Сочевиця з м'ясом

Рецепт з сочевиці з м'ясом каррі
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий стейк змішуємо з половиною пасти каррі в скляній мисці. У сковороді розігріваємо чайну ложку олії і обсмажуємо на ньому м'ясо по 4-5 хвилин з кожного боку до золотистого кольору.
Масло розігріваємо в сотейнику і обсмажуємо на ньому цибулю, часник і імбир протягом 2 хвилин. Змішуємо овочеву засмажку з пастою каррі, додаємо сочевицю, бульйон, воду і кокосове молоко. Тушкуємо овочі протягом 10 хвилин, а потім кладемо до них м'ясо і продовжуємо готування ще хвилин 8-10.
Подаємо червону сочевицю з м'ясом, посипавши подрібненою коріандром, з коржиками.
Як приготувати сочевицю в горщику з м'ясом?
Інгредієнти:
Приготування
Сочевицю заливаємо гарячою водою і залишаємо під кришкою хвилин на 15.
Беремо горщик в якій будемо готувати. Як горщика може виступати казан, гусятниця, товстостінна керамічна жаростійка каструлька або жаровня. Наливаємо в посуд оливкову олію і обсмажуємо на ньому яловичий фарш і нарізану панчетту. Як тільки м'ясо стане золотистим, додаємо до нього нарізану ріпчасту цибулю, часник, а також всі трави і спеції. Кладемо томатну пасту, додаємо нарізану моркву, селеру і продовжуємо готування ще хвилину. Тепер вміст нашого горщика можна залити бульйоном і томатами у власному соку, а слідом додати сочевицю. Накриваємо горщик кришкою і тушкуємо сочевицю з м'ясом і овочами протягом години. Готову страву посипаємо свіжою січеною зеленню.
При бажанні, сочевицю з м'ясом можна приготувати в мультиварці. Спершу обсмажте овочі і трави в режимі "Смаження", а після додавання бульйону, томатів і самої сочевиці перейдіть на "Гасіння" на 1 годину.
Як готувати кашу з сочевиці з м'ясом?
Інгредієнти:
Приготування

У сотейнику розігріваємо масло й обсмажуємо на ньому натуральні сосиски протягом 5 хвилин, поки вони не стануть золотистими. Перекладаємо сосиски на тарілку, а на їх місце кладемо нарізану ріпчасту цибулю, бекон і часник. Через 5 хвилин додаємо до засмажки сочевицю, лавровий лист і заливаємо все бульйоном. Після закипання бульйону, повертаємо в жаровню сосиски і тушкуємо страву під кришкою протягом години на малому вогні. Після закінчення часу сочевицю тушена з м'ясом змішуємо з томатами і готуємо ще хвилин 30. Готову страву приправляємо за смаком і посипаємо свіжою зеленню. Подаємо з скибочкою свіжого хліба. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Страви з сочевиці
Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути

Каша з сочевиці - рецепт
Якщо ви вирішили поліпшити свій раціон і хочете включити в нього бобові, то не забудьте про сочевиці. З неї можна приготувати дуже багато смачних і

Сочевиця з овочами
Сочевиця, безумовно, корисна і поживна сама по собі, але в компанії овочів вона стає ще смачніше й пахучіше. Рецепти сочевиці з овочами ми розглянемо

Кабачки з м'ясом
Кабачки, мають нейтральний смак, поєднуються з багатьма інгредієнтами. Але найчастіше їх готують з м'ясом. Ось про цих цікавих варіантах створення

Сочевиця в мультиварці
Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,

Гостро-солодкий дхансак з креветками
Дхансак - це популярний індійське блюдо, в якому чудово поєднуються, як гострі, так і солодкі смакові нотки. І сьогодні ми розповімо вам як його