Салат з яловичиною і перцем
Салат з яловичиною і солодким перцем - цікаве і смачне блюдо для тих, хто правильно харчується і піклується про фігуру. Готується воно дуже легко і просто.
Інгредієнти:
відварна яловичина - 300 г;
помідор - 2 шт.;
перець болгарський - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
олія рослинна;
спеції і зелень.
Приготування
Всі інгредієнти заздалегідь готуємо: відварну яловичину шаткуємо кубиками, або поділяємо на волокна. Солодкий болгарський перчик обробляємо і ріжемо тонкою соломкою. Помідори промиваємо і рубаємо кубиками. Цибуля кришимо півкільцями, а зелень дрібно шаткуємо. Потім все це з'єднуємо в салатнику, перемішуємо, солимо, посипаємо перцем за смаком і заправляємо маслом.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 300 г;
гриби мариновані - 200 г;
перець болгарський - 1 шт.;
маринований огірок - 3 шт.;
зелена цибуля;
соус соєвий - 1 ст. ложка;
олія рослинна;
спеції.
Приготування
Яловичину промиваємо, нарізаємо середніми шматочками і підсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до готовності. У цей час нарізаємо шматочками мариновані гриби . Перець очищаємо від насіння і шаткуємо квадратами, а огірки рубаємо кубиками. Коли яловичина обсмажиться, перекладаємо її на тарілку і даємо трохи охолонути. Потім додаємо всі інгредієнти перемішуємо, заправляємо рослинним маслом і поливаємо соєвим соусом . Солимо, перчимо страву за смаком і трохи збризкуємо лимонним соком. Перед подачею на стіл посипаємо салат дрібно нашаткованою зеленою цибулею.
Інгредієнти:
болгарський червоний перець - 1 шт.;
яловичина - 500 г;
помідор - 2 шт.;
мариновані корнішони - 15 шт.;
горошок консервований - 5 ст. ложок;
цибулина - 2 шт.;
майонез;
цибуля зелена - для прикраси;
спеції, лавровий листочок.
Приготування
Вирізку гарненько промиваємо і відварюємо до м'якості в киплячій воді разом з однією очищеної цибулинкою, лавровими листочками, сіллю, гвоздикою і запашним перцем. Потім охолоджуємо її і нарізаємо м'ясо тонкою соломкою. Помідори і болгарський перчик промиваємо, очищаємо від насіння і шаткуємо вузькими скибочками, корнішони нарізаємо кружечками, а залишився цибуля - півкільцями.
Складаємо все в миску, додаємо консервований горошок, заправляємо майонезом, підсолюємо і ретельно перемішуємо. Зверху посипаємо подрібненою зеленою цибулькою і подаємо до столу.
Салат з яловичиною, помідорами і перцем
Інгредієнти:
Приготування
Всі інгредієнти заздалегідь готуємо: відварну яловичину шаткуємо кубиками, або поділяємо на волокна. Солодкий болгарський перчик обробляємо і ріжемо тонкою соломкою. Помідори промиваємо і рубаємо кубиками. Цибуля кришимо півкільцями, а зелень дрібно шаткуємо. Потім все це з'єднуємо в салатнику, перемішуємо, солимо, посипаємо перцем за смаком і заправляємо маслом.
Салат з перцем, яловичиною і огірком
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину промиваємо, нарізаємо середніми шматочками і підсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до готовності. У цей час нарізаємо шматочками мариновані гриби . Перець очищаємо від насіння і шаткуємо квадратами, а огірки рубаємо кубиками. Коли яловичина обсмажиться, перекладаємо її на тарілку і даємо трохи охолонути. Потім додаємо всі інгредієнти перемішуємо, заправляємо рослинним маслом і поливаємо соєвим соусом . Солимо, перчимо страву за смаком і трохи збризкуємо лимонним соком. Перед подачею на стіл посипаємо салат дрібно нашаткованою зеленою цибулею.
Салат з яловичиною і болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Вирізку гарненько промиваємо і відварюємо до м'якості в киплячій воді разом з однією очищеної цибулинкою, лавровими листочками, сіллю, гвоздикою і запашним перцем. Потім охолоджуємо її і нарізаємо м'ясо тонкою соломкою. Помідори і болгарський перчик промиваємо, очищаємо від насіння і шаткуємо вузькими скибочками, корнішони нарізаємо кружечками, а залишився цибуля - півкільцями.
Складаємо все в миску, додаємо консервований горошок, заправляємо майонезом, підсолюємо і ретельно перемішуємо. Зверху посипаємо подрібненою зеленою цибулькою і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат «Сільський» - рецепт
Салат «Сільський» - просте і ситне блюдо, яке готується дуже швидко. Для того щоб зробити цю страву до вечері вам не доведеться довго стояти біля
Салат з яловичиною - рецепт
М'ясні салати завжди відрізняються надзвичайної ситністю. І сьогодні ми поговоримо про різних варіантах створення салатів з яловичиною. Знайомимося з
Салат з болгарським перцем - рецепт
Салатик з болгарським перцем - відмінний варіант для святкового або буденного столу. Таке цікаве блюдо неодмінно оцінять ваші домочадці. А
Салат «Ніжність» з грибами
Салати є прикрасою будь-якого столу. Варіантів їх приготування досить багато. І зараз ми підкажемо рецепти дивовижного страви - салат «Ніжність» з
Яловичина з капустою
Яловичина з капустою - відмінне ситне блюдо, яке поєднує в собі одночасно і закуску і гарнір. Пропонуємо вам спробувати це чудове страву і
Яловичина з солодким перцем
Пісне м'ясо з овочами - на думку сучасних дієтологів одне із самих здорових поєднань. І сьогодні мова піде про смачні рецепти приготування яловичини