Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина з соусом - рецепти

Свинина з соусом - рецепти

19-03-2015, 09:39
795
Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - оригінальне і приголомшливо смачне блюдо, яке, безсумнівно, вразить усіх ваших домашніх і гостей. М'ясо виходить неймовірно ароматним, соковитим і апетитним. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів свинини під соусом.

Рецепт свинини в устричному соусі


Інгредієнти:

  • свинина - 300 г;

  • нектарин - 1 шт.;

  • помідор - 1 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • консервовані ананаси - 2 колечка;

  • болгарський перець - 05 шт.;

  • олія оливкова.


  • Для соусу:

  • часник - 1 зубчик;

  • сушений барбарис - за смаком;

  • імбир сушений - щіпка;

  • мед - 2 ч. ложки;

  • устричний соус - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Кільця ананаса розрізаємо на 4 частини. Нектарин промиваємо і шаткуємо великими часточками. М'ясо рубаємо соломкою, злегка підсолюємо і перчимо. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Помідор обполіскуємо і подрібнюємо невеликими шматочками разом з цибулею. Болгарський перчик обробляємо і ріжемо шматочками.
    У сковороді розігріваємо оливкове масло, обсмажуємо в ньому на сильному вогні м'ясо і викладаємо його на тарілку. Далі кидаємо цибулю з морквою і пасеруємо овочі приблизно 2-3 хвилинки. Слідом кладемо помідор і болгарський перчик, смажимо протягом 1 хвилини, помішуючи. Часник змішуємо з медом і устричним соусом , додаємо імбир і барбарис за смаком. У сковороду з овочами додаємо нектарин і ананас, перемішуємо, кладемо м'ясо, заливаємо соусом і смажимо свинину приблизно ще 30 секунд.

    Рецепт свинини в соусі теріякі


    Інгредієнти:

  • свинина - 500 г;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • овочі заморожені - 200 г;

  • чорні китайські сухі гриби - 2 шт.


  • Для маринаду:

  • крохмаль - 2 ст. ложки;

  • соус теріякі - 150 мл;

  • часник - 3 зубчики.


  • Приготування
    М'ясо гарненько промиваємо, просушуємо і нарізаємо довгою соломкою. Потім робимо маринад. Тепер у миску кладемо крохмаль, заливаємо його соусом теріякі і видавлюємо часничок. Все ретельно перемішуємо і кладемо нарізане м'ясо в маринад приблизно на 1 годину.
    Китайські гриби дрібно рубаємо, а перчик шаткуємо тонкою соломкою. Заморожені овочі злегка обсмажуємо в масло на сковороді, а потім додаємо перець. На окремій сковорідці смажимо м'ясо і перекладаємо його до овочів. Заливаємо маринадом, кидаємо гриби і готуємо ще 2 хвилинки.

    Рецепт свинини в сметанному соусі


    Інгредієнти:

  • свинина - 1 кг;

  • часник - 3 зубчики;

  • сметана - 400 мл;

  • свіжа зелень - 20 г;

  • бульйон - 1 ст.;

  • цибулина - 05 шт.;

  • спеції.


  • Приготування
    Шматочки свинини розрізаємо навпіл, відбиваємо кожен і викладаємо м'ясо на гарячу сковороду з рослинним маслом, подсаливая за смаком. Через 10 хвилин додаємо подрібнену цибульку, ретельно перемішуємо і готуємо до рум'яного кольору. Далі вливаємо бульйон, кладемо сметану і тушкуємо близько 30 хвилин під закритою кришкою. В самому кінці посипаємо блюдо зеленню і подаємо з улюбленим гарніром.

    Рецепт свинини з соєвим соусом


    Інгредієнти:

  • цибулина - 2 шт.;

  • масло рослинне - 5 ст. ложок;

  • мелена солодка паприка - 1 ч. ложка;

  • м'якоть свинини - 500 г;

  • спеції;

  • соєвий соус - 3 ст. ложки;

  • оцет винний білий - 30 мл


  • Свинина з соусом - рецепти
    Приготування
    Свинину ріжемо невеликими шматочками, присипаємо паприкою, солимо і відправляємо на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо м'ясо, помішуючи, до тих пір, поки воно не почне виділяти сік. Потім накриваємо сковороду кришкою і трохи зменшуємо вогонь. Хвилин через 20 вливаємо трохи винного оцту, соєвого соусу, перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини. Далі кидаємо подрібнений ріпчаста цибулька і готуємо страву близько 30 хвилин до прозорості цибулі. В кінці посипаємо м'ясо свіжої рубаною зеленню і подаємо на святковий стіл з будь-яким гарніром.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Свинина з грибами в соусі
    Свинина з грибами в соусі
    Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо
    Свинина в соєвому соусі
    Свинина в соєвому соусі
    Свинина в соєвому соусі - це чудове блюдо як для святкового, так і буденного обіду. Приготувати його досить просто, головне правильно замаринувати
    Свинина в сметанному соусі
    Свинина в сметанному соусі
    Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
    Свинина з кешью
    Свинина з кешью
    Кешью - смачні горіхи, які до того ж славляться багатством вітамінів і мікроелементів, так необхідних людині для здоров'я. Кешью можна їсти
    Маринад для стейка з свинини
    Маринад для стейка з свинини
    Стейк - це смачний обсмажені з двох сторін шматок м'яса. Приготувати його досить просто, головне його правильно замаринувати, тоді м'ясо вийде
    М'ясо в кисло-солодкому соусі
    М'ясо в кисло-солодкому соусі
    М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо