Свинина з соусом - рецепти
Свинина з соусом - оригінальне і приголомшливо смачне блюдо, яке, безсумнівно, вразить усіх ваших домашніх і гостей. М'ясо виходить неймовірно ароматним, соковитим і апетитним. Давайте розглянемо з вами кілька рецептів свинини під соусом.
Інгредієнти:
свинина - 300 г;
нектарин - 1 шт.;
помідор - 1 шт.;
цибулина - 1 шт.;
консервовані ананаси - 2 колечка;
болгарський перець - 05 шт.;
олія оливкова.
Для соусу:
часник - 1 зубчик;
сушений барбарис - за смаком;
імбир сушений - щіпка;
мед - 2 ч. ложки;
устричний соус - 4 ст. ложки.
Приготування
Кільця ананаса розрізаємо на 4 частини. Нектарин промиваємо і шаткуємо великими часточками. М'ясо рубаємо соломкою, злегка підсолюємо і перчимо. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Помідор обполіскуємо і подрібнюємо невеликими шматочками разом з цибулею. Болгарський перчик обробляємо і ріжемо шматочками.
У сковороді розігріваємо оливкове масло, обсмажуємо в ньому на сильному вогні м'ясо і викладаємо його на тарілку. Далі кидаємо цибулю з морквою і пасеруємо овочі приблизно 2-3 хвилинки. Слідом кладемо помідор і болгарський перчик, смажимо протягом 1 хвилини, помішуючи. Часник змішуємо з медом і устричним соусом , додаємо імбир і барбарис за смаком. У сковороду з овочами додаємо нектарин і ананас, перемішуємо, кладемо м'ясо, заливаємо соусом і смажимо свинину приблизно ще 30 секунд.
Інгредієнти:
свинина - 500 г;
перець болгарський - 1 шт.;
овочі заморожені - 200 г;
чорні китайські сухі гриби - 2 шт.
Для маринаду:
крохмаль - 2 ст. ложки;
соус теріякі - 150 мл;
часник - 3 зубчики.
Приготування
М'ясо гарненько промиваємо, просушуємо і нарізаємо довгою соломкою. Потім робимо маринад. Тепер у миску кладемо крохмаль, заливаємо його соусом теріякі і видавлюємо часничок. Все ретельно перемішуємо і кладемо нарізане м'ясо в маринад приблизно на 1 годину.
Китайські гриби дрібно рубаємо, а перчик шаткуємо тонкою соломкою. Заморожені овочі злегка обсмажуємо в масло на сковороді, а потім додаємо перець. На окремій сковорідці смажимо м'ясо і перекладаємо його до овочів. Заливаємо маринадом, кидаємо гриби і готуємо ще 2 хвилинки.
Інгредієнти:
свинина - 1 кг;
часник - 3 зубчики;
сметана - 400 мл;
свіжа зелень - 20 г;
бульйон - 1 ст.;
цибулина - 05 шт.;
спеції.
Приготування
Шматочки свинини розрізаємо навпіл, відбиваємо кожен і викладаємо м'ясо на гарячу сковороду з рослинним маслом, подсаливая за смаком. Через 10 хвилин додаємо подрібнену цибульку, ретельно перемішуємо і готуємо до рум'яного кольору. Далі вливаємо бульйон, кладемо сметану і тушкуємо близько 30 хвилин під закритою кришкою. В самому кінці посипаємо блюдо зеленню і подаємо з улюбленим гарніром.
Інгредієнти:
цибулина - 2 шт.;
масло рослинне - 5 ст. ложок;
мелена солодка паприка - 1 ч. ложка;
м'якоть свинини - 500 г;
спеції;
соєвий соус - 3 ст. ложки;
оцет винний білий - 30 мл
Приготування
Свинину ріжемо невеликими шматочками, присипаємо паприкою, солимо і відправляємо на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо м'ясо, помішуючи, до тих пір, поки воно не почне виділяти сік. Потім накриваємо сковороду кришкою і трохи зменшуємо вогонь. Хвилин через 20 вливаємо трохи винного оцту, соєвого соусу, перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини. Далі кидаємо подрібнений ріпчаста цибулька і готуємо страву близько 30 хвилин до прозорості цибулі. В кінці посипаємо м'ясо свіжої рубаною зеленню і подаємо на святковий стіл з будь-яким гарніром.
Рецепт свинини в устричному соусі
Інгредієнти:
Для соусу:
Приготування
Кільця ананаса розрізаємо на 4 частини. Нектарин промиваємо і шаткуємо великими часточками. М'ясо рубаємо соломкою, злегка підсолюємо і перчимо. Часник чистимо і пропускаємо через прес. Помідор обполіскуємо і подрібнюємо невеликими шматочками разом з цибулею. Болгарський перчик обробляємо і ріжемо шматочками.
У сковороді розігріваємо оливкове масло, обсмажуємо в ньому на сильному вогні м'ясо і викладаємо його на тарілку. Далі кидаємо цибулю з морквою і пасеруємо овочі приблизно 2-3 хвилинки. Слідом кладемо помідор і болгарський перчик, смажимо протягом 1 хвилини, помішуючи. Часник змішуємо з медом і устричним соусом , додаємо імбир і барбарис за смаком. У сковороду з овочами додаємо нектарин і ананас, перемішуємо, кладемо м'ясо, заливаємо соусом і смажимо свинину приблизно ще 30 секунд.
Рецепт свинини в соусі теріякі
Інгредієнти:
Для маринаду:
Приготування
М'ясо гарненько промиваємо, просушуємо і нарізаємо довгою соломкою. Потім робимо маринад. Тепер у миску кладемо крохмаль, заливаємо його соусом теріякі і видавлюємо часничок. Все ретельно перемішуємо і кладемо нарізане м'ясо в маринад приблизно на 1 годину.
Китайські гриби дрібно рубаємо, а перчик шаткуємо тонкою соломкою. Заморожені овочі злегка обсмажуємо в масло на сковороді, а потім додаємо перець. На окремій сковорідці смажимо м'ясо і перекладаємо його до овочів. Заливаємо маринадом, кидаємо гриби і готуємо ще 2 хвилинки.
Рецепт свинини в сметанному соусі
Інгредієнти:
Приготування
Шматочки свинини розрізаємо навпіл, відбиваємо кожен і викладаємо м'ясо на гарячу сковороду з рослинним маслом, подсаливая за смаком. Через 10 хвилин додаємо подрібнену цибульку, ретельно перемішуємо і готуємо до рум'яного кольору. Далі вливаємо бульйон, кладемо сметану і тушкуємо близько 30 хвилин під закритою кришкою. В самому кінці посипаємо блюдо зеленню і подаємо з улюбленим гарніром.
Рецепт свинини з соєвим соусом
Інгредієнти:
Приготування
Свинину ріжемо невеликими шматочками, присипаємо паприкою, солимо і відправляємо на сковороду з розігрітим маслом. Смажимо м'ясо, помішуючи, до тих пір, поки воно не почне виділяти сік. Потім накриваємо сковороду кришкою і трохи зменшуємо вогонь. Хвилин через 20 вливаємо трохи винного оцту, соєвого соусу, перемішуємо і смажимо ще 3 хвилини. Далі кидаємо подрібнений ріпчаста цибулька і готуємо страву близько 30 хвилин до прозорості цибулі. В кінці посипаємо м'ясо свіжої рубаною зеленню і подаємо на святковий стіл з будь-яким гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Свинина з грибами в соусі
Ніжні шматочки м'яса в поєднанні з грибами гарні під будь-яким соусом. Сьогодні ми підібрали для вас три його основні види. Таке оригінальне блюдо
Свинина в соєвому соусі
Свинина в соєвому соусі - це чудове блюдо як для святкового, так і буденного обіду. Приготувати його досить просто, головне правильно замаринувати
Свинина в сметанному соусі
Не знаєте такого смачненького приготувати у вихідний день? Пропонуємо відмінне рішення - зробіть свинину в сметанному соусі. Страва вийде смачним,
Свинина з кешью
Кешью - смачні горіхи, які до того ж славляться багатством вітамінів і мікроелементів, так необхідних людині для здоров'я. Кешью можна їсти
Маринад для стейка з свинини
Стейк - це смачний обсмажені з двох сторін шматок м'яса. Приготувати його досить просто, головне його правильно замаринувати, тоді м'ясо вийде
М'ясо в кисло-солодкому соусі
М'ясо, приготоване в кисло-солодкому соусі - це оригінальне і пікантне блюдо, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей. Давайте розглянемо