Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Чечевичная юшка - рецепт

Чечевичная юшка - рецепт

26-03-2015, 17:53
493
Чечевичная юшка - рецепт
Страви, приготовлені з сочевиці, відомі своєю користю дуже давно, ще з часів давніх цивілізацій. А ось зварити ситний і смачний сочевичний суп можна дуже швидко і легко, навіть не володіючи особливими кулінарними здібностями.

Рецепт юшки з сочевиці


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 50 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • томатна паста - 1 ст. ложка;

  • курячий бульйон - 2 л;

  • червона сочевиця - 05 ст.;

  • паприка - 1 ч. ложка;

  • рис - 05 склянки;

  • свіжа м'ята;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати юшку з сочевиці. У велику каструлю кладемо шматочок вершкового масла, розтоплюємо його і пасеруємо в нього подрібнену цибулю. Потім додаємо паприку, томатну пасту, перемішуємо. Вливаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння. Далі всипаємо промиту сочевицю і рис, варимо на слабкому вогні приблизно 20 хвилин до розм'якшення крупи. В кінці варіння додаємо в суп сіль за смаком, чорний перчик і кілька листочків м'яти. Даємо страві настоятися, розливаємо по тарілках і подаємо зі сметаною.

    Рецепт сочевичну юшку з грибами


    Інгредієнти:

  • гриби - 50 г;

  • сочевиця - 05 ст.;

  • вода - 2 л;

  • картопля - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • часник - 1 зубчик;

  • рослинне масло - 3 ст. ложки;

  • сіль, перець - за смаком;

  • зелень.


  • Чечевичная юшка - рецепт

    Приготування
    Гриби нарізаємо шматочками і викладаємо в супову каструлю. Вливаємо воду і нагріваємо до кипіння, проварюючи близько 20 хвилин. Тим часом чистимо всі овочі: картоплю нарізаємо соломкою і додаємо його в каструлю. Далі кидаємо промиту сочевицю і варимо ще 20 хвилин. Цибулю дрібненько шаткуємо, а моркву натираємо на крупній терочку. Часник видавлюємо через прес. Додаємо овочі в каструлю, приправляємо сіллю і перцем, варимо ще 2 хвилини. Знімаємо готовий суп з вогню, посипаємо зеленню і подаємо страві настоятися. Сочевиця з грибами готова!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп з червоної сочевиці
    Суп з червоної сочевиці
    Сочевиця не тільки корисний, але і смачний продукт. Найчастіше з сочевиці готують супи. Особливо люблять таке перше блюдо вегетаріанці, тому що
    Суп із сочевиці - рецепт
    Суп із сочевиці - рецепт
    Сочевиця відноситься до сімейства бобових і нерідко використовується в приготуванні перших страв. Супи з сочевиці виходять густим, за рахунок того,
    Страви з сочевиці
    Страви з сочевиці
    Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути
    Сочевиця з овочами
    Сочевиця з овочами
    Сочевиця, безумовно, корисна і поживна сама по собі, але в компанії овочів вона стає ще смачніше й пахучіше. Рецепти сочевиці з овочами ми розглянемо
    Пюре із сочевиці
    Пюре із сочевиці
    Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре
    Сочевиця в мультиварці
    Сочевиця в мультиварці
    Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,