Паста з грибами
Італійську пасту сьогодні вміє готувати практично кожна господиня. Принадність цієї страви в тому, що його можна робити з різними компонентами, і кожен смак раз буде виходити особливим. Ми хочемо розповісти вам, як приготувати пасту з грибами, яка не залишить байдужим жодного гурмана.
Паста з куркою і грибами
Інгредієнти:
зварені макарони - 300 г;
печериці - 200 г;
куряче філе варене - 2 шт.;
вершки - 200 мл;
шпинат - 50 г;
пармезан - 50 г;
часник - 3 зубчики;
вершковий сир - 2 ст. ложки;
оливкова олія - 1 ст. ложка;
сіль і перець - за смаком.
Приготування
Гриби наріжте пластинками, а курку - шматочками. Обсмажте їх на олії до золотистого кольору. Потім додайте подрібнений часник і шпинат і готуйте ще хвилини 2-3. Влийте вершки, перемішайте, потім відправте туди вершковий сир, посоліть і поперчіть, доведіть блюдо до кипіння і продовжуйте готувати поки сир не розплавиться. Після цього, перекладіть в сковороду макарони, перемішайте все і подавайте на стіл, посипавши тертим сиром.
Паста з шинкою і грибами
Інгредієнти:
спагетті - 250 г;
шинка - 300-400 г;
печериці - 250-300 г;
вершки - 500 г;
цибуля - 1 шт.;
вершковий сир - 100 г;
вершкове масло - для смаження.
Приготування
Спагетті зваріть до готовності. Цибуля нашаткуйте дрібно, шинку і гриби - невеликими пластинками. Розігрійте масло і обсмажте на ньому цибулю до прозорості, потім додайте шинку і готуйте, поки вона не зарум'яниться, потім подзвоніть в сковороду гриби. Смажте всі разом поки не випарується вся рідина.
Після цього покладіть вершковий сир, почекайте, поки він не розплавиться, влийте вершки, посоліть, перемішайте все і протушкувати 5-10 хвилин. Спагетті змішайте з соусом і подавайте.
Паста з сиром і грибами
Інгредієнти:
спагетті - 250 г;
печериці - 250-300 г;
цибуля - 1 шт.;
сир - 100-150 г;
вершки - 250 мл;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
часник - 2 зубчики;
сіль і перець - за смаком.
Приготування
Цибулю нашаткуйте і обсмажте на олії кілька хвилин. Додайте нарізані пластинками гриби, посоліть, поперчіть і готуйте 10 хвилин, весь час помішуючи. Влийте вершки і тушкуйте ще 7 хвилин. Після цього відправте в сковороду подрібнений часник і тертий сир, і швидко все перемішайте. Як тільки сир розплавиться, вимикайте вогонь.
Під час приготування соусу, зваріть спагетті, перекладіть їх на блюдо, а зверху викладіть гриби з соусом.
Паста з білими грибами
Інгредієнти:
паста (папарделле) - 200 г;
вершки - 100 мл;
білі гриби - 300 г;
борошно - 1 ч. ложка;
помідори черрі - 4 шт.;
пармезан - 50 г;
масло вершкове - 50 г;
петрушка, сіль і білий перець - за смаком.
Приготування
Гриби помийте і наріжте тонкими пластинками. У сотейнику розтопіть масло, додайте борошно, перемішайте, щоб не було грудочок і смажте до зарум'янювання. Після цього влийте вершки, посоліть, поперчіть і готуйте під кришкою на невеликому вогні 10 хвилин. Потім додайте гриби і цілі черрі, перемішайте і тушкуйте ще 20 хвилин. В цей час зваріть пасту, змішайте її з готовим соусом, посипте тертим пармезаном і прикрасьте петрушкою.
Паста з фаршем і грибами
Інгредієнти:
яловичий фарш - 300 г;
печериці - 150 г;
томатна паста - 1-2 ст. ложки;
борошно - 1 ст. ложка;
часник - 2 зубчики;
цукор - 1 ч. ложка;
майоран, чебрець - по 1/4 ч. ложки;
рослинне масло - 3-4 ст. ложки;
зварені макарони - 300 г;
вода - 250 мл;
сіль і перець - за смаком.
Приготування
Фарш обсмажте на олії до готовності, всипте борошно і смажте ще кілька хвилин. Потім відправте до них подрібнений часник і поросяти, ягняти гриби і готуйте ще 3-4 хвилини. Потім додайте томатну пасту, налийте воду, приправте травами і сіллю, і добре все перемішайте. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 10-15 хвилин. Викладіть макарони на тарілку, полийте приготованим соусом і ваша паста з яловичиною і грибами готова.
Любителям цієї страви також доведеться за смаком паста з лососем , рецепт якої є на сайті.
Паста з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби наріжте пластинками, а курку - шматочками. Обсмажте їх на олії до золотистого кольору. Потім додайте подрібнений часник і шпинат і готуйте ще хвилини 2-3. Влийте вершки, перемішайте, потім відправте туди вершковий сир, посоліть і поперчіть, доведіть блюдо до кипіння і продовжуйте готувати поки сир не розплавиться. Після цього, перекладіть в сковороду макарони, перемішайте все і подавайте на стіл, посипавши тертим сиром.
Паста з шинкою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Спагетті зваріть до готовності. Цибуля нашаткуйте дрібно, шинку і гриби - невеликими пластинками. Розігрійте масло і обсмажте на ньому цибулю до прозорості, потім додайте шинку і готуйте, поки вона не зарум'яниться, потім подзвоніть в сковороду гриби. Смажте всі разом поки не випарується вся рідина.
Після цього покладіть вершковий сир, почекайте, поки він не розплавиться, влийте вершки, посоліть, перемішайте все і протушкувати 5-10 хвилин. Спагетті змішайте з соусом і подавайте.
Паста з сиром і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю нашаткуйте і обсмажте на олії кілька хвилин. Додайте нарізані пластинками гриби, посоліть, поперчіть і готуйте 10 хвилин, весь час помішуючи. Влийте вершки і тушкуйте ще 7 хвилин. Після цього відправте в сковороду подрібнений часник і тертий сир, і швидко все перемішайте. Як тільки сир розплавиться, вимикайте вогонь.
Під час приготування соусу, зваріть спагетті, перекладіть їх на блюдо, а зверху викладіть гриби з соусом.
Паста з білими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби помийте і наріжте тонкими пластинками. У сотейнику розтопіть масло, додайте борошно, перемішайте, щоб не було грудочок і смажте до зарум'янювання. Після цього влийте вершки, посоліть, поперчіть і готуйте під кришкою на невеликому вогні 10 хвилин. Потім додайте гриби і цілі черрі, перемішайте і тушкуйте ще 20 хвилин. В цей час зваріть пасту, змішайте її з готовим соусом, посипте тертим пармезаном і прикрасьте петрушкою.
Паста з фаршем і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Фарш обсмажте на олії до готовності, всипте борошно і смажте ще кілька хвилин. Потім відправте до них подрібнений часник і поросяти, ягняти гриби і готуйте ще 3-4 хвилини. Потім додайте томатну пасту, налийте воду, приправте травами і сіллю, і добре все перемішайте. Доведіть до кипіння і тушкуйте під кришкою на маленькому вогні 10-15 хвилин. Викладіть макарони на тарілку, полийте приготованим соусом і ваша паста з яловичиною і грибами готова.
Любителям цієї страви також доведеться за смаком паста з лососем , рецепт якої є на сайті.
Рекомендуємо добрі рецепти
Макарони з тушонкою - рецепт
Макарони з тушонкою - дуже просте і швидке блюдо, яке іноді хочеться урізноманітнити. Чому? Сиром, помідорами, цибулею, морквою, приправами та іншими
Картопляні котлети з грибною підливою
Любите картоплю у всіх її видах? Тоді вам доведеться по душі така страва, як картопляні котлети з грибною підливою. Приготувати цю страву легко,
Капустяна запіканка
Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак
Соте з курки
Одне з відомих французьких страв - соте. Готується воно з абсолютно різними рецептами з різними інгредієнтами. Сьогодні ми розповімо вам, яким чином
Різотто з грибами - рецепт
Різотто відноситься до італійської кухні. Це страва має великий смаковими діапазоном, оскільки може готується з абсолютно різними інгредієнтами. Ось,
Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами