Яловичина в кисло солодкому соусі

Яловичина в солодко-кислому соусі
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цього оригінального блюда, беремо яловичину, промиваємо і очищаємо м'ясо від пленочек і сухожиль. Потім ріжемо на пластинки, кожну з яких трохи відбиваємо і шаткуємо дрібними шматочками, після чого обсмажуємо в чавунному казані на розтопленому вершковому маслечко.
Пасеруємо всі разом, постійно помішуючи дерев'яною лопаткою. Дрібними кубиками нарізаємо свіжий помідор, кидаємо його до овочів, всипаємо борошно, швиденько перемішуємо і вливаємо томатний сік , змішаний з кип'яченою водою.
Тепер приправляємо страву сіллю і цукром. Тушкуємо на повільному вогні під кришкою до м'якості яловичини. В самому кінці до м'ясного соусу додаємо вже готову аджику, дрібно посічену зелень, закриваємо кришкою і вимикаємо плиту. Наполягаємо м'ясо 10 хвилин, а потім подаємо його на стіл зі свіжими овочами, відварною картоплею.
Яловичина в солодкому соусі з гарбузом
Інгредієнти:
Приготування
Гарбуз чистимо, нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо в глибокому сотейнику на розігрітому маслі. Потім закриваємо кришкою і тушкуємо 15 хвилин на тихому вогні. Цим часом готуємо поки інші продукти.
Яловичину нарубаем довгими тонкими брусками, перчик - смужками, а цибуля - півкільцями. На сусідній сковорідці невеликими порціями обсмажуємо м'ясо, а потім разом з цибулею перекладаємо всі до гарбузі і тушкуємо хвилин 5.
Після цього додаємо болгарський перчик, перемішуємо, поливаємо томатним соусом, посипаємо кмином і продовжуємо тушкувати під кришкою до м'якості близько 25 хвилин. За 5 хвилин до готовності викладаємо консервовані ананаси, заправляємо меленим імбиром, солимо і перчимо за смаком. Для коригування кисло-солодкого смаку додаємо лимонний сік і трохи сахарим блюдо.
Яловичина під кисло-солодким соусом з локшиною
Інгредієнти:
Приготування
Яловичину обробляємо, промиваємо та нарізаємо тонкими брусочками. Потім посипаємо м'ясо борошном, для отримання золотистої хрусткої скоринки, і обсмажуємо його на гарячій сковороді в рослинному маслечко.

Далі відварюємо до напівготовності локшину. На сковороді пасеруємо печериці, додаємо трохи меду і перчик. Після цього викладаємо в овочі, яловичину, заливаємо соєвим соусом і кладемо кілька ложок кетчупу. У сковороду викладаємо локшину, посипаємо свіжим кропом і зеленою цибулькою. Тримаємо страву ще 3 хвилинки на вогні, а потім перемішуємо і ставимо на стіл!
Рекомендуємо добрі рецепти

Салат з яловичиною і перцем
М'ясні салати займають особливе місце на наших столах. Їх готують і до свят, і на повсякденні трапези. І сьогодні розповімо, як зробити смачний і

Смажена яловичина з цибулею
Приготувати м'ясо, щоб воно вийшло соковитим і напрочуд ніжним, можна по-різному. Пропонуємо вам посмажити яловичину з цибулею і подати це блюдо з

Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її

Яловичина по-китайськи
Яловичина, приготована в китайському стилі, виходить чудово соковитою, неймовірно м'якою і ароматною. Пропонуємо вам кілька рецептів цієї дивовижної

Курка в кисло-солодкому соусі
Курка в кисло-солодкому соусі - це популярне і смачне блюдо китайської та тайської кухні. Але, щоб його спробувати не обов'язково йти в ресторан.

М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо