Різотто з морепродуктами в мультиварці

Існує величезна різноманітність рецептів різотто і сьогодні ми зупинимо свою увагу на одному з них.
Рецепт приготування різотто з морепродуктами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати різотто з морепродуктами в мультиварці, нам необхідно буде зайнятися самими морепродуктів. Мідій слід очистити від "борідок", кальмарів - від нутрощів і покриває тушку плівки. Тушки кальмарів слід нарізати великими кільцями.
В розігрітій чашу мультиварки змішуємо оливкову і соняшникову олію, обсмажуємо на ньому спочатку цибулю з часником до прозорості, використовуючи режим "Смаження", або "Випічка". До смаженій цибулі додаємо шафран і рис, перемішуємо і продовжуємо готування ще 3-4 хвилини. Змішуємо рибний бульйон з вином і ділимо рідину на 5 однакових порцій. Заливаємо в чашу мультиварки першу порцію бульйону, накриваємо пристрій кришкою і включаємо режим "Плов". Варимо рис до повного випаровування вологи, перемішавши один раз.
Повторюємо процедуру з усіма наступними порціями рідини, намагаючись як можна частіше помішувати рис. В середині готування додаємо томатну пасту. З останньою порцією бульйону додаємо морепродукти і гарненько перемішуємо. Через пару хвилин заправляємо блюдо тертим сиром, ретельно перемішуємо і подаємо, посипавши петрушкою.
Різотто з креветками в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
У чашу мультиварки розігріваємо масло й обсмажуємо цибулю з часником. Як тільки цибуля став прозорим, додаємо до нього томати і чекаємо, поки вони перетворяться на пюре. У томатний соус засипаємо рис і перемішуємо. Готуємо рис пару хвилин (режим "Плов"), потім заливаємо його вином два підходи, кожен лише після того, як випарується попередній. Те ж саме повторюємо з бульйоном, додавши морепродукти. Різотто з морепродуктами і білим вином в мультиварці подаємо з зеленню і лимоном.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рис з креветками в мультиварці
З рису і креветок можна приготувати дуже багато смачних страв, особливо якщо у вас є мультиварка. Яких? Плов, паелья, різотто - це, мабуть,

Різотто з грибами - рецепт
Різотто відноситься до італійської кухні. Це страва має великий смаковими діапазоном, оскільки може готується з абсолютно різними інгредієнтами. Ось,

Різотто з шинкою
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з рису з додаванням різноманітних овочів або м'яса. І сьогодні мова піде про дивовижному різотто

Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,

Різотто з печерицями
Різотто - популярне італійське блюдо, приготоване з спеціальних сортів рису. Його роблять з додаванням м'яса, овочів, грибів. І зараз ми поділимося з

Різотто з кукурудзою - рецепт
Різотто - відоме італійське блюдо, варіантів створення якого в даний час дуже багато. І в нашій сьогоднішній статті ми познайомимо вас з цікавими