Салат з яловичиною і помідорами
Втомилися від одноманітних смакових поєднань, тоді приділіть час кулінарних експериментів і зупиніть свою увагу на рецепти страв з яловичиною. Смачне і соковите м'ясо складе ідеальну компанію стиглим томатів, зелені і ще декільком базовим інгредієнтів, про яких ми поговоримо докладно далі.
Інгредієнти:
Для салату:
стейк з яловичини - 250 г;
томати - 250 г;
карамелізований цибуля - 1/2 ст.;
блакитний сир - 80 г;
горіхи пекан - 1/3 ст.;
виноград без кісточок - 1/2 ст.;
рукола - пучок;
масло оливи.
Для заправки:
діжонська гірчиця - 1 ст. ложка;
бальзамічний оцет - 2 ст. ложки;
масло оливи - 1 ст. ложка.
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Помідори миємо, розрізаємо навпіл і розкладаємо по покритому пергаментом противеню. Поливаємо маслом скибочки, приправляємо за смаком і запікаємо близько півгодини.
На плоску тарілку викладаємо жменю рукколи, поверх розміщуємо скибочки карамелізованого цибулі, блакитного сиру, горіхів і запечених томатів.
Обсмажуємо яловичі стейки на грилі до досягнення бажаного ступеня готовності, нарізаємо їх і викладаємо поверх салату. Посипаємо блюдо залишилися сиром і поливаємо заправкою.
Інгредієнти:
яловичий стейк - 600 г;
яєчний майонез - 60 г;
хрін - 1 ч. ложка;
авокадо - 1 шт.;
сік лайма - 2 ст. ложки;
крес-салат - 1 жменя;
солодкий перець - 1 шт.;
огірок лівійський - 1 шт.;
томати черрі - 250 г;
лук фіолетовий - 1 шт.
Приготування
Яловичий стейк щедро посипаємо міксом з солі і меленого перцю, а потім обсмажуємо на розпеченому грилі протягом 2 хвилин. Щоб соки не залишили м'ясо при нарізуванні, йому необхідно відпочити близько 10 хвилин.
Тим часом ми встигаємо зайнятися овочами: миємо й нарізаємо огірок, солодкий перець, червоний лук, авокадо , томати і змішуємо їх з салатом. Поверх розкладаємо шматочки яловичини і поливаємо все майонезом з хріном і соком лайма.
Інгредієнти:
Для салату:
рослинне масло - 2 ст. ложки;
стейк - 400 г;
латук - 100 г;
листя м'яти, коріандру - 1 пучок;
бобові паростки - 1 ст.;
томати черрі - 1 ст.;
огірок - 1 шт.;
цибуля червоний - 1 шт.
Для заправки:
соус солодкий чилі - 1/3 ст.;
сік лайма;
рибний соус - 2 ч. ложки;
зубчик часнику - 1 шт.
Приготування
На тарілці змішуємо зелень з нарізаними овочами. Стейк швидко обсмажуємо, нарізаємо і викладаємо поверх овочевий подушки. Поливаємо салат заправкою з суміші двох видів азіатських соусів, соку лайма і розтертого в пасту часнику.
Салат з яловичиною, помідорами і сиром
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Помідори миємо, розрізаємо навпіл і розкладаємо по покритому пергаментом противеню. Поливаємо маслом скибочки, приправляємо за смаком і запікаємо близько півгодини.
На плоску тарілку викладаємо жменю рукколи, поверх розміщуємо скибочки карамелізованого цибулі, блакитного сиру, горіхів і запечених томатів.
Обсмажуємо яловичі стейки на грилі до досягнення бажаного ступеня готовності, нарізаємо їх і викладаємо поверх салату. Посипаємо блюдо залишилися сиром і поливаємо заправкою.
Салат з яловичиною, помідорами та болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Яловичий стейк щедро посипаємо міксом з солі і меленого перцю, а потім обсмажуємо на розпеченому грилі протягом 2 хвилин. Щоб соки не залишили м'ясо при нарізуванні, йому необхідно відпочити близько 10 хвилин.
Тим часом ми встигаємо зайнятися овочами: миємо й нарізаємо огірок, солодкий перець, червоний лук, авокадо , томати і змішуємо їх з салатом. Поверх розкладаємо шматочки яловичини і поливаємо все майонезом з хріном і соком лайма.
Тайський салат з яловичиною і помідорами
Інгредієнти:
Для салату:
Для заправки:
Приготування
На тарілці змішуємо зелень з нарізаними овочами. Стейк швидко обсмажуємо, нарізаємо і викладаємо поверх овочевий подушки. Поливаємо салат заправкою з суміші двох видів азіатських соусів, соку лайма і розтертого в пасту часнику.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з кунжутом
Що може бути простіше і швидше в приготуванні, ніж салати. Варіантів їх створення з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні ми поговоримо про
Салат «Цезар» з помідорами
Салат «Цезар» - один з найулюбленіших і найпопулярніших страв на нашому столі. Класичне поєднання таких інгредієнтів як, курка, сир і салат під
Салат з грінками
Грінки додаються в салат не тільки для смаку, але і для різноманітності текстури страви. У нашій статті ми підібрали цікаві варіанти створення
Пекінський салат з куркою
Сьогодні ми з вами поговоримо про легкий і простий салатик з пекінської капусти з куркою. Така вишукана закуска неодмінно прикрасить будь-який
Салат з яловичиною і грибами
Салат з яловичиною та грибами - смачне і ситне блюдо для святкового столу. І сьогодні ми підкажемо вам кілька цікавих варіантів. А ви вибирайте і
Суп з локшиною і яловичиною
Суп з локшиною і яловичиною - це популярне і ситне блюдо східної кухні, яке без перебільшення оцінять ваші близькі та гості, якщо ви скористаєтеся