Салат з болгарським перцем - рецепт
Пропонуємо вам приготувати цікавий і смачний салатик з болгарським перцем, який навіть морозними зиязиками днями, нагадає вам про майбутню весну.
Інгредієнти:
консервована червона квасоля - 1 ст.;
болгарський перець - 1 шт.;
цибулина - 05 шт.;
часник - 1 зубчик
листя салату;
маслини без кісточок - 200 г;
олія оливкова - 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати салат з болгарським перцем. Отже, з консервованої квасолі і маслин обережно зливаємо рідину. Потім маслини розрізаємо на половинки, перець обробляємо, нарізаємо кубиками, цибулю шаткуємо, а часник подрібнюємо. Складаємо всі інгредієнти в глибокий салатник, додаємо салатні листя, заправляємо оливковою маслом і підсолюємо за смаком. Все добре перемішуємо і подаємо готовий салат до столу.
Інгредієнти:
куряча шинка - 300 г;
свіжий огірок - 1 шт.;
болгарський перець - 1 шт.;
консервовані шампіньйони - 200 г;
сир - 100 г;
чорнослив - 5 шт.;
яйце - 3 шт.;
майонез і зелень.
Приготування
Для початку нам необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього свіжий огірок, шинку і болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою. Консервовані гриби подрібнюємо пластинами, а яйця відварюємо круто, остуджуємо і чистимо. Потім сир з яйцями натираємо на тертці. Чорнослив обдаємо окропом, видаляємо кісточку і нарізаємо соломкою. Тепер з'єднуємо всі підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом, перемішуємо, посипаємо посіченою зеленню і подаємо на стіл.
Інгредієнти:
помідор - 2 шт.;
м'якоть яловичини - 400 г;
перець болгарський - 1 шт.;
часник - 4 зубчики;
олія оливкова - 4 ст. ложки;
соєвий соус - 2 ст. ложки;
сир - 100 г;
бальзамічний оцет - 1 ч. ложка;
спеції;
зелень петрушки.
Приготування
Яловичину відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо, нарізаємо м'ясо дрібної соломкою і перекладаємо в салатник. Часник чистимо, подрібнюємо, пересипаємо в невелику пиалку, додаємо сіль, чорний перчик і заливаємо оливковою маслом. Додаємо трохи бальзамічного оцту, соєвого соусу, перемішуємо і даємо заправці настоятися протягом 10 хвилин.
Не гаючи часу, обробляємо болгарський перчик, промиваємо його і шаткуємо тонкою соломкою, попередньо витягнувши все насіння. Тепер перекладаємо його до м'яса, заливаємо заправкою і ретельно перемішуємо. Додаємо подрібнені томати, посічену зелень петрушки, посипаємо натертим сиром і подаємо готовий салат на стіл!
Рецепт салату з болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Давайте розберемося, як приготувати салат з болгарським перцем. Отже, з консервованої квасолі і маслин обережно зливаємо рідину. Потім маслини розрізаємо на половинки, перець обробляємо, нарізаємо кубиками, цибулю шаткуємо, а часник подрібнюємо. Складаємо всі інгредієнти в глибокий салатник, додаємо салатні листя, заправляємо оливковою маслом і підсолюємо за смаком. Все добре перемішуємо і подаємо готовий салат до столу.
Салат «Боярський» з болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Для початку нам необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього свіжий огірок, шинку і болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою. Консервовані гриби подрібнюємо пластинами, а яйця відварюємо круто, остуджуємо і чистимо. Потім сир з яйцями натираємо на тертці. Чорнослив обдаємо окропом, видаляємо кісточку і нарізаємо соломкою. Тепер з'єднуємо всі підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом, перемішуємо, посипаємо посіченою зеленню і подаємо на стіл.
Салат з яловичини з болгарським перцем
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо, нарізаємо м'ясо дрібної соломкою і перекладаємо в салатник. Часник чистимо, подрібнюємо, пересипаємо в невелику пиалку, додаємо сіль, чорний перчик і заливаємо оливковою маслом. Додаємо трохи бальзамічного оцту, соєвого соусу, перемішуємо і даємо заправці настоятися протягом 10 хвилин.
Не гаючи часу, обробляємо болгарський перчик, промиваємо його і шаткуємо тонкою соломкою, попередньо витягнувши все насіння. Тепер перекладаємо його до м'яса, заливаємо заправкою і ретельно перемішуємо. Додаємо подрібнені томати, посічену зелень петрушки, посипаємо натертим сиром і подаємо готовий салат на стіл!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з шинкою
Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте
Салат з кириешки і квасолею
Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
Салат з шинкою і квасолею
Салат з шинкою і квасолею готуватися досить швидко і просто, а виходить ситним та смачним. Давайте розберемо кілька цікавих варіантів створення цього
Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
Салат «Нептун» з кальмарами
Салат «Нептун» з кальмарами - ніжне і пікантне за смаком страва, завдяки наявності в ньому різних морепродуктів. Давайте розберемо кілька варіантів
Салат з консервованої квасолею
У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З