Яловичина з солодким перцем

Салат з яловичиною, болгарським перцем і помідорами
Інгредієнти:
Приготування
Попередньо відварену в підсоленій воді яловичину нарізаємо брусочками, цибулю - півкільцями, перець - соломкою, а помідори кубиками. Дрібно рубаємо зелень. Змішуємо всі складові. Приправляємо його сіллю, перцем і оливковою олією. Ну ось і все, салат з яловичиною готовий!
Тушкована яловичина з болгарським перцем в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими скибочками упоперек волокон. З лимона і лайма видавлюємо сік, додаємо пропущений через прес часник і дуже дрібно покришену перець чилі (насіння обов'язково видаляємо). Змішуємо, солимо і заливаємо цим маринадом підготовлену яловичину. Залишаємо на півгодини.
А коли пройде зазначений час, наливаємо в чашу мультиварки трохи олії, завантажуємо в неї м'ясо разом з маринадом і доливаємо води, щоб повністю покрило. Закриваємо кришкою і готуємо на режимі «Гасіння», встановивши таймер на 30 хвилин. Потім додаємо овочі - крупною соломкою болгарський перець і цибулю півкільцями. Солимо, перчимо до смаку і тушкуємо ще півгодини. Готову яловичину з перцем можна подавати з будь-яким гарніром, а можна просто загорнути в тонкий лаваш - вийти імпровізована домашня шаурма . Дуже смачно!
Яловичина, смажена з болгарським перцем по-китайськи
Інгредієнти:
Приготування
Для початку замаринуем м'ясо. Яловичину промиваємо та нарізаємо брусочками однакової довжини і товщини. Трохи солимо і перчимо. Заливаємо сумішшю оцту, 4-х ложок соєвого соусу і 3-х зубчиків часнику, пропущених через прес. Залишаємо м'ясо хвилин на 40.
А тим часом приготуємо заправку для яловичини по-китайськи. Видавлюємо через прес часник, додаємо до нього червоний перець і заливаємо все соєвим соусом, перемішуємо.
У глибоку сковороду (бажано вок) наливаємо приблизно на 2 пальці олії і розігріваємо, поки воно не почне злегка диміти. Промаринованную яловичину гарненько обвалюємо в крохмалі і викладаємо в один шар у шипляче масло. Смажимо хвилин 7-10 до

Виловлюємо підсмажені шматочки шумівкою, а на їх місце відправляємо накрошенние соломкою болгарський перець і цибулю півкільцями. Витримуємо на вогні, активно помішуючи, 2 хвилини. Потім виуживаем до м'яса, а на сковороді ще пару хвилин обсмажуємо квасолю.
Змішуємо яловичину з овочами і заправляємо її заздалегідь приготовленим соусом. Яловичина з перцем по-китайськи готова! Але якщо хочете подати це блюдо гарячим, то моєму розігріваємо сковороду і в ньому страва не більше 3-х хвилин, інакше підгорить часник. В кінці посипаємо кунжутом.
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і

Яловичина у вині
Яловичина, приготована у вині, набуває не тільки чудовий аромат, але і яскравий насичений колір. І якщо у вас намічається торжество, то таке вишукане

Смажена яловичина з цибулею
Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з

Яловичина в кисло солодкому соусі
Яловичина в кисло-солодкому соусі - досить оригінальне і вишукане блюдо, приготувавши яке, ви неодмінно викличете інтерес і захоплення у гостей.

Яловичина, смажена на сковороді
Яловиче м'ясо виходить смачнішим після запікання в духовці або гасіння в казані. Але якщо немає часу чекати кілька годин, а хочеться чогось

Яловичина по-китайськи
Яловичина, приготована в китайському стилі, виходить чудово соковитою, неймовірно м'якою і ароматною. Пропонуємо вам кілька рецептів цієї дивовижної