Різотто з печерицями

Рецепт різотто з печерицями
Інгредієнти:
Приготування
Сушені білі гриби заливаємо гарячою водою і залишаємо набрякнути 10-15 хвилин. Набряклі гриби віджимаємо від надлишків вологи. Часник і цибулю подрібнюємо. На сковороді розігріваємо оливкову олію і смажимо на ньому нарізані овочі. Як тільки цибуля стане прозорим, додаємо до нього нарізані печериці та білі гриби. Готуємо страву, помішуючи, до тих пір, поки з поверхні сковороди не випарятся надлишки вологи.
До обсмажених з цибулею грибів засипаємо рис, слідом наливаємо вино і чекаємо, поки крупа вбере рідину. Як тільки рис знову стане сухим, заливаємо його ополоником овочевого бульйону і перемішуємо. Знову чекаємо, поки рідина не вбереться і повторюємо процедуру до тих пір, поки не закінчиться бульйон. Перед подачею різотто заправляємо маслом, посипаємо нарізаною петрушкою і тертим пармезаном.
Якщо ви бажаєте приготувати різотто з печерицями в мультиварці, то слідуючи вказівкам вищеописаного рецепта використовуємо під час приготування режим "Смаження".
Різотто з печерицями і вершками
Інгредієнти:
Приготування
Часник і цибулю дрібно нарізаємо і обсмажуємо на оливковій олії. Слідом вкладаємо нарізану селеру, додаємо зелень, сіль і перець. Обсмажуємо все разом ще пару хвилин додаємо гриби. Як тільки зайва волога з грибів випарується, засипаємо рис і заливаємо його сумішшю вершків і молока. Варимо рис, помішуючи, поки молоко не вбереться, а потім починаємо порціями підливати овочевий бульйон, додаючи кожну наступну порцію лише після того, як вбралася попередня. Готову страву посипаємо тертим пармезаном і подаємо з вершковим маслом.
Різотто з печерицями та овочами
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове і оливкове масло розігріваємо на сковороді. Обсмажуємо дрібно нарізану ріпчасту цибулю близько 5 хвилин, після чого додаємо до нього часник і нарізані гриби. Через 2-3 хвилини засипаємо до грибів і цибулі рис, додаємо вино і готуємо всі разом 3 хвилини

Помідори нарізаємо і відправляємо до решти інгредієнтів на плиті. Заливаємо все 125 мл бульйону і варимо, помішуючи, поки рідина повністю не вбереться, потім повторюємо процедуру, поки весь бульйон не закінчиться. За 1-2 хвилини до готовності страви, додаємо до нього нарізаний шпинат і петрушку, присмачую рис тертим пармезаном і подаємо до столу.
Різотто подається на стіл обов'язково відразу ж після приготування, в гарячому вигляді. При цьому готувати знамените італійське блюдо нічого не варто, після остигання рис з кремового і ніжного перетворюється в клейку і зовсім неїстівну масу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Різотто з морепродуктами в мультиварці
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з спеціальних сортів рису при постійному помішуванні і порційному додавання бульйону. І сьогодні

Різотто з грибами - рецепт
Різотто відноситься до італійської кухні. Це страва має великий смаковими діапазоном, оскільки може готується з абсолютно різними інгредієнтами. Ось,

Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами

Різотто з шинкою
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різноманітних овочів або м'яса. І сьогодні мова піде про дивовижному різотто

Різотто зі шпинатом
Різотто - смачне італійське блюдо зі спеціальних сортів рису. Його можна готувати з додаванням м'яса або овочів, а також буває солодке різотто. Але

Різотто з кукурудзою - рецепт
Різотто - відоме італійське блюдо, варіантів створення якого в даний час дуже багато. І в нашій сьогоднішній статті ми познайомимо вас з цікавими