Салат з яловичиною і солодким перцем - цікаве і смачне блюдо для тих, хто правильно харчується і піклується про фігуру. Готується воно дуже легко і просто.
Салат з яловичиною, помідорами і перцем
Інгредієнти: відварна яловичина - 300 г; помідор - 2 шт.; перець болгарський - 1 шт.; цибулина - 1 шт.; олія рослинна; спеції і зелень. Приготування Всі інгредієнти заздалегідь готуємо: відварну яловичину шаткуємо кубиками, або поділяємо на волокна. Солодкий болгарський перчик обробляємо і ріжемо тонкою соломкою. Помідори промиваємо і рубаємо кубиками. Цибуля кришимо півкільцями, а зелень дрібно шаткуємо. Потім все це з'єднуємо в салатнику, перемішуємо, солимо, посипаємо перцем за смаком і заправляємо маслом.
Салат з перцем, яловичиною і огірком
Інгредієнти: м'якоть яловичини - 300 г; гриби мариновані - 200 г; перець болгарський - 1 шт.; маринований огірок - 3 шт.; зелена цибуля; соус соєвий - 1 ст. ложка; олія рослинна; спеції. Приготування Яловичину промиваємо, нарізаємо середніми шматочками і підсмажуємо в невеликій кількості рослинного масла до готовності. У цей час нарізаємо шматочками мариновані гриби . Перець очищаємо від насіння і шаткуємо квадратами, а огірки рубаємо кубиками. Коли яловичина обсмажиться, перекладаємо її на тарілку і даємо трохи охолонути. Потім додаємо всі інгредієнти перемішуємо, заправляємо рослинним маслом і поливаємо соєвим соусом . Солимо, перчимо страву за смаком і трохи збризкуємо лимонним соком. Перед подачею на стіл посипаємо салат дрібно нашаткованою зеленою цибулею.
Салат з яловичиною і болгарським перцем
Інгредієнти: болгарський червоний перець - 1 шт.; яловичина - 500 г; помідор - 2 шт.; мариновані корнішони - 15 шт.; горошок консервований - 5 ст. ложок; цибулина - 2 шт.; майонез; цибуля зелена - для прикраси; спеції, лавровий листочок. Приготування Вирізку гарненько промиваємо і відварюємо до м'якості в киплячій воді разом з однією очищеної цибулинкою, лавровими листочками, сіллю, гвоздикою і запашним перцем. Потім охолоджуємо її і нарізаємо м'ясо тонкою соломкою. Помідори і болгарський перчик промиваємо, очищаємо від насіння і шаткуємо вузькими скибочками, корнішони нарізаємо кружечками, а залишився цибуля - півкільцями.
Складаємо все в миску, додаємо консервований горошок, заправляємо майонезом, підсолюємо і ретельно перемішуємо. Зверху посипаємо подрібненою зеленою цибулькою і подаємо до столу.