Різотто у вершковому соусі
Давайте приготуємо сьогодні на вечерю ніжне і напрочуд смачне різотто в вершковому соусі .
Інгредієнти:
креветки - 20 шт.;
цибулина - 1 шт.;
рис - 1 ст.;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
біле сухе вино - 1 ст.;
зелену цибулю.
Для соусу:
масло вершкове - 50 г;
вустерширський соус - 1 ст. ложка;
вершки - 50 мл;
часник - 3 зубчики.
Приготування
У невеликій каструлі розтоплюємо вершкове масло, вливаємо трохи соусу, вершків і кидаємо подрібнений часничок. Нагріваємо протягом декількох хвилин на середньому вогні. Цим часом чистимо креветки і обсмажуємо їх на грилі. Чистимо цибулину, шаткуємо, кидаємо в каструлю з оливковим маслом, висипаємо рис і вливаємо склянку білого вина. Ретельно все перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо протягом 30 хвилин. Потім посипаємо блюдо рубаним зеленим луком, змішуємо з креветками і подаємо до столу, поливши різотто соусом.
Інгредієнти:
філе сьомги - 300 г;
рис - 200 г;
сир твердий - 100 г;
овочевий бульйон - 450 мл;
спеції;
цибулина - 1 шт.;
вершки - 50 мл;
масло вершкове - 50 г;
часник - 2 зубчики;
олія оливкова.
Приготування
Дрібно шаткуємо очищений цибулька, часник і пасеруємо овочі на оливковій маслечко до рум'яного кольору. Сьомгу нарізаємо невеликими кубиками. У готову обжарку висипаємо промитий рис, вливаємо трохи бульйону і готуємо протягом декількох хвилин до повного всмоктування рисом рідини.
Потім додаємо сьомгу, трохи підсолюємо, перчимо, вливаємо вершки, ще трохи бульйону і перемішуємо. Варимо на маленькому вогні, підливаючи рідина по мірі необхідності. В самому кінці посипаємо різотто тертим сиром, кладемо шматочок масла і подаємо блюдо гарячим.
Інгредієнти:
пропарений рис - 1 ст.;
свіжі білі гриби - 600 г;
філе курчати - 400 г;
цибулина - 2 шт.;
спеції.
Для соусу:
м'ясний бульйон - 50 мл;
вершки - 50 мл;
масло вершкове - 1 ч. ложка.
Приготування
Цибулини шаткуємо півкільцями і пасеруємо на маслечко. Філе відварюємо, остуджуємо і ріжемо на великі шматочки. Для приготування соусу в гарячому м'ясному бульйоні розводимо жирні вершки, додаємо шматочок вершкового масла і приправляємо спеціями. Отриману масу ретельно збиваємо. Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності. Свіжі гриби шаткуємо пластинками і трохи обсмажуємо на маслечко. Потім додаємо до них м'ясо, додаємо рубаний часник і посипаємо меленим перцем. Готуємо все протягом декількох хвилин і потім викладаємо готовий рис. Заливаємо все вершковим соусом, перемішуємо і знімаємо готове різотто з білими грибами з вогню, посипаючи смаженою цибулею.
Різотто з креветками у вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
У невеликій каструлі розтоплюємо вершкове масло, вливаємо трохи соусу, вершків і кидаємо подрібнений часничок. Нагріваємо протягом декількох хвилин на середньому вогні. Цим часом чистимо креветки і обсмажуємо їх на грилі. Чистимо цибулину, шаткуємо, кидаємо в каструлю з оливковим маслом, висипаємо рис і вливаємо склянку білого вина. Ретельно все перемішуємо, накриваємо кришкою і готуємо протягом 30 хвилин. Потім посипаємо блюдо рубаним зеленим луком, змішуємо з креветками і подаємо до столу, поливши різотто соусом.
Різотто з сьомгою у вершковому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно шаткуємо очищений цибулька, часник і пасеруємо овочі на оливковій маслечко до рум'яного кольору. Сьомгу нарізаємо невеликими кубиками. У готову обжарку висипаємо промитий рис, вливаємо трохи бульйону і готуємо протягом декількох хвилин до повного всмоктування рисом рідини.
Потім додаємо сьомгу, трохи підсолюємо, перчимо, вливаємо вершки, ще трохи бульйону і перемішуємо. Варимо на маленькому вогні, підливаючи рідина по мірі необхідності. В самому кінці посипаємо різотто тертим сиром, кладемо шматочок масла і подаємо блюдо гарячим.
Різотто з куркою і грибами у вершковому соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Цибулини шаткуємо півкільцями і пасеруємо на маслечко. Філе відварюємо, остуджуємо і ріжемо на великі шматочки. Для приготування соусу в гарячому м'ясному бульйоні розводимо жирні вершки, додаємо шматочок вершкового масла і приправляємо спеціями. Отриману масу ретельно збиваємо. Рис відварюємо в підсоленій воді до напівготовності. Свіжі гриби шаткуємо пластинками і трохи обсмажуємо на маслечко. Потім додаємо до них м'ясо, додаємо рубаний часник і посипаємо меленим перцем. Готуємо все протягом декількох хвилин і потім викладаємо готовий рис. Заливаємо все вершковим соусом, перемішуємо і знімаємо готове різотто з білими грибами з вогню, посипаючи смаженою цибулею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт приготування різотто
Різотто - це дивовижно смачну страву з особливим чином приготованого рису і начинки, яка може являти собою, як овочі і морепродукти, так і куряче
Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами
Різотто з артишоками
Різотто - це популярне блюдо італійської кухні, яке готується з рису з додаванням різних овочів. І сьогодні мова піде про різотто з артишоками.
Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,
Різотто зі шпинатом
Різотто - смачне італійське блюдо зі спеціальних сортів рису. Його можна готувати з додаванням м'яса або овочів, а також буває солодке різотто. Але
Різотто з білими грибами
Різотто - смачне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різних інгредієнтів. І сьогодні мова піде про різотто з білими грибами, яке