Чечевичная юшка - рецепт
Страви, приготовлені з сочевиці, відомі своєю користю дуже давно, ще з часів давніх цивілізацій. А ось зварити ситний і смачний сочевичний суп можна дуже швидко і легко, навіть не володіючи особливими кулінарними здібностями.
Інгредієнти:
вершкове масло - 50 г;
цибулина - 1 шт.;
томатна паста - 1 ст. ложка;
курячий бульйон - 2 л;
червона сочевиця - 05 ст.;
паприка - 1 ч. ложка;
рис - 05 склянки;
свіжа м'ята;
сіль, перець - за смаком.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати юшку з сочевиці. У велику каструлю кладемо шматочок вершкового масла, розтоплюємо його і пасеруємо в нього подрібнену цибулю. Потім додаємо паприку, томатну пасту, перемішуємо. Вливаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння. Далі всипаємо промиту сочевицю і рис, варимо на слабкому вогні приблизно 20 хвилин до розм'якшення крупи. В кінці варіння додаємо в суп сіль за смаком, чорний перчик і кілька листочків м'яти. Даємо страві настоятися, розливаємо по тарілках і подаємо зі сметаною.
Інгредієнти:
гриби - 50 г;
сочевиця - 05 ст.;
вода - 2 л;
картопля - 3 шт.;
цибулина - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
часник - 1 зубчик;
рослинне масло - 3 ст. ложки;
сіль, перець - за смаком;
зелень.
Приготування
Гриби нарізаємо шматочками і викладаємо в супову каструлю. Вливаємо воду і нагріваємо до кипіння, проварюючи близько 20 хвилин. Тим часом чистимо всі овочі: картоплю нарізаємо соломкою і додаємо його в каструлю. Далі кидаємо промиту сочевицю і варимо ще 20 хвилин. Цибулю дрібненько шаткуємо, а моркву натираємо на крупній терочку. Часник видавлюємо через прес. Додаємо овочі в каструлю, приправляємо сіллю і перцем, варимо ще 2 хвилини. Знімаємо готовий суп з вогню, посипаємо зеленню і подаємо страві настоятися. Сочевиця з грибами готова!
Рецепт юшки з сочевиці
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати юшку з сочевиці. У велику каструлю кладемо шматочок вершкового масла, розтоплюємо його і пасеруємо в нього подрібнену цибулю. Потім додаємо паприку, томатну пасту, перемішуємо. Вливаємо курячий бульйон і доводимо до кипіння. Далі всипаємо промиту сочевицю і рис, варимо на слабкому вогні приблизно 20 хвилин до розм'якшення крупи. В кінці варіння додаємо в суп сіль за смаком, чорний перчик і кілька листочків м'яти. Даємо страві настоятися, розливаємо по тарілках і подаємо зі сметаною.
Рецепт сочевичну юшку з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Гриби нарізаємо шматочками і викладаємо в супову каструлю. Вливаємо воду і нагріваємо до кипіння, проварюючи близько 20 хвилин. Тим часом чистимо всі овочі: картоплю нарізаємо соломкою і додаємо його в каструлю. Далі кидаємо промиту сочевицю і варимо ще 20 хвилин. Цибулю дрібненько шаткуємо, а моркву натираємо на крупній терочку. Часник видавлюємо через прес. Додаємо овочі в каструлю, приправляємо сіллю і перцем, варимо ще 2 хвилини. Знімаємо готовий суп з вогню, посипаємо зеленню і подаємо страві настоятися. Сочевиця з грибами готова!
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з червоної сочевиці
Сочевиця не тільки корисний, але і смачний продукт. Найчастіше з сочевиці готують супи. Особливо люблять таке перше блюдо вегетаріанці, тому що
Суп із сочевиці - рецепт
Сочевиця відноситься до сімейства бобових і нерідко використовується в приготуванні перших страв. Супи з сочевиці виходять густим, за рахунок того,
Страви з сочевиці
Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути
Сочевиця з овочами
Сочевиця, безумовно, корисна і поживна сама по собі, але в компанії овочів вона стає ще смачніше й пахучіше. Рецепти сочевиці з овочами ми розглянемо
Пюре із сочевиці
Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре
Сочевиця в мультиварці
Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,