Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Різотто у вершковому соусі

Різотто у вершковому соусі

4-01-2015, 19:51
4 507
Різотто у вершковому соусі
Давайте приготуємо сьогодні на вечерю ніжне і напрочуд смачне різотто в вершковому соусі .

Різотто з креветками у вершковому соусі


Інгредієнти:

  • креветки - 20 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • рис - 1 ст.;

  • олія оливкова - 2 ст. ложки;

  • біле сухе вино - 1 ст.;

  • зелену цибулю.


  • Для соусу:

  • масло вершкове - 50 г;

  • вустерширський соус - 1 ст. ложка;

  • вершки - 50 мл;

  • часник - 3 зубчики.


  • Приготування
    У невеликій каструлі розтоплюємо вершкове масло, вливаємо трохи соусу, вершків і кидаємо подрібнений часничок. Нагріваємо протягом декількох хвилин на середньому вогні. Цим часом чистимо креветки і обсмажуємо їх на грилі. Чистимо цибулину, шаткуємо, кидаємо в каструлю з оливковим маслом, висипаємо рис і вливаємо склянку білого вина. Ретельно все перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо протягом 30 хвилин. Потім посипаємо блюдо рубаним зеленим луком, змішуємо з креветками і подаємо до столу, поливши різотто соусом.

    Різотто з сьомгою у вершковому соусі


    Інгредієнти:

  • філе сьомги - 300 г;

  • рис - 200 г;

  • сир твердий - 100 г;

  • овочевий бульйон - 450 мл;

  • спеції;

  • цибулина - 1 шт.;

  • вершки - 50 мл;

  • масло вершкове - 50 г;

  • часник - 2 зубчики;

  • олія оливкова.


  • Приготування
    Дрібно шаткуємо очищений цибулька, часник і пасеруємо овочі на оливковій маслечко до рум'яного кольору. Сьомгу нарізаємо невеликими кубиками. У готову обжарку висипаємо промитий рис, вливаємо трохи бульйону і готуємо протягом декількох хвилин до повного всмоктування рисом рідини.
    Потім додаємо сьомгу, трохи підсолюємо, перчимо, вливаємо вершки, ще трохи бульйону і перемішуємо. Варимо на маленькому вогні, підливаючи рідина по мірі необхідності. В самому кінці посипаємо різотто тертим сиром, кладемо шматочок масла і подаємо блюдо гарячим.

    Різотто з куркою і грибами у вершковому соусі


    Інгредієнти:

  • пропарений рис - 1 ст.;

  • свіжі білі гриби - 600 г;

  • філе курчати - 400 г;

  • цибулина - 2 шт.;

  • спеції.


  • Для соусу:

  • м'ясний бульйон - 50 мл;

  • вершки - 50 мл;

  • масло вершкове - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Різотто у вершковому соусі
    Цибулини шаткуємо півкільцями і пасеруємо на маслечко. Філе відварюємо, остуджуємо і ріжемо на великі шматочки. Для приготування соусу в гарячому м'ясному бульйоні розводимо жирні вершки, додаємо шматочок вершкового масла і приправляємо спеціями. Отриману масу ретельно збиваємо. Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності. Свіжі гриби шаткуємо пластинками і трохи обсмажуємо на маслечко. Потім додаємо до них м'ясо, додаємо рубаний часник і посипаємо меленим перцем. Готуємо все протягом декількох хвилин і потім викладаємо готовий рис. Заливаємо все вершковим соусом, перемішуємо і знімаємо готове різотто з білими грибами з вогню, посипаючи смаженою цибулею.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт приготування різотто
    Рецепт приготування різотто
    Різотто - це дивовижно смачну страву з особливим чином приготованого рису і начинки, яка може являти собою, як овочі і морепродукти, так і куряче
    Різотто з куркою
    Різотто з куркою
    Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами
    Різотто з артишоками
    Різотто з артишоками
    Різотто - це популярне блюдо італійської кухні, яке готується з рису з додаванням різних овочів. І сьогодні мова піде про різотто з артишоками.
    Різотто з мідіями
    Різотто з мідіями
    Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,
    Різотто зі шпинатом
    Різотто зі шпинатом
    Різотто - смачне італійське блюдо зі спеціальних сортів рису. Його можна готувати з додаванням м'яса або овочів, а також буває солодке різотто. Але
    Різотто з білими грибами
    Різотто з білими грибами
    Різотто - смачне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні мова піде про різотто з білими грибами, яке