Яловичина в кисло солодкому соусі
Яловичина в кисло-солодкому соусі - досить оригінальне і вишукане блюдо, приготувавши яке, ви неодмінно викличете інтерес і захоплення у гостей.
Інгредієнти:
м'якоть яловичини - 500 г;
аджика - 10 мл;
масло вершкове - 30 г;
кип'ячена вода - 100 мл;
цибулина - 1 шт.;
борошно - 20 г;
томатний сік - 100 мл;
помідори - 1 шт.;
свіжа петрушка - 05 пучка;
цукор - 20 г;
сіль - 10 р.
Приготування
Для приготування цього оригінального блюда, беремо яловичину, промиваємо і очищаємо м'ясо від пленочек і сухожиль. Потім ріжемо на пластинки, кожну з яких трохи відбиваємо і шаткуємо дрібними шматочками, після чого обсмажуємо в чавунному казані на розтопленому вершковому маслечко.
Пасеруємо всі разом, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. Дрібними кубиками нарізаємо свіжий помідор, кидаємо його до овочів, всипаємо борошно, швиденько перемішуємо і вливаємо томатний сік , змішаний з кип'яченою водою.
Тепер приправляємо страву сіллю і цукром. Тушкуємо на повільному вогні під кришкою до м'якості яловичини. В самому кінці до м'ясного соусу додаємо вже готову аджику, дрібно посічену зелень, закриваємо кришкою і вимикаємо плиту. Наполягаємо м'ясо 10 хвилин, а потім подаємо його на стіл зі свіжими овочами, відварною картоплею.
Інгредієнти:
олія рослинна;
кмин;
цукор і лимонний сік - за смаком;
томатний соус - 5 ст. ложок;
мелений імбир - 2 ч. ложки;
яловича вирізка - 500 г;
гарбуз - 300 г;
болгарський перець - 2 шт.;
консервовані ананаси - 100 г;
цибулина - 1 шт.
Приготування
Гарбуз чистимо, нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо в глибокому сотейнику на розігрітому маслі. Потім закриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин на тихому вогні. Цим часом готуємо поки інші продукти.
Яловичину нарубаем довгими тонкими брусками, перчик - смужками, а цибуля - півкільцями. На сусідній сковорідці невеликими порціями обсмажуємо м'ясо, а потім разом з цибулею перекладаємо всі до гарбузі і тушкуємо хвилин 5.
Після цього додаємо болгарський перчик, перемішуємо, поливаємо томатним соусом, посипаємо кмином і продовжуємо тушкувати під кришкою до м'якості близько 25 хвилин. За 5 хвилин до готовності викладаємо консервовані ананаси, заправляємо меленим імбиром, солимо і перчимо за смаком. Для коригування кисло-солодкого смаку додаємо лимонний сік і трохи сахарим блюдо.
Інгредієнти:
кетчуп - 30 мл;
перець чилі - 1 шт.;
зелена цибуля - 200 р;
мед - 30 мл;
масло рослинне - 50 мл;
м'якоть яловичини - 350 г;
борошно - 50 р;
соєвий соус - 30 мл;
кріп - 100 г;
печериці - 150 г;
спагетті - 200 г;
болгарський перець - 150 р.
Приготування
Яловичину обробляємо, промиваємо та нарізаємо тонкими брусочками. Потім посипаємо м'ясо борошном, для отримання золотистої хрусткої скоринки, і обсмажуємо його на гарячій сковороді в рослинному маслечко.
Тепер займемося овочами. Щоб наше блюдо вийшло пікантним і трохи гострим, додаємо трохи пекучого перчика, подрібненого соломкою. Інші овочі вибираємо за своїм смаком: можете взяти болгарський перець, зелений лук і шампіньйони. Всі шаткуємо тонкою соломкою.
Далі відварюємо до напівготовності локшину. На сковороді пасеруємо печериці, додаємо трохи меду і перчик. Після цього викладаємо в овочі, яловичину, заливаємо соєвим соусом і кладемо кілька ложок кетчупу. У сковороду викладаємо локшину, посипаємо свіжим кропом і зеленою цибулькою. Тримаємо страву ще 3 хвилинки на вогні, а потім перемішуємо і ставимо на стіл!
Яловичина в солодко-кислому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього оригінального блюда, беремо яловичину, промиваємо і очищаємо м'ясо від пленочек і сухожиль. Потім ріжемо на пластинки, кожну з яких трохи відбиваємо і шаткуємо дрібними шматочками, після чого обсмажуємо в чавунному казані на розтопленому вершковому маслечко.
Пасеруємо всі разом, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. Дрібними кубиками нарізаємо свіжий помідор, кидаємо його до овочів, всипаємо борошно, швиденько перемішуємо і вливаємо томатний сік , змішаний з кип'яченою водою.
Тепер приправляємо страву сіллю і цукром. Тушкуємо на повільному вогні під кришкою до м'якості яловичини. В самому кінці до м'ясного соусу додаємо вже готову аджику, дрібно посічену зелень, закриваємо кришкою і вимикаємо плиту. Наполягаємо м'ясо 10 хвилин, а потім подаємо його на стіл зі свіжими овочами, відварною картоплею.
Яловичина в солодкому соусі з гарбузом
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз чистимо, нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо в глибокому сотейнику на розігрітому маслі. Потім закриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин на тихому вогні. Цим часом готуємо поки інші продукти.
Яловичину нарубаем довгими тонкими брусками, перчик - смужками, а цибуля - півкільцями. На сусідній сковорідці невеликими порціями обсмажуємо м'ясо, а потім разом з цибулею перекладаємо всі до гарбузі і тушкуємо хвилин 5.
Після цього додаємо болгарський перчик, перемішуємо, поливаємо томатним соусом, посипаємо кмином і продовжуємо тушкувати під кришкою до м'якості близько 25 хвилин. За 5 хвилин до готовності викладаємо консервовані ананаси, заправляємо меленим імбиром, солимо і перчимо за смаком. Для коригування кисло-солодкого смаку додаємо лимонний сік і трохи сахарим блюдо.
Яловичина під кисло-солодким соусом з локшиною
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину обробляємо, промиваємо та нарізаємо тонкими брусочками. Потім посипаємо м'ясо борошном, для отримання золотистої хрусткої скоринки, і обсмажуємо його на гарячій сковороді в рослинному маслечко.
Тепер займемося овочами. Щоб наше блюдо вийшло пікантним і трохи гострим, додаємо трохи пекучого перчика, подрібненого соломкою. Інші овочі вибираємо за своїм смаком: можете взяти болгарський перець, зелений лук і шампіньйони. Всі шаткуємо тонкою соломкою.
Далі відварюємо до напівготовності локшину. На сковороді пасеруємо печериці, додаємо трохи меду і перчик. Після цього викладаємо в овочі, яловичину, заливаємо соєвим соусом і кладемо кілька ложок кетчупу. У сковороду викладаємо локшину, посипаємо свіжим кропом і зеленою цибулькою. Тримаємо страву ще 3 хвилинки на вогні, а потім перемішуємо і ставимо на стіл!
Рекомендуємо добрі рецепти
Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і
Смажена яловичина з цибулею
Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з
Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її
Яловичина по-китайськи
Яловичина, приготована в китайському стилі, виходить чудово соковитою, неймовірно м'якою і ароматною. Пропонуємо вам кілька рецептів цієї дивовижної
Курка в кисло-солодкому соусі
Курка в кисло-солодкому соусі - це популярне і смачне блюдо китайської та тайської кухні. Але, щоб його спробувати не обов'язково йти в ресторан.
М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо