Яловичина по-китайськи
Яловичина, приготована в китайському стилі, виходить чудово соковитою, неймовірно м'якою і ароматною. Пропонуємо вам кілька рецептів яловичини по-китайськи, а ви самі виберіть, який вам більше до душі.
Інгредієнти:
м'ясо яловиче - 800 г;
імбир свіжий - 2 ч. ложки;
цибулина - 1 шт.;
зелена цибуля - за смаком;
солодкий болгарський перець - 2 шт.;
свіжі печериці - 4 шт.;
часник - 4 зубчики;
рослинне масло - 2 ч. ложки.
Для маринаду:
бальзамік - 2 ч. ложки;
соус соєвий - 150 мл;
рослинне масло - 2 ч. ложки;
вода - 200 мл;
крохмаль - 2 ч. ложки.
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати яловичину по-китайськи. В окрему посудину наливаємо воду, висипаємо крохмаль, розмішуємо, вливаємо соєвий соус , бальзамік, рослинне масло і всипаємо цукор. Яловиче м'ясо промиваємо, нарізаємо м'ясо тонкими смужками і відправляємо до маринаду приблизно на 30 хвилин. У сковороду наливаємо масло і розігріваємо його на сильному вогні.
Часник очистити, дрібно шаткуємо пластинами, відправляємо на сковороду разом з імбиром, натертим на дрібну тертку. Зелений цибулька промиваємо, рубаємо і теж викладаємо на сковороду для прожарювання. Все перемішуємо і пасеруємо до рум'яної скоринки. Далі знімаємо з вогню і перекладаємо обжарку в окрему мисочку. У це ж масло перекладаємо яловиче замариноване м'ясо і обсмажуємо до рум'яного кольору, постійно перемішуючи.
На окремій сковороді пасеруємо подрібнені печериці і порізаний півкільцями білий цибулю. Далі викладаємо порубаний шматочками болгарський перчик і обсмажуємо до готовності. Потім додаємо до овочів м'ясо, обсмажений часник з імбиром, заливаємо все маринадом і тушкуємо ще 5 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, накриваємо блюдо кришкою і залишаємо яловичину з перцем по-китайськи на 5-10 хвилин, щоб все добре просочилося.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 600 г;
цибулина - 2 шт.;
помідори - 4 шт.;
рослинна олія;
корінь імбиру.
Для маринаду:
крохмаль - 1 ст. ложка;
спеції;
соєвий соус - 2 ст. ложки.
Приготування
Для приготування маринаду змішуємо соєвий соус з крохмалем і спеціями. Яловичину нарізаємо брусочками, покласти в маринад і залишаємо на 15-20 хвилин. З помідорів знімаємо шкірку, шаткуємо їх часточками. Корінь імбиру і цибулину очистити і подрібнюємо. Потім обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки на сильному вогні і перекладаємо його в мисочку. На цьому ж маслечко пасеруємо підготовлені овочі, а потім повертаємо яловичину і тушкуємо все разом ще 5 хвилин при закритій кришці. Яловичина з цибулею по-китайськи готова! До такого м'яса в ароматному соусі відмінно підійде на гарнір розсипчастий рис.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 500 г;
рисова локшина - 50 г;
цибулина - 1 шт.;
часник - 2 зубчики;
болгарський перець - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
пекінська капуста - 100 г;
перець чилі - за смаком;
кунжутне насіння;
соєвий соус - 50 мл;
лимонний сік.
Приготування
М'ясо споліскують водою, промаківающімі паперовим рушником і тонко нарізаємо на скибочки. Цибулю і часник чистимо і дрібно рубаємо. Помідори, болгарський перчик і пекінську капусту шаткуємо смужками. Тепер викладаємо яловичину на розпечену сковороду і обсмажуємо на оливковій маслечко 3-4 хвилинки. Потім додаємо цибулю, помідори, перчик і капусту. Тушкуємо все разом, помішуючи, не збавляючи вогонь.
В самому кінці приправляємо блюдо спеціями, кладемо часник, перець чилі, вливаємо соєвий соус і перемішуємо. Рисову локшину відварюємо по інструкції, викладаємо на тарілку, а зверху покриваємо приготовленої смаженої яловичиною по-китайськи. Все перемішуємо і подаємо.
Гостра яловичина по-китайськи
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Зараз розповімо, як приготувати яловичину по-китайськи. В окрему посудину наливаємо воду, висипаємо крохмаль, розмішуємо, вливаємо соєвий соус , бальзамік, рослинне масло і всипаємо цукор. Яловиче м'ясо промиваємо, нарізаємо м'ясо тонкими смужками і відправляємо до маринаду приблизно на 30 хвилин. У сковороду наливаємо масло і розігріваємо його на сильному вогні.
Часник очистити, дрібно шаткуємо пластинами, відправляємо на сковороду разом з імбиром, натертим на дрібну тертку. Зелений цибулька промиваємо, рубаємо і теж викладаємо на сковороду для прожарювання. Все перемішуємо і пасеруємо до рум'яної скоринки. Далі знімаємо з вогню і перекладаємо обжарку в окрему мисочку. У це ж масло перекладаємо яловиче замариноване м'ясо і обсмажуємо до рум'яного кольору, постійно перемішуючи.
На окремій сковороді пасеруємо подрібнені печериці і порізаний півкільцями білий цибулю. Далі викладаємо порубаний шматочками болгарський перчик і обсмажуємо до готовності. Потім додаємо до овочів м'ясо, обсмажений часник з імбиром, заливаємо все маринадом і тушкуємо ще 5 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, накриваємо блюдо кришкою і залишаємо яловичину з перцем по-китайськи на 5-10 хвилин, щоб все добре просочилося.
Яловичина з овочами по-китайськи
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
Для приготування маринаду змішуємо соєвий соус з крохмалем і спеціями. Яловичину нарізаємо брусочками, покласти в маринад і залишаємо на 15-20 хвилин. З помідорів знімаємо шкірку, шаткуємо їх часточками. Корінь імбиру і цибулину очистити і подрібнюємо. Потім обсмажуємо м'ясо до рум'яної скоринки на сильному вогні і перекладаємо його в мисочку. На цьому ж маслечко пасеруємо підготовлені овочі, а потім повертаємо яловичину і тушкуємо все разом ще 5 хвилин при закритій кришці. Яловичина з цибулею по-китайськи готова! До такого м'яса в ароматному соусі відмінно підійде на гарнір розсипчастий рис.
Яловичина по-китайськи з локшиною
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо споліскують водою, промаківающімі паперовим рушником і тонко нарізаємо на скибочки. Цибулю і часник чистимо і дрібно рубаємо. Помідори, болгарський перчик і пекінську капусту шаткуємо смужками. Тепер викладаємо яловичину на розпечену сковороду і обсмажуємо на оливковій маслечко 3-4 хвилинки. Потім додаємо цибулю, помідори, перчик і капусту. Тушкуємо все разом, помішуючи, не збавляючи вогонь.
В самому кінці приправляємо блюдо спеціями, кладемо часник, перець чилі, вливаємо соєвий соус і перемішуємо. Рисову локшину відварюємо по інструкції, викладаємо на тарілку, а зверху покриваємо приготовленої смаженої яловичиною по-китайськи. Все перемішуємо і подаємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Яловичина з солодким перцем
Пісне м'ясо з овочами - на думку сучасних дієтологів одне із самих здорових поєднань. І сьогодні мова піде про смачні рецепти приготування яловичини
Яловичина в кисло солодкому соусі
Яловичина в кисло-солодкому соусі - досить оригінальне і вишукане блюдо, приготувавши яке, ви неодмінно викличете інтерес і захоплення у гостей.
Яловичина, смажена на сковороді
Яловиче м'ясо виходить смачнішим після запікання в духовці або гасіння в казані. Але якщо немає часу чекати кілька годин, а хочеться чогось
Свинина по-китайськи
Свинина по-китайськи - страва, досить незвичайне для нас. Тим не менше, воно складається майже виключно із звичних і всім відомих продуктів, так що
Баклажани по-китайськи
Баклажани - дивовижні овочі, які широко застосовуються в кулінарії різних країн. І сьогодні ми з вами поговоримо про те, як їх зробити по-китайськи.
Китайський салат з куркою
Якщо бажаєте спробувати чогось новенького і східного, тоді рекомендуємо зробити китайський салат з куркою. Таку оригінальну закуску можна подати як