» » Чечевиця з куркою

Чечевиця з куркою

Чечевиця з куркою
Якщо ви любите курку, але вам набридли її звичні поєднання з іншими продуктами, ми розповімо, як приготувати кашу із сочевиці з куркою, що допоможе вам урізноманітнити звичне меню.
Чечевиця з куркою в мультиварці
Інгредієнти:

  • коричнева сочевиця - 200 г;

  • куряче філе - 500 г;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • гриби - 200 г;

  • цибуля ріпчаста - 1 шт.;

  • помідори - 1-2 шт.;

  • рослинне масло і сіль - за смаком.


  • Приготування
    Цибулю дрібно наріжте і обсмажте разом з грибами в мультиварці протягом 10 хвилин в режимі «Випічка». Потім додайте до нього нарізане невеликими шматочками куряче філе і обсмажуйте всі разом ще 20 хвилин.
    Перець і помідори поріжте кубиками і відправте до курки з цибулею, туди ж насипте сочевицю і залийте двома склянками гарячої води. Продовжуйте готувати в обраному режимі до звукового сигналу, перемішавши страва один раз у середині процесу. Подавайте готову сочевицю з грибами і куркою в теплому вигляді, додавши вершкове масло.

    Рецепт сочевиці з куркою


    Інгредієнти:

  • сочевиця - 1 ст.;

  • курячі стегна - 5-6 шт.;

  • помідор - 3 шт.;

  • цибуля - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • вода - 2 ст.;

  • сіль, чорний перець і зелень - за смаком;

  • рослинна олія для обсмажування.


  • Приготування
    Чечевиця з куркою
    Курячі стегна помийте, посипте сіллю і перцем і дайте постояти 20 хвилин. Цибулю наріжте кільцями і обсмажте на олії. Моркву порізати тонкими смужками, додайте до цибулі і трохи протушкувати.
    Куряче м'ясо обсмажте на окремій сковороді і тушкуйте під закритою кришкою хвилин 15. Потім помийте сочевицю і викладіть її на чисту сковороду, зверху покладіть половину цибулі, тушкованого з морквою, потім стегна, після них знову цибулю з морквою, і в кінці нарізані кубиками помідори.
    Залийте все це водою, при бажанні посоліть і поперчіть і тушкуйте 15 хвилин. Подавайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню.
    Додав: admin | 18-03-2015, 10:12
    Переглядів: 1161