Суп із сочевиці - рецепт
Сочевиця чудово підходить для приготування різних смачних супчиків! Вона добре розварюється, роблячи блюдо поживним, наваристим і дуже ситним. Сьогодні ми із задоволенням поділимося з вами кількома цікавими рецептами супу з червоної сочевиці.
Інгредієнти:
сочевиця червона - 1 ст.;
крупа пшенична - 05 ст.;
цибулина - 1 шт.;
масло вершкове - 1 ст. ложка;
паста томатна - 1 ст. ложка;
кістки яловичі - 300 г;
спеції.
Приготування
Сочевицю заливаємо холодною водою і залишаємо постояти кілька годин. Цим часом варимо яловичий бульйон: воду доводимо до кипіння і кидаємо кісточки і знімаємо з'являється пінку. Далі беремо велику каструлю, кидаємо в неї шматочок вершкового масла, дрібно нашатковану цибулька і пасеруємо його до рум'яності. Потім додаємо томатну пасту і виливаємо склянку гарячого бульйону. Все перемішуємо, готуємо 3 хвилинки, солимо за смаком і всипаємо поступово крупу. Тепер виливаємо весь бульйон і варимо супчик на середньому вогні приблизно 30 хвилин, помішуючи. Готового блюда даємо кілька хвилин настоятися під закритою кришкою, а потім розливаємо його по тарілках і посипаємо гострим перчиком.
Інгредієнти:
італійські ковбаски - 200 г;
червона сочевиця - 200 г;
масло вершкове - 2 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - за смаком;
спеції;
свіжа зелень петрушки.
Приготування
Червону сочевицю промиваємо і замочуємо в теплій воді приблизно на годину. Цим часом чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо на вершковому маслі. Потім додаємо нарізані кружечками ковбаски, обсмажуємо на повільному вогні і кидаємо нашатковану тоненько моркву. Все добре перемішуємо, доводимо до м'якості, а потім заливаємо бульйоном, приправляємо спеціями, посипаємо подрібненим часником, зеленню і варимо ще 40 хвилин при слабкому кипінні.
Інгредієнти:
крила курячі - 3 шт.;
картопля - 4 шт.;
фіолетовий цибулю - 05 шт.;
вода кип'ячена - 17 л;
масло рослинне - 50 мл;
спеції;
червона сочевиця - 6 ст. ложок;
лавровий лист - 1 шт.
Приготування
Курячі крильця акуратно розрізаємо по суглобам і складаємо в каструлю. Картоплю чистимо, нарізаємо середніми кубиками і додаємо до м'яса. Заливаємо все холодною водою, ставимо посуд на сильний вогонь, доводимо до кипіння, а потім зменшуємо полум'я до мінімального і варимо до м'якості картоплі. Не втрачаючи часу дарма, давайте приготуємо з вами класичну овочеву засмажку. Для цього цибульку і моркву чистимо, шаткуємо дрібними шматочками і пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору. Коли картопля буде майже готовий, солимо за смаком бульйон, додаємо червону сочевицю, викладаємо обжарку, перемішуємо і знову кип'ятимо. Після цього знімаємо страву з вогню, настоюйте під кришкою 10 хвилин, і подаємо гарячий супчик з червоної сочевиці в якості першої страви!
Інгредієнти:
червона сочевиця - 300 г;
масло вершкове - 100 г;
олія оливкова - 2 ст. ложки;
лимон - за смаком;
м'ята, базилік;
паста томатна - 3 ст. ложки;
вода кип'ячена - 15 л;
спеції.
Приготування
У каструлі розтоплюємо шматочок вершкового масла, додаємо рослинне, кладемо томатну пасту, промиту сочевицю, перемішуємо і обсмажуємо до світлого кольору. Далі акуратно вливаємо воду і варимо суп на слабкому вогні. Після того, як крупа розвариться, приправляємо блюдо спеціями і чекаємо ще 15 хвилин. Потім обережно перетираємо гарячий суп через сито і подаємо на стіл з часточками лимона.
Турецький суп з червоної сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Сочевицю заливаємо холодною водою і залишаємо постояти кілька годин. Цим часом варимо яловичий бульйон: воду доводимо до кипіння і кидаємо кісточки і знімаємо з'являється пінку. Далі беремо велику каструлю, кидаємо в неї шматочок вершкового масла, дрібно нашатковану цибулька і пасеруємо його до рум'яності. Потім додаємо томатну пасту і виливаємо склянку гарячого бульйону. Все перемішуємо, готуємо 3 хвилинки, солимо за смаком і всипаємо поступово крупу. Тепер виливаємо весь бульйон і варимо супчик на середньому вогні приблизно 30 хвилин, помішуючи. Готового блюда даємо кілька хвилин настоятися під закритою кришкою, а потім розливаємо його по тарілках і посипаємо гострим перчиком.
Смачний італійський суп з червоної сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Червону сочевицю промиваємо і замочуємо в теплій воді приблизно на годину. Цим часом чистимо цибулину, дрібно шаткуємо і пасеруємо на вершковому маслі. Потім додаємо нарізані кружечками ковбаски, обсмажуємо на повільному вогні і кидаємо нашатковану тоненько моркву. Все добре перемішуємо, доводимо до м'якості, а потім заливаємо бульйоном, приправляємо спеціями, посипаємо подрібненим часником, зеленню і варимо ще 40 хвилин при слабкому кипінні.
Курячий суп з червоною сочевицею
Інгредієнти:
Приготування
Курячі крильця акуратно розрізаємо по суглобам і складаємо в каструлю. Картоплю чистимо, нарізаємо середніми кубиками і додаємо до м'яса. Заливаємо все холодною водою, ставимо посуд на сильний вогонь, доводимо до кипіння, а потім зменшуємо полум'я до мінімального і варимо до м'якості картоплі. Не втрачаючи часу дарма, давайте приготуємо з вами класичну овочеву засмажку. Для цього цибульку і моркву чистимо, шаткуємо дрібними шматочками і пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору. Коли картопля буде майже готовий, солимо за смаком бульйон, додаємо червону сочевицю, викладаємо обжарку, перемішуємо і знову кип'ятимо. Після цього знімаємо страву з вогню, настоюйте під кришкою 10 хвилин, і подаємо гарячий супчик з червоної сочевиці в якості першої страви!
Суп-пюре з червоної сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
У каструлі розтоплюємо шматочок вершкового масла, додаємо рослинне, кладемо томатну пасту, промиту сочевицю, перемішуємо і обсмажуємо до світлого кольору. Далі акуратно вливаємо воду і варимо суп на слабкому вогні. Після того, як крупа розвариться, приправляємо блюдо спеціями і чекаємо ще 15 хвилин. Потім обережно перетираємо гарячий суп через сито і подаємо на стіл з часточками лимона.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп-пюре з сочевиці
Суп-пюре з сочевиці - ніжне перше блюдо, яке можна готувати в різних варіаціях. Якщо ви вирішили перейти на корисне та смачне харчування, то це
Чечевичная юшка - рецепт
Страви з сочевиці відомі своєю користю ще з давнини. І сьогодні ми поділимося з вами цікавими рецептами створення цього простого супчика з неї.
Суп з червоної сочевиці
Сочевиця не тільки корисний, але і смачний продукт. Найчастіше з сочевиці готують супи. Особливо люблять таке перше блюдо вегетаріанці, тому що
Страви з сочевиці
Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути
Пюре із сочевиці
Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре
Каша з сочевиці в мультиварці
Каша з сочевиці - смачне і ситне страву, яке може бути як гарніром, так і основною стравою. Готувати її дуже просто, особливо використовуючи