Рецепт приготування різотто

Рецепт приготування класичного різотто
Інгредієнти:
Приготування
Бульйон для приготування різотто слід приготувати заздалегідь і тримати на маленькому вогні, щоб він залишався гарячим.
У каструлі з товстими стінками слід обсмажити цибулю в оливковій олії. До цибулі додайте рис, все добре перемішайте і обсмажуйте 2 хвилини. Після цього до рису з цибулею потрібно додати вино, перемішати вміст каструлі і готувати ще 2 хвилини. Постійно помішуючи рис, додайте до нього бульйон невеликими порціями, щоб він встигав вбиратися. Не перестаючи заважати рис ложкою, доведіть його до готовності. В кінці додайте вершки і натертий сир.
Через пару хвилин готове різотто можна розливати по тарілках, прикрашати зеленню і подавати до столу.
Рецепт класичного різотто лежить в основі будь-якого різотто з добавками. Опанування тонкощами приготування класичного різотто, можна готувати різотто з будь-якими додатковими інгредієнтами.

Рецепт приготування різотто з морепродуктами
На 350 р рису необхідні наступні інгредієнти:
Приготування
На сковороді обсмажте цибулю з морквою до золотистого кольору, додайте до них морепродукти і тушкуйте на середньому вогні 5 хвилин. До обсмаженої маси додайте рис, продавлений часник і добре перемішайте. Через 5 хвилин невеликими порціями влийте бульйон, постійно розмішуючи рис, і доведіть до готовності на невеликому вогні. У самому кінці додайте сіль і перець.
Готове різотто викладіть на блюдо і посипте тертим сиром і зеленню.
Рецепт приготування різотто з овочами і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву дрібно нарізати і обсмажити в рослинній олії. Перець і баклажан помити, очистити від насіння і шкірки, нарізати на невеликі кубики і додати до цибулі з морквою. Овочі слід гасити на середньому вогні 15 хвилин.
Додати до овочів рис, добре перемішати і поступово влити гарячий бульйон. Довести рис до готовності, додати сіль.
Гаряче різотто слід викласти на блюдо, посипати зеленню і тертим сиром.
Рецепт різотто з куркою і грибами

Для приготування різотто з куркою і грибами необхідні наступні продукти:
Найчастіше готують різотто з печерицями, але можна використовувати білі гриби і будь-які інші.
Приготування
На сковороді в рослинному маслі обсмажте цибулю. Гриби помийте і дрібно наріжте, філе - поріжте. Пропущений через прес часник, додайте до цибулі і обсмажуйте 3 хвилини. До золотистої цибулі додайте гриби і обсмажуйте їх до напівготовності. Після цього додайте філе і рис, і ретельно розмішайте. Додайте сіль і перець, влийте бульйон невеликими порціями, постійно помішуючи вміст сковороди ложкою. Доведіть різотто до готовності і додайте вершки.
Готове різотто розкладіть по тарілках, посипте сиром і прикрасьте дрібно нарубаною зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Різотто з морепродуктами в мультиварці
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з спеціальних сортів рису при постійному помішуванні і порційному додавання бульйону. І сьогодні

Різотто з грибами - рецепт
Різотто відноситься до італійської кухні. Це страва має великий смаковими діапазоном, оскільки може готується з абсолютно різними інгредієнтами. Ось,

Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами

Рис для різотто
Різотто - в перекладі з італійської означає «маленький рис». Це поширене в Північній Італії блюдо. Варіантів його створення досить багато. Давайте

Різотто з шинкою
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різноманітних овочів або м'яса. І сьогодні мова піде про дивовижному різотто

Різотто у вершковому соусі
Різотто - популярна страва італійської кухні, яку готують із спеціальних сортів рису. І сьогодні ми розповімо, як зробити різотто у вершковому соусі.