Вернуться назад Распечатать

Салат з яловичиною і перцем

Салат з яловичиною і перцем
Салат з яловичиною і солодким перцем - цікаве і смачне блюдо для тих, хто правильно харчується і піклується про фігуру. Готується воно дуже легко і просто.

Салат з яловичиною, помідорами і перцем


Інгредієнти:

  • відварна яловичина - 300 г;

  • помідор - 2 шт.;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • спеції і зелень.


  • Приготування
    Всі інгредієнти заздалегідь готуємо: відварну яловичину шаткуємо кубиками, або поділяємо на волокна. Солодкий болгарський перчик обробляємо і ріжемо тонкою соломкою. Помідори промиваємо і рубаємо кубиками. Цибуля кришимо півкільцями, а зелень дрібно шаткуємо. Потім все це з'єднуємо в салатнику, перемішуємо, солимо, посипаємо перцем за смаком і заправляємо маслом.

    Салат з перцем, яловичиною і огірком


    Інгредієнти:

  • м'якоть яловичини - 300 г;

  • гриби мариновані - 200 г;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • маринований огірок - 3 шт.;

  • зелена цибуля;

  • соус соєвий - 1 ст. ложка;

  • олія рослинна;

  • спеції.


  • Приготування
    Яловичину промиваємо, нарізаємо середніми шматочками і підсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до готовності. У цей час нарізаємо шматочками мариновані гриби . Перець очищаємо від насіння і шаткуємо квадратами, а огірки рубаємо кубиками. Коли яловичина обсмажиться, перекладаємо її на тарілку і даємо трохи охолонути. Потім додаємо всі інгредієнти перемішуємо, заправляємо рослинним маслом і поливаємо соєвим соусом . Солимо, перчимо страву за смаком і трохи збризкуємо лимонним соком. Перед подачею на стіл посипаємо салат дрібно нашаткованою зеленою цибулею.

    Салат з яловичиною і болгарським перцем


    Інгредієнти:

  • болгарський червоний перець - 1 шт.;

  • яловичина - 500 г;

  • помідор - 2 шт.;

  • мариновані корнішони - 15 шт.;

  • горошок консервований - 5 ст. ложок;

  • цибулина - 2 шт.;

  • майонез;

  • Салат з яловичиною і перцем

  • цибуля зелена - для прикраси;

  • спеції, лавровий листочок.


  • Приготування
    Вирізку гарненько промиваємо і відварюємо до м'якості в киплячій воді разом з однією очищеної цибулинкою, лавровими листочками, сіллю, гвоздикою і запашним перцем. Потім охолоджуємо її і нарізаємо м'ясо тонкою соломкою. Помідори і болгарський перчик промиваємо, очищаємо від насіння і шаткуємо вузькими скибочками, корнішони нарізаємо кружечками, а залишився цибуля - півкільцями.
    Складаємо все в миску, додаємо консервований горошок, заправляємо майонезом, підсолюємо і ретельно перемішуємо. Зверху посипаємо подрібненою зеленою цибулькою і подаємо до столу.