Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з яловичиною і помідорами

Салат з яловичиною і помідорами

22-03-2015, 14:19
633
Салат з яловичиною і помідорами
Втомилися від одноманітних смакових поєднань, тоді приділіть час кулінарних експериментів і зупиніть свою увагу на рецепти страв з яловичиною. Смачне і соковите м'ясо складе ідеальну компанію стиглим томатів, зелені і ще декільком базовим інгредієнтів, про яких ми поговоримо докладно далі.

Салат з яловичиною, помідорами і сиром


Інгредієнти:
Для салату:

  • стейк з яловичини - 250 г;

  • томати - 250 г;

  • карамелізований цибуля - 1/2 ст.;

  • блакитний сир - 80 г;

  • горіхи пекан - 1/3 ст.;

  • виноград без кісточок - 1/2 ст.;

  • рукола - пучок;

  • масло оливи.


  • Для заправки:

  • діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;

  • бальзамічний оцет - 2 ст. ложки;

  • масло оливи - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Духовку розігріваємо до 180 градусів. Помідори миємо, розрізаємо навпіл і розкладаємо по покритому пергаментом противеню. Поливаємо маслом скибочки, приправляємо за смаком і запікаємо близько півгодини.
    На плоску тарілку викладаємо жменю рукколи, поверх розміщуємо скибочки карамелізованого цибулі, блакитного сиру, горіхів і запечених томатів.
    Обсмажуємо яловичі стейки на грилі до досягнення бажаного ступеня готовності, нарізаємо їх і викладаємо поверх салату. Посипаємо блюдо залишилися сиром і поливаємо заправкою.

    Салат з яловичиною, помідорами та болгарським перцем


    Інгредієнти:

  • яловичий стейк - 600 г;

  • яєчний майонез - 60 г;

  • хрін - 1 ч. ложка;

  • авокадо - 1 шт.;

  • сік лайма - 2 ст. ложки;

  • крес-салат - 1 жменя;

  • солодкий перець - 1 шт.;

  • огірок лівійський - 1 шт.;

  • томати черрі - 250 г;

  • лук фіолетовий - 1 шт.


  • Приготування
    Яловичий стейк щедро посипаємо міксом з солі і меленого перцю, а потім обсмажуємо на розпеченому грилі протягом 2 хвилин. Щоб соки не залишили м'ясо при нарізуванні, йому необхідно відпочити близько 10 хвилин.
    Тим часом ми встигаємо зайнятися овочами: миємо й нарізаємо огірок, солодкий перець, червоний лук, авокадо , томати і змішуємо їх з салатом. Поверх розкладаємо шматочки яловичини і поливаємо все майонезом з хріном і соком лайма.

    Тайський салат з яловичиною і помідорами


    Інгредієнти:
    Для салату:

  • рослинне масло - 2 ст. ложки;

  • стейк - 400 г;

  • латук - 100 г;

  • листя м'яти, коріандру - 1 пучок;

  • бобові паростки - 1 ст.;

  • томати черрі - 1 ст.;

  • огірок - 1 шт.;

  • цибуля червоний - 1 шт.


  • Салат з яловичиною і помідорами
    Для заправки:

  • соус солодкий чилі - 1/3 ст.;

  • сік лайма;

  • рибний соус - 2 ч. ложки;

  • зубчик часнику - 1 шт.


  • Приготування
    На тарілці змішуємо зелень з нарізаними овочами. Стейк швидко обсмажуємо, нарізаємо і викладаємо поверх овочевий подушки. Поливаємо салат заправкою з суміші двох видів азіатських соусів, соку лайма і розтертого в пасту часнику.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з кунжутом
    Салат з кунжутом
    Що може бути простіше і швидше в приготуванні, ніж салати. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні ми поговоримо про
    Салат «Цезар» з помідорами
    Салат «Цезар» з помідорами
    Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під
    Салат з грінками
    Салат з грінками
    Грінки додаються в салат не тільки для смаку, але і для різноманітності текстури страви. У нашій статті ми підібрали цікаві варіанти створення
    Пекінський салат з куркою
    Пекінський салат з куркою
    Сьогодні ми з вами поговоримо про легкий і простий салатик з пекінської капусти з куркою. Така вишукана закуска неодмінно прикрасить будь-який
    Салат з яловичиною і грибами
    Салат з яловичиною і грибами
    Салат з яловичиною та грибами - смачне і ситне блюдо для святкового столу. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих варіантів. А ви вибирайте і
    Суп з локшиною і яловичиною
    Суп з локшиною і яловичиною
    Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся