Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Свинина з кешью

Свинина з кешью

18-03-2015, 19:03
746
Свинина з кешью
Давайте дізнаємося з вами як приготувати свинину з кешью і урізноманітнити повсякденне меню. Це незвичайне блюдо надовго запам'ятається вам своїм божественним смаком, простотою приготування і оригінальність подачі.

Свинина з перцем і кешью


Інгредієнти:

  • свиняче філе - 500 г;

  • консервовані ананаси - 350 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 3 шт.;

  • болгарський перчик - 2 шт.;

  • гострий зелений перець - 1 шт.;

  • кешью - 150 г;

  • соєвий соус - 100 мл;

  • рибний соус - 1 ст. ложка;

  • рисовий оцет - 1 ст. ложка;

  • каррі - 2 ч. ложки.


  • Приготування
    М'ясо промиваємо, висушуємо і нарізаємо кубиками середніх розмірів. Овочі чистимо, обробляємо і шаткуємо все точно такими ж шматочками, що і свинину. Потім беремо сковороду, ставимо її на вогонь, викладаємо гострий і солодкий перчик, цибульку і моркву, підливаємо соєвий, рибний соус, перемішуємо і тушкуємо до напівготовності. Приблизно через 15 хвилин додаємо подрібнені консервовані ананаси з соком. Далі викладаємо м'ясні шматочки, готуємо хвилин 5-7 і висипаємо кешью і каррі. Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо страва до повної готовності. Як гарнір подаємо відварений рис або гречану кашу .

    Смажена свинина з кешью


    Інгредієнти:

  • свиняче філе - 600 г;

  • соєвий соус - 2 ст. ложки;

  • кешью - 100 г;

  • масло рослинне - 4 ст. ложки;

  • часник - 4 зубчики;

  • зелена цибуля - за смаком;

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • цукровий пісок - 1 ст. ложка;

  • спеції.


  • Приготування
    М'ясо нарізаємо смужками довжиною 5 сантиметрів, товщиною 1 сантиметр. На сковороді розігріваємо трохи соняшникової масла й обсмажуємо свинину до напівготовності. Потім перекладаємо шматочки на паперовий рушник і прибираємо надлишки масла. На сковороду викладаємо подрібнений часничок, стебла зеленої цибульки, висипаємо горіхи і пасеруємо інгредієнти, помішуючи, 30-60 секунд, а потім додаємо м'ясо. В піалі змішуємо крохмаль, соєвий соус, розбавляємо трохи водою, всипаємо цукор і кидаємо трохи солі. Поллємо приготованим соусом м'ясо і готуємо ще 5-10 хвилин на невеликому вогні.

    Свинина з кешью у фользі


    Інгредієнти:

  • м'якоть свинини - 500 г;
  • Свинина з кешью

  • кешью - 100 г;

  • зелень кропу - 1 пучок;

  • кетчуп - 100 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Свинину промиваємо та нарізаємо маленькими шматочками. Потім підсолюємо, перчимо за смаком, посипаємо подрібненими горішками кешью, поділяємо м'ясо на порції і загортаємо у фольгу кожну. Викладаємо заготовки на деко і відправляємо на півгодинки в розігріту до 200°С духовку. Кріп промиваємо, струшуємо і дрібненько рубаємо ножем. Готову свинину акуратно виймаємо з фольги, викладаємо на блюдо, поливаємо кетчупом і посипаємо свіжим кропом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Салат з рисом і ананасами
    Салат з рисом і ананасами
    Салати з рисом досить ситні і смачні. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних і незвичайних варіантів створення закуски з рисом і ананасами.
    Курка з ананасами - рецепт
    Курка з ананасами - рецепт
    Курка з ананасами - прекрасне поєднання. Готувати страви з цими інгредієнтами - одне задоволення. Чому? Робляться вони швидко з'їдаються ще швидше, а
    Свинина з болгарським перцем
    Свинина з болгарським перцем
    Свинина з болгарським перцем - повсякденне блюдо, яке приготувати досить просто без зайвих зусиль і часу. Ми пропонуємо вам кілька цікавих рецептів
    Свинина з ківі - рецепт
    Свинина з ківі - рецепт
    Всім нам знайомий рецепт маринування шашлику з свинини з ківі, але сьогодні мова піде про більш цікавих стравах зі свининою і ківі. Давайте детально
    Свинина з соусом - рецепти
    Свинина з соусом - рецепти
    Свинина з соусом - приголомшливо смачне блюдо, яке неодмінно сподобається вашим близьким і гостям. І сьогодні ми детально розберемося, як її
    Кокосовий крем
    Кокосовий крем
    Якщо ви не любите звичайні сметанні або масляні креми для тортів, то слід придумати щось незвичайне. Наприклад, кокосовий крем! Готувати його не дуже