Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситні і якщо ви вирішили не вважати калорій перед приходом весни, рекомендуємо приготувати салат з яловичини по одному із запропонованих нижче рецептів.
Рецепт салату "Олів'є" з яловичиною
Інгредієнти:
яловичина - 200 г;
солоні огірки - 2 шт.;
картопля - 2 шт.;
консервований горошок - 1 банку;
яйця - 3 шт.;
майонез;
сіль, перець.
Приготування
Яловичину відварюємо (у воду можна покласти пару горошин перцю, лавровий лист, або будь-які запашні трави і використовувати потім готовий бульйон для приготування інших страв). Картоплю і моркву відварюємо "в мундирах" до м'якості, після чого чистимо овочі і ріжемо їх кубиками. Солоні огірки ріжемо аналогічним чином. Яйця відварюємо круто і також нарізаємо кубиками.
Готову яловичину ріжемо соломкою і змішати з овочами і м'ясом, додаємо горошок і заправляємо салат «Олів'є» майонезом.
Рецепт салату "Столичний" з яловичиною
Інгредієнти:
яловичина - 300 г;
крабове м'ясо - 40 г;
маринований огірок -1 шт.;
зелений горошок - 50 г;
картопля - 1 шт.;
відварне яйця - 2 шт.;
майонез.
Приготування
Яловичину відварюємо і нарізаємо соломкою. Крабове м'ясо ріжемо кубиками, аналогічним чином подрібнюємо маринований огірок, картопля і яйця. Змішуємо підготовлені інгредієнти з зеленим горошком і заправляємо майонезом.
Рецепт салату "Купецький" з яловичиною
Інгредієнти:
відварна яловичина - 150 г;
яйця - 2 шт.;
мариновані шампіньйони - 70 г;
твердий сир - 80 г;
майонез.
Приготування
Яйця і сир нарізаємо невеликими кубиками, а мариновані гриби і яловичину - соломкою. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат майонезом.
Рецепт салату "Обжорка" з яловичиною
Інгредієнти:
відварна яловичина - 500 г;
солоні огірки - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
рослинна олія;
сіль, перець;
майонез.
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі разом з морквою. Огірок нарізаємо кубиками і віджимаємо від надлишків вологи. Яловичину ріжемо соломкою. Змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і додаємо майонез.
Рецепт салату "Загадка" з яловичиною
Інгредієнти:
дайкон - 1 шт.;
морква - 1 шт.;
ріпчаста цибуля - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
відварна яловичина - 230 г;
яйця - 2 шт.;
сіль, перець;
зелень;
майонез.
Приготування
Редьку і моркву натираємо і віджимаємо від надлишків соку. Кільця ріпчастої цибулі смажимо до золотистого кольору. Яйця збиваємо з 2 ст. ложками води і смажимо тонкі млинчики, готові млинчики ріжемо на тонку локшину. Яловичину розбираємо на волокна. Змішуємо майонез з часником і заправляємо всі підготовлені інгредієнти.
М'ясний салат "Татарський" з яловичиною
Інгредієнти:
яловичина - 200 г;
морква - 1 шт.;
капуста - 200 г;
картопля - 2 шт.;
буряк - 1 шт.;
червоний цибуля - 1 шт.;
зелень;
сіль, перець;
майонез.
Приготування
Всі інгредієнти нарізаємо соломкою. Капусту для зручності тонко шаткуємо, а можна порізати цибулю кільцями. Моркву можна попередньо замаринувати по-корейськи. Соломку картоплі обсмажуємо на рослинній олії до м'якості і викладаємо всі інгредієнти на велике блюдо. У центр блюда наливаємо майонез і подаємо салат до столу.
Тайський салат з яловичиною
Інгредієнти:
сік лайма - 1 1/2 ст. ложки;
цукор - 1 ст. ложка;
рибний соус - 1 ст. ложка;
кунжутне масло - 1 ст. ложка;
соєвий соус - 1 ч. ложка;
тертий імбир - 2 ч. ложки;
часник - 1 зубчик;
відварна яловичина - 600 г;
огірок - 2 шт.;
томати - 200 г;
червоний цибуля - 1 шт.;
чилі - за смаком;
м'ята, коріандр - за смаком.
Приготування
Змішуємо перші 7 інгредієнтів разом для заправки. Овочі і м'ясо нарізаємо довільно і поливаємо отриманим соусом. Прикрашаємо салат свіжою зеленню.
Рецепт салату "Олів'є" з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину відварюємо (у воду можна покласти пару горошин перцю, лавровий лист, або будь-які запашні трави і використовувати потім готовий бульйон для приготування інших страв). Картоплю і моркву відварюємо "в мундирах" до м'якості, після чого чистимо овочі і ріжемо їх кубиками. Солоні огірки ріжемо аналогічним чином. Яйця відварюємо круто і також нарізаємо кубиками.
Готову яловичину ріжемо соломкою і змішати з овочами і м'ясом, додаємо горошок і заправляємо салат «Олів'є» майонезом.
Рецепт салату "Столичний" з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину відварюємо і нарізаємо соломкою. Крабове м'ясо ріжемо кубиками, аналогічним чином подрібнюємо маринований огірок, картопля і яйця. Змішуємо підготовлені інгредієнти з зеленим горошком і заправляємо майонезом.
Рецепт салату "Купецький" з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Яйця і сир нарізаємо невеликими кубиками, а мариновані гриби і яловичину - соломкою. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо салат майонезом.
Рецепт салату "Обжорка" з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Ріпчасту цибулю нарізаємо тонкими кільцями й обсмажуємо на рослинному маслі разом з морквою. Огірок нарізаємо кубиками і віджимаємо від надлишків вологи. Яловичину ріжемо соломкою. Змішуємо всі інгредієнти, приправляємо за смаком і додаємо майонез.
Рецепт салату "Загадка" з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Редьку і моркву натираємо і віджимаємо від надлишків соку. Кільця ріпчастої цибулі смажимо до золотистого кольору. Яйця збиваємо з 2 ст. ложками води і смажимо тонкі млинчики, готові млинчики ріжемо на тонку локшину. Яловичину розбираємо на волокна. Змішуємо майонез з часником і заправляємо всі підготовлені інгредієнти.
М'ясний салат "Татарський" з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Всі інгредієнти нарізаємо соломкою. Капусту для зручності тонко шаткуємо, а можна порізати цибулю кільцями. Моркву можна попередньо замаринувати по-корейськи. Соломку картоплі обсмажуємо на рослинній олії до м'якості і викладаємо всі інгредієнти на велике блюдо. У центр блюда наливаємо майонез і подаємо салат до столу.
Тайський салат з яловичиною
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо перші 7 інгредієнтів разом для заправки. Овочі і м'ясо нарізаємо довільно і поливаємо отриманим соусом. Прикрашаємо салат свіжою зеленню.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з горошком і ковбасою
Будь-який святковий стіл, та й не тільки, завжди прикрашають різноманітні салати, варіантів, приготування яких досить багато. І сьогодні ми зробили
Рецепт салату "Обжорка" з грибами
Салат «Обжорка» - це чудове рішення для святкового столу, коли зовсім не хочеться рахувати калорії. І сьогодні ми розповімо, як його зробити з
Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
Салат «Обжорка» з яловичиною
Салат «Обжорка» не дарма отримав таку назву, коли спробуєш хоч трошки, зупинитися дуже складно! «Обжорка» з яловичиною виходить дуже ситним та
Кальмаровий салат
Салати з морепродуктів завжди користуються великою популярністю, завдяки вишуканому смаку і своєї ситності. Чудово виходять такі салати з кальмарами.
Салат Олів'є з куркою
Олів'є - це завжди смачно Який салат можна назвати більш популярним у нашій країні, ніж олів'є? Без нього святковий стіл здається порожнім, так і у