Страви з сочевиці

Страва з сочевиці в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Викладаємо його в чашу мультиварки, додаємо рослинне масло. Включаємо режим «Смаження». Поки цибуля обсмажується, моркву чистимо, дрібно нарізаємо, відправляємо до цибулі і обсмажуємо 7-10 хвилин. Сочевицю промиваємо, викладаємо в каструлю і заливаємо водою (4 склянки). Вибираємо режим «Гречка» і готуємо до закінчення програми 35-40 хвилин.
Страва з зеленої сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Сочевицю варимо, помідор нарізаємо кубиками, зварені зерна кукурудзи відокремлюємо від качана, сир ріжемо кубиками. Всі інгредієнти змішуємо, додаємо сіль, спеції і масло. Подаємо до столу.
Суп з червоної сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Цибулю і моркву обсмажуємо в рослинному маслі, вливаємо киплячу воду і додаємо промиту сочевицю. Цвітну капусту заливаємо солоним окропом і витримуємо 5 хвилин, потім поділяємо на суцвіття. Хвилин через 20 варіння сочевиці додаємо в суп капусту. Помідори очищаємо від шкірки, ріжемо кубиками і додаємо в суп. Доводимо до кипіння і варимо до готовності інгредієнтів. Сіль і перець додаємо за смаком. При подачі на стіл суп посипаємо зеленню.
Крем-суп із сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Ставимо бульйон на вогонь і закидаємо в нього сочевицю. Цибулю нарізаємо кубиками і обсмажуємо на рослинній олії, додаємо нарізану кубиками баклажан і підрум'янюємо його, викладаємо запашні овочі в суп і на цій же сковороді обсмажуємо нарізаний болгарський перець і теж додаємо в каструлю. Додаємо куркуму, трохи мускатного горіха і проварюємо 15 хвилин. Знімаємо з вогню, додаємо часник. І перетворюємо суп у пюре за допомогою блендера. Крем-суп із сочевиці і баклажанів можна подавати до столу.
Зелена чечевиця з куркою
Інгредієнти:
Приготування

Дрібно нарізаємо моркву, цибулю і часник. Куряче філе нарізаємо невеликими кубиками. Сочевицю висипаємо в каструлю, заливаємо водою, ставимо на вогонь. Після закипання знімемо пінку, зменшуємо вогонь і варимо сочевицю 30 хвилин. За 10 хвилин до готовності додаємо лавровий лист і сіль. По закінченню варіння зливаємо з неї воду. На сковороду в розігріту олію кладемо нарубаний часник і трохи обсмажуємо, додаємо філе, обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки, висипаємо туди ж цибулю і моркву. Додаємо спеції і обсмажуємо масу до м'якості овочів 15 хвилин. Зменшуємо вогонь і додаємо сочевицю. Все гарненько перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні ще 5 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Каша з сочевиці - рецепт
Якщо ви вирішили поліпшити свій раціон і хочете включити в нього бобові, то не забудьте про сочевиці. З неї можна приготувати дуже багато смачних і

Чечевиця з куркою
Корисним і смачним гарніром до курки може стати сочевиця, яка поки що не здобула особливої популярності, але вже користується успіхом у багатьох

Сочевиця з овочами
Сочевиця, безумовно, корисна і поживна сама по собі, але в компанії овочів вона стає ще смачніше й пахучіше. Рецепти сочевиці з овочами ми розглянемо

Пюре із сочевиці
Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре

Каша з сочевиці в мультиварці
Каша з сочевиці - смачне і ситне страву, яке може бути як гарніром, так і основною стравою. Готувати її дуже просто, особливо використовуючи

Сочевиця в мультиварці
Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,