Чечевиця з куркою

Чечевиця з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю дрібно наріжте і обсмажте разом з грибами в мультиварці протягом 10 хвилин в режимі «Випічка». Потім додайте до нього нарізане невеликими шматочками куряче філе і обсмажуйте всі разом ще 20 хвилин.
Перець і помідори поріжте кубиками і відправте до курки з цибулею, туди ж насипте сочевицю і залийте двома склянками гарячої води. Продовжуйте готувати в обраному режимі до звукового сигналу, перемішавши страва один раз у середині процесу. Подавайте готову сочевицю з грибами і куркою в теплому вигляді, додавши вершкове масло.
Рецепт сочевиці з куркою
Інгредієнти:
Приготування

Куряче м'ясо обсмажте на окремій сковороді і тушкуйте під закритою кришкою хвилин 15. Потім помийте сочевицю і викладіть її на чисту сковороду, зверху покладіть половину цибулі, тушкованого з морквою, потім стегна, після них знову цибулю з морквою, і в кінці нарізані кубиками помідори.
Залийте все це водою, при бажанні посоліть і поперчіть і тушкуйте 15 хвилин. Подавайте до столу, прикрасивши свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти

Котлети з сочевиці
Урізноманітнити пісний, вегетаріанський, або дієтичний стіл допоможуть котлети з круп і овочів. У даній статті ми поділимося з вами рецептами ситних

Страви з сочевиці
Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути

Капустяна запіканка
Запіканка з капустою - це дієтичне, але від того не менш ситне блюдо. Додати в нього можна все що завгодно: м'ясо, крупи, яйця, від цього смак

Гречка з куркою в мультиварці
Якщо ви прибігли з роботи і треба швиденько приготувати вечерю, а сил немає, то пропонуємо вам скористатися вашої кухонної помічницею мультиварка і

Сочевиця в мультиварці
Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,

Різотто з куркою
Різотто з куркою - мабуть, один з найбільш доступних і популярних рецептів приготування цієї страви. Деякими тонкощами і, звичайно ж, рецептами