаємо шкірку і рубаємо невеликими кубиками. Помідори обдаємо окропом, обережно знімаємо шкірку і нарізаємо м'якоть дрібними шматочками.
Макарони «Гнізда» відварюємо в злегка підсоленій воді до готовності, а потім відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати. Далі беремо велику сковороду, наливаємо в неї масло, розігріваємо і викладаємо курячі шматочки. Обсмажуємо до золотавої скоринки протягом 15 хвилин. Потім додаємо до м'яса порізану цибульку, перемішаємо і пасеруємо ще 10 хвилин.
Після цього висипаємо морква, приправляємо все чорним перцем горошком, викладаємо аджику , розмішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо хвилин 10. У самому кінці приготування додаємо порізані помідори і кілька ложок томатної пасти. Готовий лагман з курки по-узбецьки солимо до смаку, перемішуємо, викладаємо в сковороду готові макарони і розкладаємо по порційних тарілках.
Лагман з курки
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемо ще один варіант, як готувати лагман з курки. Філе промиваємо, нарізаємо довгими шматочками і обсмажуємо на сковороді. Потім додаємо нашатковану капусту і тушкуємо на маслечко хвилин 10. В окремій сковороді пасеруємо окремо: моркву, нарізану соломкою цибулю - півкільцями, перекладаємо їх у тарілочку; баклажани і болгарський перчик, нарізану соломкою, обсмажуємо помідори, нарізані часточками. Тепер всі овочі додаємо до м'яса, солимо, закриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні близько 20 хвилин. Відварюємо макарони в підсоленій воді і подаємо на стіл разом з приготовленими овочами і м'ясом.
Лагман з курки в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рецепт готування лагмана з куркою в мультиварці досить простий. Цибулю, моркву, часник чистимо, подрібнюємо, перекладаємо в чашу, додаємо трохи масла й обсмажуємо 5 хвилин. Потім додаємо в каструлю нарізану шматочками курку і готуємо на режимі «Смаження» до тих пір, поки м'ясо не змінить свій колір. Після цього викладаємо нашатковану соломкою редьку, подрібнену картоплю, помідори і перчик з томатною пастою. Заливаємо все водою, приправляємо спеціями і солимо за смаком.
Готуємо на програмі «Гасіння» приблизно одну годину. В іншій ємності окремо відварюємо локшину для лагмана. На сервірувальні тарілки викладаємо спочатку локшину, а потім зверху всі інші інгредієнти з мультиварки. Перед подачею на стіл прикрашаємо страву за бажанням свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Соте з баклажанів
Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо
Лагман в мультиварці
Лагман - неймовірно смачне, ситне блюдо східної кухні. Зварити його можна на плиті, але ми хочемо розповісти про рецепти готування лагмана в
Лагман по-узбецьки
Лагман - відоме і популярне блюдо узбецької кухні, яке досить часто з'являється на нашому столі. Його готують переважно з баранини, різних овочів і
Як приготувати лагман з яловичини?
Лагман з яловичини - це популярне блюдо узбецької кухні, запозичене у китайців. Основним інгредієнтом такої страви є домашня локшина. Подається
Лагман з баранини
Лагман - страва, популярне в країнах Середньої Азії: Узбекистані, Казахстані, Киргизії. Його головними інгредієнтами є м'ясо і локшина. І зараз ми
Смажений лагман
Лагман - популярне блюдо в країнах Середньої Азії. Готується воно з локшини і м'яса, а інші інгредієнти залежать від рецепту. Ця страва може бути як