Пропонуємо вам приготувати цікавий і смачний салатик з болгарським перцем, який навіть морозними зиязиками днями, нагадає вам про майбутню весну.
Рецепт салату з болгарським перцем
Інгредієнти: консервована червона квасоля - 1 ст.; болгарський перець - 1 шт.; цибулина - 05 шт.; часник - 1 зубчик листя салату; маслини без кісточок - 200 г; олія оливкова - 3 ст. ложки; спеції. Приготування Давайте розберемося, як приготувати салат з болгарським перцем. Отже, з консервованої квасолі і маслин обережно зливаємо рідину. Потім маслини розрізаємо на половинки, перець обробляємо, нарізаємо кубиками, цибулю шаткуємо, а часник подрібнюємо. Складаємо всі інгредієнти в глибокий салатник, додаємо салатні листя, заправляємо оливковою маслом і підсолюємо за смаком. Все добре перемішуємо і подаємо готовий салат до столу.
Салат «Боярський» з болгарським перцем
Інгредієнти: куряча шинка - 300 г; свіжий огірок - 1 шт.; болгарський перець - 1 шт.; консервовані шампіньйони - 200 г; сир - 100 г; чорнослив - 5 шт.; яйце - 3 шт.; майонез і зелень. Приготування Для початку нам необхідно підготувати всі інгредієнти. Для цього свіжий огірок, шинку і болгарський перець нарізаємо тонкою соломкою. Консервовані гриби подрібнюємо пластинами, а яйця відварюємо круто, остуджуємо і чистимо. Потім сир з яйцями натираємо на тертці. Чорнослив обдаємо окропом, видаляємо кісточку і нарізаємо соломкою. Тепер з'єднуємо всі підготовлені інгредієнти, заправляємо майонезом, перемішуємо, посипаємо посіченою зеленню і подаємо на стіл.
Салат з яловичини з болгарським перцем
Інгредієнти: помідор - 2 шт.; м'якоть яловичини - 400 г; перець болгарський - 1 шт.; часник - 4 зубчики; олія оливкова - 4 ст. ложки; соєвий соус - 2 ст. ложки; сир - 100 г; бальзамічний оцет - 1 ч. ложка; спеції; зелень петрушки. Приготування Яловичину відварюємо в підсоленій воді, остуджуємо, нарізаємо м'ясо дрібної соломкою і перекладаємо в салатник.
Часник чистимо, подрібнюємо, пересипаємо в невелику пиалку, додаємо сіль, чорний перчик і заливаємо оливковою маслом. Додаємо трохи бальзамічного оцту, соєвого соусу, перемішуємо і даємо заправці настоятися протягом 10 хвилин.
Не гаючи часу, обробляємо болгарський перчик, промиваємо його і шаткуємо тонкою соломкою, попередньо витягнувши все насіння. Тепер перекладаємо його до м'яса, заливаємо заправкою і ретельно перемішуємо. Додаємо подрібнені томати, посічену зелень петрушки, посипаємо натертим сиром і подаємо готовий салат на стіл!