Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Паста з грибами

Паста з грибами

21-03-2015, 21:15
1 085
Паста з грибами
Італійську пасту сьогодні вміє готувати практично кожна господиня. Принадність цієї страви в тому, що його можна робити з різними компонентами, і кожен смак раз буде виходити особливим. Ми хочемо розповісти вам, як приготувати пасту з грибами, яка не залишить байдужим жодного гурмана.
Паста з куркою і грибами
Інгредієнти:

  • зварені макарони - 300 г;

  • печериці - 200 г;

  • куряче філе варене - 2 шт.;

  • вершки - 200 мл;

  • шпинат - 50 г;

  • пармезан - 50 г;

  • часник - 3 зубчики;

  • вершковий сир - 2 ст. ложки;

  • оливкова олія - 1 ст. ложка;

  • сіль і перець - за смаком.


  • Приготування
    Гриби наріжте пластинками, а курку - шматочками. Обсмажте їх на олії до золотистого кольору. Потім додайте подрібнений часник і шпинат і готуйте ще хвилини 2-3. Влийте вершки, перемішайте, потім відправте туди вершковий сир, посоліть і поперчіть, доведіть блюдо до кипіння і продовжуйте готувати поки сир не розплавиться. Після цього, перекладіть в сковороду макарони, перемішайте все і подавайте на стіл, посипавши тертим сиром.
    Паста з шинкою і грибами
    Інгредієнти:

  • спагетті - 250 г;

  • шинка - 300-400 г;

  • печериці - 250-300 г;

  • вершки - 500 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • вершковий сир - 100 г;

  • вершкове масло - для смаження.


  • Приготування
    Спагетті зваріть до готовності. Цибуля нашаткуйте дрібно, шинку і гриби - невеликими пластинками. Розігрійте масло і обсмажте на ньому цибулю до прозорості, потім додайте шинку і готуйте, поки вона не зарум'яниться, потім подзвоніть в сковороду гриби. Смажте всі разом поки не випарується вся рідина.
    Після цього покладіть вершковий сир, почекайте, поки він не розплавиться, влийте вершки, посоліть, перемішайте все і протушкувати 5-10 хвилин. Спагетті змішайте з соусом і подавайте.
    Паста з сиром і грибами
    Інгредієнти:

  • спагетті - 250 г;

  • печериці - 250-300 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • сир - 100-150 г;

  • вершки - 250 мл;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • сіль і перець - за смаком.


  • Приготування
    Цибулю нашаткуйте і обсмажте на олії кілька хвилин. Додайте нарізані пластинками гриби, посоліть, поперчіть і готуйте 10 хвилин, весь час помішуючи. Влийте вершки і тушкуйте ще 7 хвилин. Після цього відправте в сковороду подрібнений часник і тертий сир, і швидко все перемішайте. Як тільки сир розплавиться, вимикайте вогонь.
    Під час приготування соусу, зваріть спагетті, перекладіть їх на блюдо, а зверху викладіть гриби з соусом.
    Паста з білими грибами
    Інгредієнти:

  • паста (папарделле) - 200 г;

  • вершки - 100 мл;

  • білі гриби - 300 г;

  • борошно - 1 ч. ложка;

  • помідори черрі - 4 шт.;

  • пармезан - 50 г;

  • масло вершкове - 50 г;

  • петрушка, сіль і білий перець - за смаком.


  • Приготування
    Гриби помийте і наріжте тонкими пластинками. У сотейнику розтопіть масло, додайте борошно, перемішайте, щоб не було грудочок і смажте до зарум'янювання. Після цього влийте вершки, посоліть, поперчіть і готуйте під кришкою на невеликому вогні 10 хвилин. Потім додайте гриби і цілі черрі, перемішайте і тушкуйте ще 20 хвилин. В цей час зваріть пасту, змішайте її з готовим соусом, посипте тертим пармезаном і прикрасьте петрушкою.
    Паста з фаршем і грибами
    Інгредієнти:

  • яловичий фарш - 300 г;

  • печериці - 150 г;

  • томатна паста - 1-2 ст. ложки;

  • борошно - 1 ст. ложка;

  • часник - 2 зубчики;

  • цукор - 1 ч. ложка;

  • майоран, чебрець - по 1/4 ч. ложки;

  • рослинне масло - 3-4 ст. ложки;

  • зварені макарони - 300 г;

  • вода - 250 мл;

  • сіль і перець - за смаком.


  • Паста з грибами

    Приготування
    Фарш обсмажте на олії до готовності, всипте борошно і смажте ще кілька хвилин. Потім відправте до них подрібнений часник і поросяти, ягняти гриби і готуйте ще 3-4 хвилини. Потім додайте томатну пасту, налийте воду, приправте травами і сіллю, і добре все перемішайте. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 10-15 хвилин. Викладіть макарони на тарілку, полийте приготованим соусом і ваша паста з яловичиною і грибами готова.
    Любителям цієї страви також доведеться за смаком паста з лососем , рецепт якої є на сайті.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Макарони з тушонкою - рецепт
    Макарони з тушонкою - рецепт
    Макарони з тушонкою - дуже просте і швидке блюдо, яке іноді хочеться урізноманітнити. Чому? Сиром, помідорами, цибулею, морквою, приправами та іншими
    Картопляні котлети з грибною підливою
    Картопляні котлети з грибною підливою
    Любите картоплю у всіх її видах? Тоді вам доведеться по душі така страва, як картопляні котлети з грибною підливою. Приготувати цю страву легко,
    Капустяна запіканка
    Капустяна запіканка
    Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак
    Соте з курки
    Соте з курки
    Одне з відомих французьких страв - соте. Готується воно з абсолютно різними рецептами з різними інгредієнтами. Сьогодні ми розповімо вам, яким чином
    Різотто з грибами - рецепт
    Різотто з грибами - рецепт
    Різотто відноситься до італійської кухні. Це страва має великий смаковими діапазоном, оскільки може готується з абсолютно різними інгредієнтами. Ось,
    Різотто з куркою
    Різотто з куркою
    Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами