Як приготувати лагман з яловичини?

Лагман з яловичини по-узбецьки
Інгредієнти:
Для тіста:
Для підливи:
Приготування
Отже, для готування лагмана з яловичини, спочатку давайте зробимо з вами локшину. Для цього замішуємо із зазначених інгредієнтів однорідне еластичне тісто, даємо йому трохи постояти, накривши зверху рушником. Приблизно через 15 хвилин розкачуємо тісто в пласт товщиною в кілька міліметрів. Після цього присипаємо його борошном і нарізаємо тонкими довгими смужками шириною близько 5 мм Відварюємо локшину в підсоленій воді, після чого акуратно виймаємо її, промиваємо холодною водою і залишаємо в друшляку, щоб стекла зайва вода.
Не втрачаючи часу дарма, поки займемося приготуванням підливи. Овочі чистимо, картоплю нарізаємо невеликими кубиками, цибулю шаткуємо кільцями, помідори, перчик, моркву і редьку нарубаем соломкою. Білокачанну капусту обробити і дрібно шаткуємо. М'ясо і сало промиваємо, нарізаємо скибочками.
Тепер наливаємо в сковорідку рослинне масло, розігріваємо і пасеруємо цибулю, після нього додаємо м'ясо і трохи обсмажуємо. Потім окремо підрум'янюємо на сковороді всі інші овочі по черзі - помідори, морква, часник і болгарський перчик. Після цього змішуємо всі овочі, додаємо м'ясо, перемішуємо, готуємо 5 хвилин, після чого акуратно вливаємо воду, кладемо спеції і сіль.
Останніми в блюдо додаємо капусту, редьку, тушкуємо все на повільному вогні до готовності. Обов'язково слідкуємо за тим, щоб бульйон не википал і якщо його залишиться дуже мало, то знову вливаємо трохи води. Коли соус буде майже готова, знову поливаємо локшину окропом, викладаємо її на блюдо і зверху заливаємо підливою. За бажанням прикрашаємо лагман свіжої подрібненої зеленню.
Лагман з яловичини в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як готувати лагман з яловичини. Отже, овочі і м'ясо чистимо, обробляємо, промиваємо та нарізаємо невеликими шматочками. Мультиварку включаємо в мережу, виставляємо режим «Смаження» або «Випічка» і розігріваємо, не закриваючи кришку.
Потім наливаємо олію, викладаємо м'ясо і обсмажуємо, помішуючи дерев'яною ложкою. Далі додаємо моркву, цибулю, редьку, перчик, черемшу і помідор з інтервалом 2 -3 хвилинки. Після цього вливаємо

В самому кінці видавлюємо через прес часник і перемішуємо блюдо. Поки готується підлива, ви можете зробити домашню локшину за описаним вище рецептом. Потім окремо відварюємо її в підсоленій воді, відкидаємо на друшляк, обдаємо окропом, а потім промиваємо холодною водою. Тепер викладаємо локшину на тарілку, а зверху рясно поливаємо м'ясною підливою і посипаємо зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Лагман в мультиварці
Лагман - неймовірно смачне, ситне блюдо східної кухні. Зварити його можна на плиті, але ми хочемо розповісти про рецепти готування лагмана в

Лагман по-узбецьки
Лагман - відоме і популярне блюдо узбецької кухні, яке досить часто з'являється на нашому столі. Його готують переважно з баранини, різних овочів і

Лагман з курки
Лагман - національне блюдо країн Середньої Азії: Узбекистану, Казахстану, Киргизії. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими варіантами створення

Лагман з баранини
Лагман - страва, популярне в країнах Середньої Азії: Узбекистані, Казахстані, Киргизії. Його головними інгредієнтами є м'ясо і локшина. І зараз ми

Смажений лагман
Лагман - популярне блюдо в країнах Середньої Азії. Готується воно з локшини і м'яса, а інші інгредієнти залежать від рецепту. Ця страва може бути як

Каурма
Каурма - це незвичайне, і, можна сказати, мультинаціональне блюдо. У Казахстані каурма являє собою рагу з м'яса з локшиною лагман, а грузини готують