Соте з курки
Коли вам потрібно приготувати смачний, але при цьому корисний і легкий обід або вечерю для всієї родини, то соте з курки - просто ідеальний варіант. Воно швидко готується, відмінно насичує і може бути або окремим повноцінним стравою, або прекрасним доповненням до будь-якого гарніру.
Інгредієнти:
куряче філе - 500 г;
цибуля - 1 шт.;
помідор - 3-4 шт.;
гриби - 200 г;
борошно - 2 ст. ложки;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
бульйон - 1 ст.;
томатна паста - 2 ст. ложки;
петрушка, перець і сіль за смаком.
Приготування
Куряче філе помийте і наріжте шматочками. Кожен з них обваляйте в борошні й обсмажте на олії. Цибулю і помідори теж поріжте і додайте до курки, протушкувати все разом 5-7 хвилин. Потім відправте до них томатну пасту і влийте бульйон (його можна замінити звичайною водою). Тушкуйте це на невеликому вогні близько 10 хвилин.
У цей час окремо підсмажте до готовності нарізані пластинками гриби і викладіть їх на курку. Готуйте соте на повільному вогні під закритою кришкою близько 20 хвилин. Перед подачею до столу посипте блюдо мелкорубленной зеленню.
Якщо ви хочете отримати блюдо, яке об'єднає в собі і головне страва, гарнір, ми поділимося способом, як приготувати соте з курки з овочами.
Інгредієнти:
курка - 500 г;
перець болгарський - 2 шт.;
помідори - 2 шт.;
цибуля - 2 шт.;
баклажан - 2 шт.;
кабачок - 2 шт.;
часник - 1 головка;
кінза або петрушка пучок;
лавровий лист - 1-2 шт.;
рослинна олія для смаження;
сіль і перець за смаком.
Приготування
Філе наріжте великими шматками, посоліть, поперчіть і обсмажте в сотейнику на сильному вогні до напівготовності. Цибулю дрібно наріжте і відправте до курки, трохи протушкувати, а потім додайте порізані помідори і перець. Після цього накрийте сковороду кришкою і зменшіть вогонь.
Кабачки і баклажани порізати кубиками, з'єднайте з іншими інгредієнтами, трохи стушкуйте, а потім додайте сіль, перець і лавровий лист. Готуйте ще кілька хвилин, а в кінці відправте в сотейник подрібнену зелень і подрібнений часник.
Соте з курки - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Куряче філе помийте і наріжте шматочками. Кожен з них обваляйте в борошні й обсмажте на олії. Цибулю і помідори теж поріжте і додайте до курки, протушкувати все разом 5-7 хвилин. Потім відправте до них томатну пасту і влийте бульйон (його можна замінити звичайною водою). Тушкуйте це на невеликому вогні близько 10 хвилин.
У цей час окремо підсмажте до готовності нарізані пластинками гриби і викладіть їх на курку. Готуйте соте на повільному вогні під закритою кришкою близько 20 хвилин. Перед подачею до столу посипте блюдо мелкорубленной зеленню.
Соте з курки з овочами
Якщо ви хочете отримати блюдо, яке об'єднає в собі і головне страва, гарнір, ми поділимося способом, як приготувати соте з курки з овочами.
Інгредієнти:
Приготування
Філе наріжте великими шматками, посоліть, поперчіть і обсмажте в сотейнику на сильному вогні до напівготовності. Цибулю дрібно наріжте і відправте до курки, трохи протушкувати, а потім додайте порізані помідори і перець. Після цього накрийте сковороду кришкою і зменшіть вогонь.
Кабачки і баклажани порізати кубиками, з'єднайте з іншими інгредієнтами, трохи стушкуйте, а потім додайте сіль, перець і лавровий лист. Готуйте ще кілька хвилин, а в кінці відправте в сотейник подрібнену зелень і подрібнений часник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як смачно приготувати рибу?
Коли приходить час готувати рибу, не кожна господиня одразу згадає хороший рецепт. Але у вас є ми, а ми обов'язково допоможемо і підкажемо чудовий
Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
Чечевиця з куркою
Корисним і смачним гарніром до курки може стати сочевиця, яка поки що не здобула особливої популярності, але вже користується успіхом у багатьох
Овочеве соте
Овочеве соте трохи нагадує більш звичне рагу, однак це оригінальний і цікавий рецепт. І навіть не один, а кілька - в залежності від того, якого овоча
Соте з баклажанів
Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо
Оссобуко - рецепт
Хотіли б ви доторкнутися до італійської кухні? Мова йде про приготування страви під назвою «Оссобуко». Традиційно готується воно з телятини, але