Рис з креветками в мультиварці

Плов з креветками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Овочі чистимо і подрібнюємо, обсмажуємо на рослинному маслі в режимі «Випічка» до золотистого кольору. Далі додаємо очищені креветки, подрібнений часник і спеції. Останнім у чашу мультиварки йде рис, і вода (у співвідношенні 1:2). Залишилося лише включити режим «Плов» і насолоджуватися смачною стравою після звукового сигналу.
Різотто з креветками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
У чашу мультиварки розтоплюємо вершкове масло і підсмажити до прозорості нарізану цибулю. Далі додаємо рис і один ополоник бульйону, переводимо мультиварку в режим «Плов» і готуємо, поки вся рідина не випарується, як тільки це відбудеться - підливаємо ще бульйону і знову чекаємо. Повторюємо процедуру до тих пір, поки не витрачений весь бульйон. Зверніть увагу на те, що готове різотто повинно бути рідким і тягучим, не слипшимся, а нагадує рідку молочну кашу. На цьому етапі різотто можна солити і присмачувати пармезаном. Поїдати відразу ж, з пилу з жару.
Паелья з креветками в мультиварці
Інгредієнти:

Приготування
Цибулю нарізаємо, пасеруємо на оливковій олії разом з часником, додаємо креветки і мідії, заливаємо воду (в 2 рази більше, ніж крупи) і в останню чергу закладаємо промитий рис і спеції. Виставляємо режим «Плов» і чекаємо сигналу про закінчення готування. Ось так просто можна приготувати рис з креветками в мультиварці. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Плов з креветками
Якщо ви любите морепродукти, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. Давайте розберемося, як приготувати плов з креветками - вишукане й делікатесне

Плов з мідіями в мультиварці
Плов - знайоме страви азіатської кухні, яке за традицією готують з баранини або яловичини. Але сьогодні ми пропонуємо вам зробити незвичайний плов з

Різотто з морепродуктами в мультиварці
Різотто - популярне італійське блюдо, яке готується з спеціальних сортів рису при постійному помішуванні і порційному додавання бульйону. І сьогодні

Різотто з грибами - рецепт
Різотто відноситься до італійської кухні. Це страва має великий смаковими діапазоном, оскільки може готується з абсолютно різними інгредієнтами. Ось,

Різотто з креветками
Неможливо уявити італійську кухню без різотто. Видів цієї страви дуже багато і у кожного є свої тонкощі в приготуванні. Ми пропонуємо вам спробувати

Різотто з мідіями
Різотто - смачне блюдо італійської кухні, яку готують в глибокій сковороді з грубозернистого рису. А доповненням до нього можуть виступати м'ясо,