Різотто з кукурудзою - рецепт

Сьогодні ми продовжимо наш цикл створення цієї страви і розповімо про те, як приготувати різотто з кукурудзою.
Різотто з куркою, горошком і кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Бульйон розвести двома склянками води і підігріваємо до кипіння. У сотейнику розігріваємо половину оливкової олії і обсмажуємо на ньому дрібно нарізаний порей до прозорості. До смаженій цибулі додаємо невеликі шматочки курятини і чекаємо, поки вони схопляться. Доливаємо масло, що залишилося і висипаємо на сковороду кукурудзу та горошок. Чекаємо, поки овочі розморозяться, а потім всипаємо рис. Обсмажуємо все разом близько хвилини і починаємо поступово підливати бульйон - по половинку за раз, до повного вбирання рисовими зернами.
У готове різотто додаємо натертий сир і ретельно все перемішуємо. Різотто не піддається тривалому зберіганню, страву необхідно їсти відразу після приготування.
Різотто з кукурудзою
Інгредієнти:
Приготування
Бульйон підігріваємо на плиті до кипіння, після чого залишаємо на маленькому вогні, щоб підтримувати його теплим.
У товстостінній сотейнику розтоплюємо 2 столові ложки вершкового масла з 2 столовими ложками оливкової. Додаємо в масло

Вливаємо в жаровню свіже оливкове масло і додаємо 2 ложки вершкового. Обсмажуємо на суміші шалот до прозорості. Далі додаємо рис і продовжуємо готування ще 3-4 хвилини. Заливаємо рис вином і чекаємо, поки зерна вберуть його, а далі починаємо поступово підливати бульйон по половинку за раз, постійно помішуючи рис. З останнім ополоником додаємо кукурудзу і сир. Перемішуємо. Подаємо, посипавши обсмаженої шинки.
Рекомендуємо добрі рецепти

Різотто з морепродуктами в мультиварці
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з спеціальних сортів рису при постійному помішуванні і порційному додавання бульйону. І сьогодні

Різотто з шинкою
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різноманітних овочів або м'яса. І сьогодні мова піде про дивовижному різотто

Різотто з артишоками
Різотто - це популярне блюдо італійської кухні, яке готується з рису з додаванням різних овочів. І сьогодні мова піде про різотто з артишоками.

Різотто зі шпинатом
Різотто - смачне італійське блюдо зі спеціальних сортів рису. Його можна готувати з додаванням м'яса або овочів, а також буває солодке різотто. Але

Різотто з печерицями
Різотто - популярне італійське блюдо, приготоване з спеціальних сортів рису. Його роблять з додаванням м'яса, овочів, грибів. І зараз ми поділимося з

Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.