Смажений лагман

Смажений лагман по-уйгурски
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо гарненько промиваємо, обсушуємо рушником і нарізаємо невеликими скибочками. У глибокій сковороді розігріваємо невелику кількість рослинного масла і викладаємо спочатку яловичину, а потім подрібнені овочі. Їх можна взяти будь-які, які у вас є в наявності - болгарський перчик, помідори, картопля, цибулька, морква і т. д. Солимо і перчимо все за смаком, доливаємо трохи кип'яченої води, накриваємо кришкою і тушкуємо м'ясо з овочами 15 хвилин на середньому вогні. Ось і все, підлива готова.
Пельменний тісто розгортаємо в товстий пласт, поділяємо його на порції, формуємо з кожного шматочка ковбаску і розтягуємо її в різні сторони, щоб вийшов досить тонкий джгутик. Робимо це дуже ніжно і акуратно, щоб тісто не порвалося. Тепер беремо велику каструлю, наливаємо в неї воду, ставимо на сильний вогонь і доводимо до кипіння.
Після цього кидаємо нашу локшину і заважаємо, не зупиняючись, щоб тісто не прилипло до дна і один до одного. Як тільки локшина спливе наверх, відразу вимикаємо вогонь, обережно зливаємо воду і додаємо кілька ложечок рослинного масла, перемішуємо. Викладаємо локшину в підливу, перемішуємо і обсмажуємо на сильному вогні 5 хвилин до повного випаровування всієї рідини.
Смажений лагман по-узбецьки
Інгредієнти:
Для тіста:
Приготування
Давайте розглянемо з вами, як приготувати смажену лагман. Спочатку замішуємо тісто для домашньої локшини . У воду розбиваємо яйце, додаємо сіль, добре перемішуємо і поступово всипаємо борошно. Вимішуємо масу до тих пір, поки тісто не стане однорідним і крутим. Після цього скачуємо його в кулю, накриваємо мискою і ставимо на півгодини відстоятися. Далі розгортаємо тісто тонким шаром і нарізаємо на смужки за допомогою машинки. Залишаємо локшину на деякий час, щоб вона легка підсохла.
У каструльку наливаємо воду, ставимо на плиту, доводимо до кипіння, додаємо локшину і варимо до готовності. Потім відкидаємо на друшляк і поливаємо рослинним маслом. Баранину промиваємо, знімаємо плівочку, видаляємо кісточки і нарізаємо м'ясо дуже маленькими кубиками. Цибулю чистимо від луски і шаткуємо півкільцями. Часник видавлюємо через прес.

У казан наливаємо рослинне масло, гарненько його розігріваємо, висипаємо цибулька і обсмажуємо його до рум'яного кольору. Після цього викладаємо баранину, кидаємо за смаком спеції і гарненько перемішуємо. Далі кладемо до м'яса помідори і томатну пасту, додати часникову масу і знову перемішуємо. Ну ось, соус майже готовий, відставляємо його поки в сторону.
А ми з вами беремо поки іншу сковороду, розігріваємо трохи рослинного масла, збиваємо яйця і виливаємо їх. Підсмажуємо наш омлетик з обох сторін, а потім розрізаємо на невеликі шматочки. Додаємо на сковороду локшину, перемішуємо, викладаємо приготований овочевий соус, обсмажуємо ще кілька хвилин, постійно помішуючи. Викладаємо готовий лагман в глибоку тарілку, посипаємо свіжою січеною зеленню і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Лагман по-узбецьки
Лагман - відоме і популярне блюдо узбецької кухні, яке досить часто з'являється на нашому столі. Його готують переважно з баранини, різних овочів і

Як приготувати лагман з яловичини?
Лагман з яловичини - це популярне блюдо узбецької кухні, запозичене у китайців. Основним інгредієнтом такої страви є домашня локшина. Подається

Локшина для лагмана
Лагман - традиційне блюдо узбецької кухні, яке популярне у всьому світі. Одним з головних його складових є локшина. І сьогодні ми з вами розберемося,

Лагман з курки
Лагман - національне блюдо країн Середньої Азії: Узбекистану, Казахстану, Киргизії. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами створення

Лагман з баранини
Лагман - страва, популярне в країнах Середньої Азії: Узбекистані, Казахстані, Киргизії. Його головними інгредієнтами є м'ясо і локшина. І зараз ми

Каурма
Каурма - це незвичайне, і, можна сказати, мультинаціональне блюдо. У Казахстані каурма являє собою рагу з м'яса з локшиною лагман, а грузини готують