Оссобуко - рецепт

Оссобуко по-міланськи
Інгредієнти:
Приготування
Ляшки помийте, обсушіть, приправте сіллю і перцем, обваляйте в борошні і підсмажте з двох сторін на оливковій олії. Цибулю, моркву і селеру наріжте невеликими кубиками. У глибокій каструлі розтопіть вершкове масло і підсмажте морквину, а потім відправте до неї цибулю і селеру.
Обсмажте все разом хвилин 5 а потім додайте до них подрібнений перець чилі, 4 зубчики часнику і інші спеції. Помідори поріжте дрібно і теж складіть у каструлю, після них влийте вино і бульйон, а в самому кінці покладіть м'ясо. Рідина повинна повністю покрити його.
Доведіть блюдо до кипіння на сильному вогні, потім зменшити його, накрийте каструлю кришкою і готуйте мінімум 2 години. В цей час подрібніть залишки часнику і петрушку, натерти цедру лимона, все це змішайте і, розклавши готову страву по тарілках, посипте його цією сумішшю.
Оссобуко з яловичини
Якщо ви хочете зробити це італійське блюдо, але у вас немає під рукою телятини, ми розповімо, як приготувати оссобуко з яловичини.
Інгредієнти:
Приготування
Голяшку помийте і розріжте на шматки, завтовшки 5-6 див. В сковороді розтопіть оливкова і вершкове масло, обсмажте м'ясо з обох сторін на сильному вогні до появи скоринки золотистого кольору.

У цей час цибулю і моркву почистіть, дрібно поріжте і обсмажте в оливковій олії кілька хвилин, а потім додайте томатну пасту і готуйте ще хвилини 3-4. Перекладіть овочі з пастою до м'яса, туди ж відправте нарізані помідори, сіль і бульйон. Тушкуйте все разом на маленькому вогні 15-2 години. При необхідності долийте трохи води.
Коли м'ясо буде готове, додайте натертий часник і подрібнений перець чилі. Розкладіть страву по тарілках і посипте мелкорубленной зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї

Гуляш з печінки
Гуляш з печінки зможе з лишком замінити класичну м'ясну підливу до улюблених гарнірів, при цьому готується це блюдо за лічені 15-20 хвилин, а

Соте з курки
Одне з відомих французьких страв - соте. Готується воно з абсолютно різними рецептами з різними інгредієнтами. Сьогодні ми розповімо вам, яким чином

Рисова локшина з креветками
Ви пробували рисову локшину? Напевно, можливо, навіть вживаєте в їжу регулярно. А ви знаєте, що існує безліч смачних рецептів, основу яких становить

Різотто з грибами - рецепт
Різотто відноситься до італійської кухні. Це страва має великий смаковими діапазоном, оскільки може готується з абсолютно різними інгредієнтами. Ось,

Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами