Різотто з куркою

Різотто з куркою і грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби наріжте тонкими пластинками, і обсмажте в казанку на вершковому маслі хвилин 5-10 щоб вони підрум'янилися. Потім додайте нарізану маленькими шматочками курку, перець, 1/4 ч. ложки солі і готуйте ще хвилин 10 періодично змішуючи.
Курку та гриби перекладіть в інший посуд, а в казанку розігрійте рослинну олію і обсмажте на маленькому вогні дрібно нашатковану цибулю протягом 5 хвилин. Потім відправте до нього рис і готуйте ще 2 хвилини. Курячий бульйон закип'ятити. До рису влийте вино, додайте залишки солі і продовжуйте нагрівати на вогні, поки рідина не вбереться. Потім додайте 1/2 склянки бульйону і продовжуйте готувати, весь час помішуючи, поки він не вбереться.
Рис повинен трохи кипіти, продовжуйте готувати його вливаючи по півсклянки бульйону і перемішуючи. Та рідина, яка не вбереться, стане в'язкою. Вмішайте до рису курку з грибами, тертий сир і подрібнену зелень петрушки. Прогрійте різотто з печерицями і куркою ще пару хвилин і подавайте.
Різотто з креветками і куркою
Рецепт різотто з куркою і креветками сподобається тим, хто любить нестандартні поєднання і насичений смак.
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно поріжте цибулю і часник і обсмажте до прозорості на оливковій олії. Після цього відправте до них нарізане кубиками філе і готуйте ще 1 хвилину, щоб м'ясо зверху побіліло. Потім всипте рис, ретельно все перемішайте, влийте ополоник гарячого бульйону і, зробивши маленький вогонь, томіть страва до вбирання рідини. Виконайте теж саме з усім бульйоном, не забуваючи помішувати, щоб рис не підгорів. Коли він буде майже готовий, додайте нарізані кубиками кабачок і помідор, посоліть і поперчіть.
Через 5 хвилин додайте очищені креветки, випаруйте зайву рідину і подавайте різотто з креветками і куркою в гарячому вигляді.
Різотто з куркою і овочами
Інгредієнти:
Приготування
Курку порізати невеликими кубиками і обсмажте в каструлі з товстим дном до золотистого кольору. Трохи посоліть, поперчіть і тушкуйте 10-15 хвилин, потім перекладіть на окрему тарілку.
Цибулю очистіть, дрібно наріжте і підсмажте до прозорості в тій же каструлі, де готувалася курка. Рис помийте,

Бульйон закип'ятити, зменшіть вогонь і залишіть на плиті. Коли рис стане прозорим, влийте до нього трохи гарячого бульйону, перемішайте і дайте рідини вбратися.
Овочі помийте, поріжте невеликими шматочками і разом з філе перекладіть до рису, залийте залишками бульйону. Приправте сіллю, перцем, збільшіть вогонь і тушкуйте під закритою кришкою, періодично помішуючи. Хвилин за 10 до готовності додайте масло, що залишилося, 2/3 сиру і подрібнений базилік. Перед подачею посипте різотто з овочами залишками сиру.
Рекомендуємо добрі рецепти

Паста з грибами
Напевно, немає людини, яка б хоч раз не пробував пасту - вишукане італійське блюдо. Її готують з різними інгредієнтами і соусами. Любителям цієї

Чечевиця з куркою
Корисним і смачним гарніром до курки може стати сочевиця, яка поки що не здобула особливої популярності, але вже користується успіхом у багатьох

Рецепт приготування різотто
Різотто - це дивовижно смачну страву з особливим чином приготованого рису і начинки, яка може являти собою, як овочі і морепродукти, так і куряче

Різотто з грибами - рецепт
Різотто відноситься до італійської кухні. Це страва має великий смаковими діапазоном, оскільки може готується з абсолютно різними інгредієнтами. Ось,

Різотто з печерицями
Різотто - популярне італійське блюдо, приготоване з спеціальних сортів рису. Його роблять з додаванням м'яса, овочів, грибів. І зараз ми поділимося з

Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.