Пюре із сочевиці
Сочевиця - цінна зернова культура, багата вітамінами. До того ж вона дуже живильна і не вимагає попереднього замочування, як квасоля або горох. Давайте дізнаємося з вами, як приготувати пюре з сочевиці.
Інгредієнти:
червона сочевиця - 1 ст.;
морква - 2 шт.;
цибулина - 1 шт.;
картопля - 2 шт.;
масло рослинне - 1 ст. ложка;
вода;
спеції.
Приготування
Добре промиту крупу заливаємо водою і ставимо на невеликий вогонь варитися. Цим часом чистимо поки овочі і шаткуємо все дрібними кубиками. Як тільки закипить вода, кидаємо до крупі моркву, а хвилин через 5 картоплю. Окремо на сковороді з рослинним маслом пасеруємо цибулину і додаємо спеції. Після цього акуратно перекладаємо обжарку в каструлю, даємо супу закипіти, приправляємо його спеціями і знімаємо з плити. Потім гарненько збиваємо все блендером до отримання однорідної густоватой маси. Перед подачею на стіл, розливаємо пюре із сочевиці в неглибокі чашки і присипаємо подрібненою свіжою зеленню.
Інгредієнти:
червона сочевиця - 450 г;
цибулина - 2 шт.;
часник - 3 зубчики;
олія рослинна;
паста томатна - 2 ст. ложки;
курячий бульйон - 1 л;
спеції.
Приготування
Отже, сочевицю гарненько перебираємо і промиваємо. Цибулину і часник чистимо від луски і дрібненько ріжемо. У каструлю мультиварки наливаємо трохи рослинного масла і пасеруємо овочі на режимі «Випічка» 5 хвилин. Потім кладемо томатну пасту, вливаємо курячий бульйон доводимо на тому ж режимі до кипіння і всипаємо підготовлену сочевицю. Варимо крупу 45-50 хвилин при закритій кришці, переставивши прилад на програму «Суп». Коли сочевиця буде готова, перетворюємо її за допомогою блендера в однорідну масу, солимо, перчимо і приправляємо за смаком кумином. Ось і все, пюре із сочевиці в мультиварці готово!
Інгредієнти:
червона сочевиця - 15 ст.;
гаряча вода - 1 ст.;
домашня аджика - 4 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
спеції.
Приготування
Цибулину і моркву чистимо й нарізаємо тонкою соломкою. Мультиварку включаємо, вибираємо на панелі режим «Випічка», кидаємо овочі і пасеруємо їх хвилин 20. Потім додаємо сюди ж дрібно нашатковану часничок, закриваємо кришкою і залишаємо до кінця програми. Не втрачаючи часу дарма, промиваємо кілька разів сочевицю і висипаємо її до обжарке. Після цього заливаємо все кип'яченою водою, підсолюємо і перчимо за смаком. Додаємо домашню аджику, або перетерті на блендері свіжі помідори, акуратно перемішуємо і виставляємо режим «Рис» на 50 хвилин. Після сигналу готовності, відкриваємо обережно кришку, перемішуємо лопаткою і гарненько збиваємо блендером до отримання однорідної маси, при необхідності підливаючи воду. Таке чечевичное пюре виходить дуже смачним і ніжним.
Інгредієнти:
зелена сочевиця - 1 ст.;
морква - 1 шт.;
олія оливкова - 1 ст. ложка;
спеції;
сир - 2 ст. ложки;
чебрець.
Приготування
Сочевицю гарненько перебираємо і промиваємо кілька разів під струменем холодної проточної води. Потім перекладаємо її в каструлю і заливаємо окропом. Підсолюємо за смаком, доводимо до кипіння, додаємо очищену моркву і чебрець. Варимо до готовності, потім обережно зливаємо воду і перемішуємо сочевицю з морквою в блендері до отримання маси однорідної консистенції. Сир натираємо на крупній терочке, додаємо в пюре із зеленої сочевиці, перемішуємо, поливаємо оливковою маслом, приправляємо спеціями за смаком і подаємо до столу.
Пюре з червоної сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Добре промиту крупу заливаємо водою і ставимо на невеликий вогонь варитися. Цим часом чистимо поки овочі і шаткуємо все дрібними кубиками. Як тільки закипить вода, кидаємо до крупі моркву, а хвилин через 5 картоплю. Окремо на сковороді з рослинним маслом пасеруємо цибулину і додаємо спеції. Після цього акуратно перекладаємо обжарку в каструлю, даємо супу закипіти, приправляємо його спеціями і знімаємо з плити. Потім гарненько збиваємо все блендером до отримання однорідної густоватой маси. Перед подачею на стіл, розливаємо пюре із сочевиці в неглибокі чашки і присипаємо подрібненою свіжою зеленню.
Рецепт пюре з червоної сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Отже, сочевицю гарненько перебираємо і промиваємо. Цибулину і часник чистимо від луски і дрібненько ріжемо. У каструлю мультиварки наливаємо трохи рослинного масла і пасеруємо овочі на режимі «Випічка» 5 хвилин. Потім кладемо томатну пасту, вливаємо курячий бульйон доводимо на тому ж режимі до кипіння і всипаємо підготовлену сочевицю. Варимо крупу 45-50 хвилин при закритій кришці, переставивши прилад на програму «Суп». Коли сочевиця буде готова, перетворюємо її за допомогою блендера в однорідну масу, солимо, перчимо і приправляємо за смаком кумином. Ось і все, пюре із сочевиці в мультиварці готово!
Як приготувати пюре з сочевиці?
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину і моркву чистимо й нарізаємо тонкою соломкою. Мультиварку включаємо, вибираємо на панелі режим «Випічка», кидаємо овочі і пасеруємо їх хвилин 20. Потім додаємо сюди ж дрібно нашатковану часничок, закриваємо кришкою і залишаємо до кінця програми. Не втрачаючи часу дарма, промиваємо кілька разів сочевицю і висипаємо її до обжарке. Після цього заливаємо все кип'яченою водою, підсолюємо і перчимо за смаком. Додаємо домашню аджику, або перетерті на блендері свіжі помідори, акуратно перемішуємо і виставляємо режим «Рис» на 50 хвилин. Після сигналу готовності, відкриваємо обережно кришку, перемішуємо лопаткою і гарненько збиваємо блендером до отримання однорідної маси, при необхідності підливаючи воду. Таке чечевичное пюре виходить дуже смачним і ніжним.
Рецепт пюре з сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Сочевицю гарненько перебираємо і промиваємо кілька разів під струменем холодної проточної води. Потім перекладаємо її в каструлю і заливаємо окропом. Підсолюємо за смаком, доводимо до кипіння, додаємо очищену моркву і чебрець. Варимо до готовності, потім обережно зливаємо воду і перемішуємо сочевицю з морквою в блендері до отримання маси однорідної консистенції. Сир натираємо на крупній терочке, додаємо в пюре із зеленої сочевиці, перемішуємо, поливаємо оливковою маслом, приправляємо спеціями за смаком і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп-пюре з сочевиці
Суп-пюре з сочевиці - ніжне перше блюдо, яке можна готувати в різних варіаціях. Якщо ви вирішили перейти на корисне та смачне харчування, то це
Суп з червоної сочевиці
Сочевиця не тільки корисний, але і смачний продукт. Найчастіше з сочевиці готують супи. Особливо люблять таке перше блюдо вегетаріанці, тому що
Суп із сочевиці - рецепт
Сочевиця відноситься до сімейства бобових і нерідко використовується в приготуванні перших страв. Супи з сочевиці виходять густим, за рахунок того,
Страви з сочевиці
Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути
Каша з сочевиці в мультиварці
Каша з сочевиці - смачне і ситне страву, яке може бути як гарніром, так і основною стравою. Готувати її дуже просто, особливо використовуючи
Сочевиця в мультиварці
Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,