Салат з яловичиною і грибами

Салат з яловичиною і смаженими грибами
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо гриби шиітаке пластинами і швидко обсмажуємо на сковороді з додаванням краплі олії. По 3-4 хвилини з кожного боку буде достатньо. Поки гриби на сковороді, запечену яловичину (можна використовувати залишки зі вчорашнього вечері) нарізаємо скибочками максимально можливої тонкощі. На блюдо викладаємо суміш з салатного листя, а в центрі зеленої подушки розміщуємо скибочки яловичини. По краях розкладаємо скибочки грибів і козячого сиру . Поливаємо все бальзаміком, соком лайма і маслом. Про сіль з перцем також не забуваємо.
Салат з відвареної яловичиною і грибами
Листкові салати - це не тільки класичні, у розумінні обивателя, страви, де кожен шар попередньо приготовлених інгредієнтів рясно поливається майонезом. Листковими можна робити і свіжі салати, при цьому їх зручно транспортувати, тому не рідко такі страви стають актуальними для пікніків або в якості перекусу на роботі.
Інгредієнти:
Приготування
Спершу беремося за легку йогуртову заправку. Змішуємо сам йогурт з медом, апельсиновим соком, гострим соусом "Табаско", а також сіллю і меленим кумином. Виливаємо заправку на дно тарілки або контейнера, в якому буде транспортуватися салат. Зверху розподіляємо листя салату упереміж з тертою морквою, тонкими скибочками огірка і четвертинками помідорів черрі. Фінальним шаром викладаємо тонкі шматочки відвареної яловичини. Перед вживанням всі інгредієнти листкового салату з яловичиною і грибами перемішуються.
Салат з яловичиною, грибами і огірками
Інгредієнти:
Приготування
Розжарюємо сковороду з краплею олії і швидко смажимо на ньому яловичину, доводячи до бажаного ступеня готовності. Даємо м'яса відпочити хвилин 15 а потім нарізаємо максимально тонкими скибочками. Огірок ріжемо довгими стрічками, а гриби - пластинами. Печериці абсолютно безпечні, тому цілком можна їх їсти в сирому вигляді, але якщо ви побоюєтеся - швидко обсмажте скибочки на грилі. Змішуємо всі інгредієнти разом і поливаємо соусом з попереднього рецепта, або готуємо просту заправку, змішавши масло і бальзамік за смаком.
Салат з маринованими грибами і яловичиною
Інгредієнти:
Приготування

Також смажимо на грилі і солодкі перці. Коли м'ясо і перці будуть готові, розміщуємо на решітці шматки халумі і готуємо їх по хвилині з кожної сторони.
Змішуємо рукколу і листя базиліка, розміщуємо на них перці, яловичину, мариновані гриби і сир. Поливаємо маслом блюдо, приправляємо сіллю і перцем, а також доповнюємо скибочками гострого перцю (без насіння).
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з печерицями та помідорами
Салати із грибами - це, без сумніву, чудова закуска на будь-якому столі, святковому або буденне. І сьогодні ми поговоримо про салати з печерицями і

Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з

М'ясний салат з грибами
Різновидів м'ясних салатів дуже багато. Вони регулярно прикрашають наші повсякденні і святкові столи. І сьогодні ми поговоримо про м'ясні салати із

Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і

Салат з яловичиною і помідорами
Салат з яловичиною та помідорами - чудове блюдо як для святкового столу, так і повсякденного меню. Давайте розглянемо декілька простих і

Листковий салат з грибами
Листкові салати широко поширені в нашій країні. До їх складу можуть входити різні продукти. За рахунок свого привабливого вигляду вони часто