Суп-пюре з сочевиці

Суп-пюре з сочевиці - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку дрібно нарізаємо цибулю і злегка обсмажуємо його, додаємо до нього борошно, трохи води і перемішуємо. Потім промиваємо сочевицю, всипаємо її в бульйон, додаємо нарізану картоплю і натерту моркву. Варимо близько півгодини на повільному вогні до готовності сочевиці. Хвилин через 20 після початку варіння додаємо цибулю і постійно помішуючи, доводимо все до готовності. Потім жовтки збиваємо з молоком і вводимо отриману суміш у суп, проварюємо ще близько 5 хвилин. Сіль і спеції додаємо за смаком. Для того щоб отримати пюреобразную консистенцію, готовий суп протираємо через сито або збиваємо блендером. У кожну тарілку додаємо зелень і грінки з білого хліба.
Турецький суп-пюре з сочевиці
В Туреччині такий суп називається «Мерджимек чорбасы» і готувати його вміє кожна туркеня. А ми навчимо вас.
Інгредієнти:
Приготування
Овочі миємо, цибулю і моркву очищаємо і все нарізаємо шматочками. На сковороді розігріваємо оливкову олію і обсмажуємо овочі, потім додаємо до них сочевицю, вливаємо трохи бульйону і готуємо, помішуючи, до того моменту, поки сочевиця не почне розшаровуватися.
Потім перекладаємо все в каструлю, додаємо бульйон, доводимо до кипіння і готуємо приблизно хвилин 15. Сіль і перець кладемо за смаком, а потім все перетираємо блендером до стану пюре. Перед подачею в кожну тарілку кладемо трохи копченостей, обсмажених на сухому грилі, і зелень. З копченостей ви можете брати будь-які, які вам подобаються: ковбасу, копчену грудинку та інше. Турецький суп-пюре з червоної сочевиці подають з шматочком лимона.
Суп-пюре з зеленої сочевиці
Інгредієнти:
Приготування

Готувати такий суп можна на будь-якому бульйоні. У даному випадку використовуємо курячий бульйон. Для цього опускаємо у воду шматочки курки, додаємо цілу цибулину, спеції і варимо до готовності м'яса. Готовий бульйон проціджують, він і буде основою для нашого супу. Сочевицю промиваємо, моркву чистимо і нарізаємо великими брусочками, відправляємо в бульйон і варимо приблизно півгодини до м'якості бобових. Цибулю подрібнюємо. Помідор і перець очищаємо від шкірки, обдавши їх окропом, і нарізаємо кубиками. Додаємо овочі в суп і варимо ще хвилин 10. Якщо ви берете томатну пасту замість помідора, то попередньо розмішайте її в 100 г води, а потім додайте в суп. Потім додаємо сіль, спеції і зелень за смаком. Подрібнюємо готовий суп блендером. У кожну тарілку додаємо трохи вершків і грінки з білого хліба.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп з червоної сочевиці
Сочевиця не тільки корисний, але і смачний продукт. Найчастіше з сочевиці готують супи. Особливо люблять таке перше блюдо вегетаріанці, тому що

Суп із сочевиці - рецепт
Сочевиця відноситься до сімейства бобових і нерідко використовується в приготуванні перших страв. Супи з сочевиці виходять густим, за рахунок того,

Страви з сочевиці
Сочевиця - корисне бобова рослина, яку широко використовують в кулінарії. І сьогодні ми розповімо, які страви з неї можна приготувати. Це може бути

Пюре із сочевиці
Сочевиця - поживна бобова культура, багата вітамінами. Її використовують у створенні багатьох страв. І сьогодні ми розповімо, як зробити корисне пюре

Каша з сочевиці в мультиварці
Каша з сочевиці - смачне і ситне страву, яке може бути як гарніром, так і основною стравою. Готувати її дуже просто, особливо використовуючи

Сочевиця в мультиварці
Сочевиця - корисна крупа, багата багатьма вітамінами. З неї можна готувати безліч страв: котлети, супи, каші, другі страви. І сьогодні ми розповімо,