Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Соте з курки

5-01-2015, 10:45
3 402
Соте з курки
Коли вам потрібно приготувати смачний, але при цьому корисний і легкий обід або вечерю для всієї родини, то соте з курки - просто ідеальний варіант. Воно швидко готується, відмінно насичує і може бути або окремим повноцінним стравою, або прекрасним доповненням до будь-якого гарніру.

Соте з курки - рецепт


Інгредієнти:

  • куряче філе - 500 г;

  • цибуля - 1 шт.;

  • помідор - 3-4 шт.;

  • гриби - 200 г;

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • масло вершкове - 2 ст. ложки;

  • бульйон - 1 ст.;

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • петрушка, перець і сіль за смаком.


  • Приготування
    Куряче філе помийте і наріжте шматочками. Кожен з них обваляйте в борошні й обсмажте на олії. Цибулю і помідори теж поріжте і додайте до курки, протушкувати все разом 5-7 хвилин. Потім відправте до них томатну пасту і влийте бульйон (його можна замінити звичайною водою). Тушкуйте це на невеликому вогні близько 10 хвилин.
    У цей час окремо підсмажте до готовності нарізані пластинками гриби і викладіть їх на курку. Готуйте соте на повільному вогні під закритою кришкою близько 20 хвилин. Перед подачею до столу посипте блюдо мелкорубленной зеленню.

    Соте з курки з овочами


    Якщо ви хочете отримати блюдо, яке об'єднає в собі і головне страва, гарнір, ми поділимося способом, як приготувати соте з курки з овочами.
    Інгредієнти:

  • курка - 500 г;

  • перець болгарський - 2 шт.;

  • помідори - 2 шт.;

  • цибуля - 2 шт.;

  • баклажан - 2 шт.;

  • кабачок - 2 шт.;

  • часник - 1 головка;

  • кінза або петрушка пучок;

  • лавровий лист - 1-2 шт.;

  • рослинна олія для смаження;

  • сіль і перець за смаком.

  • Соте з курки

    Приготування
    Філе наріжте великими шматками, посоліть, поперчіть і обсмажте в сотейнику на сильному вогні до напівготовності. Цибулю дрібно наріжте і відправте до курки, трохи протушкувати, а потім додайте порізані помідори і перець. Після цього накрийте сковороду кришкою і зменшіть вогонь.
    Кабачки і баклажани порізати кубиками, з'єднайте з іншими інгредієнтами, трохи стушкуйте, а потім додайте сіль, перець і лавровий лист. Готуйте ще кілька хвилин, а в кінці відправте в сотейник подрібнену зелень і подрібнений часник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Як смачно приготувати рибу?
    Як смачно приготувати рибу?
    Коли приходить час готувати рибу, не кожна господиня одразу згадає хороший рецепт. Але у вас є ми, а ми обов'язково допоможемо і підкажемо чудовий
    Паста з грибами
    Паста з грибами
    Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї
    Чечевиця з куркою
    Чечевиця з куркою
    Корисним і смачним гарніром до курки може стати сочевиця, яка поки що не здобула особливої популярності, але вже користується успіхом у багатьох
    Овочеве соте
    Овочеве соте
    Овочеве соте трохи нагадує більш звичне рагу, однак це оригінальний і цікавий рецепт. І навіть не один, а кілька - в залежності від того, якого овоча
    Соте з баклажанів
    Соте з баклажанів
    Соте - це французька страва, дуже схоже на наше овочеве рагу. Воно стане чудовою закускою на вашому святковому або буденному столі. Давайте розберемо
    Оссобуко - рецепт
    Оссобуко - рецепт
    Хотіли б ви доторкнутися до італійської кухні? Мова йде про приготування страви під назвою «Оссобуко». Традиційно готується воно з телятини, але