Чечевиця з куркою
Якщо ви любите курку, але вам набридли її звичні поєднання з іншими продуктами, ми розповімо, як приготувати кашу із сочевиці з куркою, що допоможе вам урізноманітнити звичне меню.
Чечевиця з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
коричнева сочевиця - 200 г;
куряче філе - 500 г;
перець болгарський - 1 шт.;
гриби - 200 г;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
помідори - 1-2 шт.;
рослинне масло і сіль - за смаком.
Приготування
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте разом з грибами в мультиварці протягом 10 хвилин в режимі «Випічка». Потім додайте до нього нарізане невеликими шматочками куряче філе і обсмажуйте всі разом ще 20 хвилин.
Перець і помідори поріжте кубиками і відправте до курки з цибулею, туди ж насипте сочевицю і залийте двома склянками гарячої води. Продовжуйте готувати в обраному режимі до звукового сигналу, перемішавши страва один раз у середині процесу. Подавайте готову сочевицю з грибами і куркою в теплому вигляді, додавши вершкове масло.
Інгредієнти:
сочевиця - 1 ст.;
курячі стегна - 5-6 шт.;
помідор - 3 шт.;
цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
вода - 2 ст.;
сіль, чорний перець і зелень - за смаком;
рослинна олія для обсмажування.
Приготування
Курячі стегна помийте, посипте сіллю і перцем і дайте постояти 20 хвилин. Цибулю наріжте кільцями і обсмажте на олії. Моркву порізати тонкими смужками, додайте до цибулі і трохи протушкувати.
Куряче м'ясо обсмажте на окремій сковороді і тушкуйте під закритою кришкою хвилин 15. Потім помийте сочевицю і викладіть її на чисту сковороду, зверху покладіть половину цибулі, тушкованого з морквою, потім стегна, після них знову цибулю з морквою, і в кінці нарізані кубиками помідори.
Залийте все це водою, при бажанні посоліть і поперчіть і тушкуйте 15 хвилин. Подавайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню.
Чечевиця з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте разом з грибами в мультиварці протягом 10 хвилин в режимі «Випічка». Потім додайте до нього нарізане невеликими шматочками куряче філе і обсмажуйте всі разом ще 20 хвилин.
Перець і помідори поріжте кубиками і відправте до курки з цибулею, туди ж насипте сочевицю і залийте двома склянками гарячої води. Продовжуйте готувати в обраному режимі до звукового сигналу, перемішавши страва один раз у середині процесу. Подавайте готову сочевицю з грибами і куркою в теплому вигляді, додавши вершкове масло.
Рецепт сочевиці з куркою
Інгредієнти:
Приготування
Курячі стегна помийте, посипте сіллю і перцем і дайте постояти 20 хвилин. Цибулю наріжте кільцями і обсмажте на олії. Моркву порізати тонкими смужками, додайте до цибулі і трохи протушкувати.
Куряче м'ясо обсмажте на окремій сковороді і тушкуйте під закритою кришкою хвилин 15. Потім помийте сочевицю і викладіть її на чисту сковороду, зверху покладіть половину цибулі, тушкованого з морквою, потім стегна, після них знову цибулю з морквою, і в кінці нарізані кубиками помідори.
Залийте все це водою, при бажанні посоліть і поперчіть і тушкуйте 15 хвилин. Подавайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Котлети з сочевиці
Урізноманітнити пісний, вегетаріанський, або дієтичний стіл допоможуть котлети з круп і овочів. У даній статті ми поділимося з вами рецептами ситних
Страви з сочевиці
Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути
Капустяна запіканка
Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак
Гречка з куркою в мультиварці
Якщо ви прибігли з роботи і треба швиденько приготувати вечерю, а сил немає, то пропонуємо вам скористатися вашої кухонної помічницею мультиварка і
Сочевиця в мультиварці
Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,
Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами