Сочевиця в мультиварці
Сочевиця відноситься до бобових, в ній багато вітамінів групи В та інших корисних речовин. З цього продукту можна приготувати багато смачних страв. В цій статті ми вам розповімо, як приготувати сочевицю в мультиварці.
Каша з сочевиці в мультиварці
Інгредієнти:
коричнева сочевиця - 2 мультистакана;
вода - 3 мультистакана;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 2-3 зубчики;
сіль - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Страви з сочевиці в мультиварці готувати одне задоволення - замочувати її попередньо не потрібно. Просто промиваємо, викладаємо в каструлю і вливаємо воду. Подрібнюємо часник, кладемо її до сочевиці і закриваємо каструлю. В режимі «Гречка» готуємо 30 хвилин. За бажанням можна обсмажити подрібнену ріпчасту цибулю на рослинній олії і засмажку змішати з готовою кашею з сочевиці .
Рецепт сочевиці з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
м'якоть свинини - 300 г;
червона сочевиця - 1 склянка;
морква - 1 шт.;
томатний соус - 2 ст. ложки;
сметана - 3 ст. ложки;
вода - 2 склянки;
сіль, спеції - за смаком.
Приготування
Моркву тремо на крупній тертці (або на тертці для моркви по-корейськи, м'ясо ріжемо невеликими шматочками. У чашу мультиварки закладаємо м'ясо, морква, промиту сочевицю, томатний соус і сметану, добре перемішуємо, вливаємо воду. У режимі «Гасіння» готуємо 1 годину 30 хвилин. Сочевиця з м'ясом в мультиварці готова, відразу ж розкладаємо її по тарілках і подаємо до столу.
Сочевиця з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
сочевиця - 2 мультистакана;
вода - 4 мультистакана;
цибуля - 1 шт.;
буряк - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
сіль, спеції - за смаком;
рослинне масло.
Приготування
Моркву і буряк тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками. У каструлю мультиварки наливаємо олію, викладаємо овочі та в режимі «смаження» готуємо 7 хвилин. Промиваємо сочевицю, висипаємо її до овочів і перемішуємо. Солимо, додаємо за смаком спеції і вливаємо воду. Добре все перемішуємо і в режимі «варка експрес» готуємо 40 хвилин. Якщо такої програми немає, то готуємо в режимі «гречка». Сочевицю з овочами подаємо до столу в гарячому вигляді.
Як варити суп із сочевиці в мультиварці?
Інгредієнти:
сочевиця - 1 мультистакан;
картопля - 3 шт.;
морква - 1 шт.;
цибуля ріпчаста - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
бульйон - 1 літр;
лавровий лист, сіль, зелень кінзи - по смаку.
Приготування
Картоплю нарізаємо кубиками, дрібно кришимо цибулю, моркву тремо на тертці. У каструлю мультиварки наливаємо олію, викладаємо цибулю і обсмажуємо в режимі «Випічка» 5 хвилин. Потім додаємо моркву і в тому ж режимі готуємо 10 хвилин.
Після цього в каструлю мультиварки викладаємо нарізану картоплю, промиту сочевицю і добре перемішуємо. Вливаємо воду або бульйон, додаємо за смаком сіль, спеції і лавровий лист. У режимі «Гасіння» готуємо 1 годину. Хвилин за 5 до закінчення процесу приготування додаємо в суп подрібнену кінзу і пропущений через прес часник.
Чечевиця з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
зелена сочевиця - 1 склянка;
червона сочевиця - 05 склянки;
філе куряче - 700 г;
морква - 300 г;
великий помідор - 1 шт.;
солодкий перець - 1 шт.;
вода - 3 склянки;
зелена цибуля - 1 пучок;
кріп - 30 г;
сіль, спеції - за смаком;
рослинна олія - 30 мл
Приготування
Моркву чистимо і тремо на крупній тертці. Курку ріжемо невеликими шматочками. У чашу мультиварки наливаємо олію, викладаємо моркву і в режимі «Смаження» або «Випічка» готуємо 10 хвилин. Потім викладаємо шматочки курки і готуємо, поки вона змінить колір, тобто побіліє. До рум'яності доводити її не потрібно. Додаємо нарізаний кубиками перець і помідор, перемішуємо і готуємо ще хвилин 10 після чого викладаємо промиту сочевицю, за смаком додаємо сіль і спеції і готуємо в режимі «Плов». Готову сочевицю з куркою посипаємо подрібненою зеленою цибулею і кропом.
Каша з сочевиці в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Страви з сочевиці в мультиварці готувати одне задоволення - замочувати її попередньо не потрібно. Просто промиваємо, викладаємо в каструлю і вливаємо воду. Подрібнюємо часник, кладемо її до сочевиці і закриваємо каструлю. В режимі «Гречка» готуємо 30 хвилин. За бажанням можна обсмажити подрібнену ріпчасту цибулю на рослинній олії і засмажку змішати з готовою кашею з сочевиці .
Рецепт сочевиці з м'ясом в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву тремо на крупній тертці (або на тертці для моркви по-корейськи, м'ясо ріжемо невеликими шматочками. У чашу мультиварки закладаємо м'ясо, морква, промиту сочевицю, томатний соус і сметану, добре перемішуємо, вливаємо воду. У режимі «Гасіння» готуємо 1 годину 30 хвилин. Сочевиця з м'ясом в мультиварці готова, відразу ж розкладаємо її по тарілках і подаємо до столу.
Сочевиця з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву і буряк тремо на крупній тертці, цибулю ріжемо кубиками. У каструлю мультиварки наливаємо олію, викладаємо овочі та в режимі «смаження» готуємо 7 хвилин. Промиваємо сочевицю, висипаємо її до овочів і перемішуємо. Солимо, додаємо за смаком спеції і вливаємо воду. Добре все перемішуємо і в режимі «варка експрес» готуємо 40 хвилин. Якщо такої програми немає, то готуємо в режимі «гречка». Сочевицю з овочами подаємо до столу в гарячому вигляді.
Як варити суп із сочевиці в мультиварці?
Інгредієнти:
Приготування
Картоплю нарізаємо кубиками, дрібно кришимо цибулю, моркву тремо на тертці. У каструлю мультиварки наливаємо олію, викладаємо цибулю і обсмажуємо в режимі «Випічка» 5 хвилин. Потім додаємо моркву і в тому ж режимі готуємо 10 хвилин.
Після цього в каструлю мультиварки викладаємо нарізану картоплю, промиту сочевицю і добре перемішуємо. Вливаємо воду або бульйон, додаємо за смаком сіль, спеції і лавровий лист. У режимі «Гасіння» готуємо 1 годину. Хвилин за 5 до закінчення процесу приготування додаємо в суп подрібнену кінзу і пропущений через прес часник.
Чечевиця з куркою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Моркву чистимо і тремо на крупній тертці. Курку ріжемо невеликими шматочками. У чашу мультиварки наливаємо олію, викладаємо моркву і в режимі «Смаження» або «Випічка» готуємо 10 хвилин. Потім викладаємо шматочки курки і готуємо, поки вона змінить колір, тобто побіліє. До рум'яності доводити її не потрібно. Додаємо нарізаний кубиками перець і помідор, перемішуємо і готуємо ще хвилин 10 після чого викладаємо промиту сочевицю, за смаком додаємо сіль і спеції і готуємо в режимі «Плов». Готову сочевицю з куркою посипаємо подрібненою зеленою цибулею і кропом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Страви з сочевиці
Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути
Сочевиця з м'ясом
У холодну пору року особливо хочеться якихось насичених, ароматних і дуже поживних страв. Сочевиця з м'ясом як раз відноситься до таких страв.
Чечевиця з куркою
Корисним і смачним гарніром до курки може стати сочевиця, яка поки що не здобула особливої популярності, але вже користується успіхом у багатьох
Сочевиця з овочами
Сочевиця, безумовно, корисна і поживна сама по собі, але в компанії овочів вона стає ще смачніше й пахучіше. Рецепти сочевиці з овочами ми розглянемо
Пюре із сочевиці
Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре
Каша з сочевиці в мультиварці
Каша з сочевиці - смачне і ситне страву, яке може бути як гарніром, так і основною стравою. Готувати її дуже просто, особливо використовуючи