Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Салат з болгарським перцем - рецепт

Салат з болгарським перцем - рецепт

22-03-2015, 16:39
2 918
Салат з болгарським перцем - рецепт
Пропонуємо вам приготувати цікавий і смачний салатик з болгарським перцем, який навіть морозними зиязиками днями, нагадає вам про майбутню весну.

Рецепт салату з болгарським перцем


Інгредієнти:

  • консервована червона квасоля - 1 ст.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • цибулина - 05 шт.;

  • часник - 1 зубчик

  • листя салату;

  • маслини без кісточок - 200 г;

  • олія оливкова - 3 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати салат з болгарським перцем. Отже, з консервованої квасолі і маслин обережно зливаємо рідину. Потім маслини розрізаємо на половинки, перець обробляємо, нарізаємо кубиками, цибулю шаткуємо, а часник подрібнюємо. Складаємо всі інгредієнти в глибокий салатник, додаємо салатні листя, заправляємо оливковою маслом і підсолюємо за смаком. Все добре перемішуємо і подаємо готовий салат до столу.

    Салат «Боярський» з болгарським перцем


    Інгредієнти:

  • куряча шинка - 300 г;

  • свіжий огірок - 1 шт.;

  • болгарський перець - 1 шт.;

  • консервовані шампіньйони - 200 г;

  • сир - 100 г;

  • чорнослив - 5 шт.;

  • яйце - 3 шт.;

  • майонез і зелень.


  • Приготування
    Для початку нам необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього свіжий огірок, шинку і болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою. Консервовані гриби подрібнюємо пластинами, а яйця відварюємо круто, остуджуємо і чистимо. Потім сир з яйцями натираємо на тертці. Чорнослив обдаємо окропом, видаляємо кісточку і нарізаємо соломкою. Тепер з'єднуємо всі підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом, перемішуємо, посипаємо посіченою зеленню і подаємо на стіл.

    Салат з яловичини з болгарським перцем


    Інгредієнти:

  • помідор - 2 шт.;

  • м'якоть яловичини - 400 г;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • часник - 4 зубчики;

  • олія оливкова - 4 ст. ложки;

  • соєвий соус - 2 ст. ложки;

  • сир - 100 г;

  • бальзамічний оцет - 1 ч. ложка;

  • спеції;

  • зелень петрушки.


  • Приготування
    Яловичину відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо, нарізаємо м'ясо дрібної соломкою і перекладаємо в салатник.
    Салат з болгарським перцем - рецепт
    Часник чистимо, подрібнюємо, пересипаємо в невелику пиалку, додаємо сіль, чорний перчик і заливаємо оливковою маслом. Додаємо трохи бальзамічного оцту, соєвого соусу, перемішуємо і даємо заправці настоятися протягом 10 хвилин.
    Не гаючи часу, обробляємо болгарський перчик, промиваємо його і шаткуємо тонкою соломкою, попередньо витягнувши все насіння. Тепер перекладаємо його до м'яса, заливаємо заправкою і ретельно перемішуємо. Додаємо подрібнені томати, посічену зелень петрушки, посипаємо натертим сиром і подаємо готовий салат на стіл!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з шинкою
    Салат з шинкою
    Буженина - це запечене спеціальним способом м'ясо. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити салат з нею. Читайте наші корисні рецепти і готуйте
    Салат з кириешки і квасолею
    Салат з кириешки і квасолею
    Не знаєте такого смачненького і быстренького зробити на вечерю? Пропонуємо дуже просте рішення - салатик з кириешки і квасолею, який не вимагає
    Салат з шинкою і квасолею
    Салат з шинкою і квасолею
    Салат з шинкою і квасолею готуватися досить швидко і просто, а виходить ситним та смачним. Давайте розберемо кілька цікавих варіантів створення цього
    Салат з яловичиною і перцем
    Салат з яловичиною і перцем
    М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
    Салат «Нептун» з кальмарами
    Салат «Нептун» з кальмарами
    Салат «Нептун» з кальмарами - ніжне і пікантне за смаком страва, завдяки наявності в ньому різних морепродуктів. Давайте розберемо кілька варіантів
    Салат з консервованої квасолею
    Салат з консервованої квасолею
    У зиязикай період брак свіжих овочів нам на допомогу приходять консервовані. Якщо у ваших запасах є консервована квасоля - вам дуже пощастило! З